Dešavanja u školama BiH

Pozorište, slikarstvo, škola, fakultet, istraživanja, izumi.

Moderator: Krokodil Behko

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14549 times
Been thanked: 10054 times
Status: Offline

Re: Osnovnoškolka slomila umjetni nokat na fizičkom, roditelji se žalili školi?!

Post by Julia-Klara »

Pa da ga *ebes vise :sok Roditelj? :grana Skola kriva? :grana

:zid
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3912 times
Been thanked: 2947 times

Re: Osnovnoškolka slomila umjetni nokat na fizičkom, roditelji se žalili školi?!

Post by Pasaga »

imal ova curica 12 god.

:place
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24198 times
Been thanked: 6298 times

Post by Veca »

...ja roditelja i qrza :grana ...ja da sam direktor skole, oni bi dobili tuzbu od mene!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

strahota
🐽
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

Pasaga wrote: 19 Dec 2021, 17:57 imal ova curica 12 god.

:place

...ama, da ima i 14, 15, 16, ja bih ju predase i objasnila zasto ne moze imati tako duge nokte na tjelesnom! :cudi
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

užas strašno
Ne mereeee 👉👌
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Oguli skolu mala, nece oni tebi govoriti sta ces i kako ces i svoje totalitarne metode na tebi provoditi.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Veca wrote: 19 Dec 2021, 18:27 ...ja roditelja i qrza :grana ...ja da sam direktor skole, oni bi dobili tuzbu od mene!
Haj roditelji, nego gledaj zakona i qrca :bua
Kako je napisala, “umjetni nokti djevojčice su ostvarivanje prava djeteta na sliku o sebi
Svi mi se morete obratit
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3912 times
Been thanked: 2947 times

Post by Pasaga »

po fotki,reklo bi se da je plaho hairli ...
bice da je na majku ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Pasaga wrote: 19 Dec 2021, 18:48 po fotki,reklo bi se da je plaho hairli ...
bice da je na majku ...

:haha
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3315 times

Re: Dešavanja u školama BiH

Post by Skin »

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25978 times
Been thanked: 26600 times

Re: Dešavanja u školama BiH

Post by ironman »

Pa vec imamo more milana tarota i torabija po skolama..
Taroti predavaju svjetovne a torabiji vjeronauku i fizicko..
To je vec godinama tako..
dream of spring...
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2748 times
Been thanked: 8611 times

Zenica: Podignuta optužnica protiv profesora zbog sumnje da je učenicu uhvatio za stražnjicu

Post by Duminjo »

Zenica: Podignuta optužnica protiv profesora zbog sumnje da je učenicu uhvatio za stražnjicu

Image

Kantonalno tužilaštvo ZDK u Zenici podigao je optužnicu protiv H. K. rodom iz Sarajeva, s prebivalištem u Brezi, zbog sumnje da je kao profesor tjelesnog odgoja uhvatio za stražnjicu učenicu 2. gimnazije u Zenici.

Profesor K. H. zaposlen u Drugoj gimnaziji u Zenici, prema podignutoj optužnici Kantonalnog tužilaštva ZDK, je 29. oktobra prošle godine u 11 sati u sportskoj sali JU "Druga gimnazija" u Zenici kao profesor sporta i tjelesnog odgoja za vrijeme školskog časa iskoristio priliku i uhvatio malodobnu učenicu za stražnjicu.

U optužnici se navodi da se oštećena naslonila na koljeno svoje drugarice te leđima bila okrenuta prema profesoru koji je uhvatio otvorenom šakom za lijevu stranu stražnjice i stisnuo, iako je bio svjestan da na taj način čini bludne radnje nad oštećenom i da je maloljetna.

"...kada je oštećena reagovala na način da je pogledala u drugaricu ... i obratila joj se riječima: 'Šta radiš budalo, jesi li normalna', ... joj odgovorila: 'Nisam ja, nego profesor', nakon čega je oštećena pogledala u njega, nasmijao se i udaljio, te nastavio šetati po dvorani, zbog čega se oštećena osjećala neprijatno i uznemireno, dakle, izvršio bludnu radnju prema maloljetniku...", navodi se u optužnici Kantonalnog tužilaštva ZDK.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zenica- ... /220119039

JEDNA presuda Općinskog suda u Karlovcu predmet je brojnih komentara u hrvatskoj javnosti. Muškarac koji ju je udario po stražnjici te djevojka koja ga je zbog toga pljusnula - jednako su krivi, piše Dnevnik.

JEDNA presuda Općinskog suda u Karlovcu predmet je brojnih komentara u hrvatskoj javnosti. Muškarac koji ju je udario po stražnjici te djevojka koja ga je zbog toga pljusnula - jednako su krivi, piše Dnevnik.

Dogodilo se to 30. travnja prošle godine u kafiću u Topuskom. Muškarac je bio gost kafića, a djevojka koja je tada imala nešto više od 18 godina, radila je kao konobarica.

Prema mišljenju suda, 51-godišnjak je svojim činom vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana, dok je 18-godišnja konobarica svojom reakcijom remetila javni red i mir. Zbog toga su oboje kažnjeni s po 576 kuna.

Index.hr
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3807 times
Been thanked: 6985 times

Re: 51-godišnjak uhvatio djevojku za stražnjicu, ona ga pljusnula. Sud: Oboje su krivi

Post by Matan »

Nisam ja :cudi
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Re: 51-godišnjak uhvatio djevojku za stražnjicu, ona ga pljusnula. Sud: Oboje su krivi

Post by Hurija »

:D

img_1_1642328945532.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ostalo je cutanje.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Razuman i kul sudija
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14877 times

Post by Dori »

Matan wrote: 17 Jan 2022, 01:58Nisam ja :cudi
:D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22377 times
Been thanked: 20450 times

Post by Masamune »

Cudi me da se Jelena Veljaca jos nije oglasila vristanjem da je u pitanju diskriminacija zena 😁
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9975 times
Been thanked: 16826 times
Status: Online

Post by spacebound »

Fuj. Nadam se da ima rodjaka i prijatelja koji su staru odvratnu drtinu naucili kako se ponasa prema zenama :ok
I ebem ti takav sud :bua
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Svaka cast, napokon posten sudija
Samo sabura
Post Reply

Return to “Kultura, umjetnost, edukacija, nauka”