Kakav rat..
gdje to..
Moderator: VIP

Pa evo švedska vojska intenzivno patrolira po cijelom ostrvu Gotland. Sinoć rusi poslali tri ratna broda u Baltičko more puna jurišnih jedinica, tenkova i tako toga. Ovi ih oblijeću sad svako malo i prate.

Ne mogu nikako ni zamisliti da se gore zapuca.. Ma nema sanse. Pokazuju misice okolo rusije, rusi isto misice pokazuju. Nece tu niko opalit

Ako ne moraš u Zvornik iz nekog razloga onda nemoj nikad ići. To je najgore mjesto na ovom bosanskom dunjaluku po pitanju toga.spacebound wrote: 13 Jan 2022, 13:33Pa ne znam jesi bila u Tesnju, sprceno, malo, usko, a masa vozila i pjesaka. Sve moras imat 6 pari ociju otvorenih na sve strane. Jos ovaj uzima prednost, onaj izlazi s parkinga, a mjesta nigdje![]()

A tek u Rimu...insomnia wrote: 13 Jan 2022, 18:14 Joj sege cuj po Tesnju jebeno voziti. Gust saobracaj. U Parizu bi onda ostavila auto i nastavila pjeske![]()

E jesi nasao drzavu gdje ces da zivis..

Ako ja osnujem stranku, odmah cu napraviti vece, sire i bolje ceste od tebeDuminjo wrote: 13 Jan 2022, 18:28 I kod mene pravo usko.
Pretices biciklistu na magistrali i kad auto ide iz suprotnog pravca. Samo se onaj malkice pomjeri i prodje se komotno..
Kad osnujem stranku i uzmem vlast, napravicu puteve u bosni ko švabo. Samo prepisat![]()

Kakvo more.. prvo treba puteve praviti prema livadama da se zemlja moze obradjivati. More je zadnjeMatan wrote: 13 Jan 2022, 18:34 I moje ce ceste imati sest traka i voziti direkt na more, nas napaceni narod, koji
od sume ne vidi nista..

Nikad ti vlasti neces osvojiti..

Svoj ti poso. Pod mojom vlascu ne bi nikad uvezli ni kilu mesa ni litar mlijeka

U Parizu imaju pravila, kolkotolkoinsomnia wrote: 13 Jan 2022, 18:14 Joj sege cuj po Tesnju jebeno voziti. Gust saobracaj. U Parizu bi onda ostavila auto i nastavila pjeske![]()

odakle ces kavade i paprike ponjet na plazu ....

Users browsing this forum: Firlefanz, Koraci_u_noci, Matan, Rum and 4 guests