Mi. Mi smo divljaci i u to nema sumnje. Krećem od sebe. Mi nismo mjera za nešto. Govorimo o krivičnom pravu.HAVANA wrote: 17 Jan 2022, 11:34Haj sad zamislite da vam je mater, sestru, zenu, dijete ko za guz uhvatio. Koju bi policijsku stanicu zvali?The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:26
fgr voli gari kupera. to im je puscano tokom zimskog raspusta pa more biti da je to.
Dešavanja u školama BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: 51-godišnjak uhvatio djevojku za stražnjicu, ona ga pljusnula. Sud: Oboje su krivi
Svi mi se morete obratit
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Re: 51-godišnjak uhvatio djevojku za stražnjicu, ona ga pljusnula. Sud: Oboje su krivi
Da, rizikovala bi....ali bih fino isplanirala tako da bi rizik bio relativno mali, a satisfakcija velika.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:42onda bi rizikovala osim novcane i zatvorsku kaznu po osnovu navodjenje na nanosenje teskih povreda i ostecenja tudje stvari i imovine.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:40 Napravila je gresku sto se fizicki s njim obracunala pred svjedocima.
Trebala je precutati, ali se raspitati ko je i gdje stanuje.
Nakon izvjesnog vremena kad se sve stisa organizovati da ga par delija pomiluju po guzi.
A moze i paranje automobila i busenje guma.
Kad upita delije zasto, nek mu odgovore sa - eto zato.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
onda je bolje da je i ona njega ufatila za guz kao svojevrsni vid vansudske nagodbeMunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:44Da, rizikovala bi....ali bih fino isplanirala tako da bi rizik bio relativno mali, a satisfakcija velika.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:42
onda bi rizikovala osim novcane i zatvorsku kaznu po osnovu navodjenje na nanosenje teskih povreda i ostecenja tudje stvari i imovine.![]()
- MunDzi
- Svadjalica

trebala je za muda, ali dobro stisnuti da poplave.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:45onda je bolje da je i ona njega ufatila za guz kao svojevrsni vid vansudske nagodbeMunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:44
Da, rizikovala bi....ali bih fino isplanirala tako da bi rizik bio relativno mali, a satisfakcija velika.![]()
![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22236 times
- Been thanked: 20324 times
Živ ti meni bio. Kod tebe je domet da žena ne može izaći van bez muške pratnje uz obaveznu burku ili nikab s obzirom koliko to srčano braniš mjesecima.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:40etiketiranje i pausaliziranje iz intelektualne nemoci usljed nedostatka argumenata je omiljena fgr disciplina, no to vas ne sprecava da iznosite svoje manjgkave i neosnovane stavove koji se ruse kao kula od karata kada su suoceni sa racionalnosu, sustinom i cinjenicama.MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:37
To sto je za tebe zdrava sredina u kontekstu ovog je za mene drustvo koje je zapelo u vremenu i prostoru zadnjih dvadesetak godina i nikako da krene naprijed.
A ono talibanisanje tvog kolege 51 je najbolje zaobilaziti. Ono sto on nudi je nista drugo nego povratak ka nomadskom stilu zivota, a sve drugo je problem.
Kad god hoću da krenem replicirati to mi je pred očima, tako da ne bih gubio vrijeme. Isto kao što ti mene u startu diskvalificiraš u diskusiji u vezi religije jer sam ateista... tako da vraćam istom mjerom.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Taare
- greatest

Evo ga, primjer par ekselans za mentalitet koji spomenuh u prethodnom postu.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:40 Napravila je gresku sto se fizicki s njim obracunala pred svjedocima.
Nakon izvjesnog vremena kad se sve stisa organizovati da ga par delija pomiluju po guzi.
Svi mi se morete obratit
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4088 times
- Been thanked: 3755 times
- Status: Online
Ovo apsolutno nije tačno i opet dokazuje komplekse manje vrijednosti jer smo sa Balkana a Zapad je toliko veličanstven.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:30Pa samo kod nas postoji stigma da ako si konobarica da ti je u opisu radnog mjesta da istovremeno budes i kurva, te da te lole mogu stipati i pipkati. To je odraz nase primitivnosti.Mutevelija wrote: 17 Jan 2022, 10:31 A sta ne mozete reci da je u sammodbrani ga udarila sakom.
Sammodbrana je kad ti je zivot ugrozen.
U normalnim drzavama, ugostiteljstvo je normalan poziv kao bilo koji drugi i nikome ne pada na pamet da moze lupati po guzici i pipkati zaposlene.
I na zapadu postoje birtije ili određene vrste objekata gdje neke djevojke ne bi nikada radile jer se zna ko tu dolazi i kakve djevojke tu rade. Ne kažem da su prostitutke ali ako će biti osjetljive na svaku riječ i na svaki dodir gazda bi im isti dan dao otkaz.
Isti tako postoje stotine objekata u Bosni i Hercegovini, restorani, slastičarne, kafići, gdje niko ne pomišlja da su konobarice lahke ili prostitutke.
U svakoj birtiji na zapadu tretiraju konobarice isto kao i u nas.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica

A sta si ti sreco spomenuo?Taare wrote: 17 Jan 2022, 11:48Evo ga, primjer par ekselans za mentalitet koji spomenuh u prethodnom postu.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:40 Napravila je gresku sto se fizicki s njim obracunala pred svjedocima.
Da ne trazim po bespucima.
Vjerovatno da mu tufahiju iznese na hastal i kaze mu izvolite gospodine.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Pa nije moralni biti konobar konobarica.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:35Reci da se salis?Mutevelija wrote: 17 Jan 2022, 10:32 Da je bio bogati i da nije imao 50 godina ne bi ona ni mukajet.
I et biti konobarica moralni posao![]()
Biti konobar/konobarica nije moralan posao?![]()
Molim te reci da se salis, nemoj me tjerati da pomislim da si teski primitivac?
Pun ocijukanja i zavodjenja .
Sta se cudis a jos k tim da alkohol serviras.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5084 times
- Been thanked: 7078 times
A da njihove žene/sestre ili kcerke neka praznoglava safata za guzicu na poslu u istom (ili sličnom) izhodu situacije, sud bi opet tačno i nepogrešivo postupio..MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:39 Taare, Nazif, 51 i Mute... ono kad su oni slozni u vezi neceg znas odmah koliko je sati i sa kakvim likovima imas posla.
Svijest ima sidrište.
-
The 51st State
- Inventar foruma

i ti meni ziv bio ali o tome nismo nikad ni pricali sta je i sta nije dozvoljeno zenama koje praktikuju islam, no eto recimo da je tako da ti izadjem u susret, zar nije to bolje nego da posaljes cerku od 18 godina da dijeli pive matorim drtinama i fataju je za guzove kao komad mesa?MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:48Živ ti meni bio. Kod tebe je domet da žena ne može izaći van bez muške pratnje uz obaveznu burku ili nikab s obzirom koliko to srčano braniš mjesecima.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:40
etiketiranje i pausaliziranje iz intelektualne nemoci usljed nedostatka argumenata je omiljena fgr disciplina, no to vas ne sprecava da iznosite svoje manjgkave i neosnovane stavove koji se ruse kao kula od karata kada su suoceni sa racionalnosu, sustinom i cinjenicama.
Kad god hoću da krenem replicirati to mi je pred očima, tako da ne bih gubio vrijeme. Isto kao što ti mene u startu diskvalificiraš u diskusiji u vezi religije jer sam ateista... tako da vraćam istom mjerom.
onda otvori oci i um, normalno da si disfalifikovan jer i ne smijes uci u sam meritum rasprave po tom pitanju iz razloga sto svoju metafizicku poziciju ne mozes odbraniti na logican i racionalan nacin.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Da je pas ugrizao za guzicu, šta bi bilo s njim? 
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ako je moja kcerka i ode tamo gdje ne treba sama je kriva.ina wrote: 17 Jan 2022, 11:52A da njihove žene/sestre ili kcerke neka praznoglava safata za guzicu na poslu u istom (ili sličnom) izhodu situacije, sud bi opet tačno i nepogrešivo postupio..MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:39 Taare, Nazif, 51 i Mute... ono kad su oni slozni u vezi neceg znas odmah koliko je sati i sa kakvim likovima imas posla.![]()
A i ja sto sam je odgojio.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
The 51st State
- Inventar foruma

ko zna, mozda bi culnost pobijedila da je tako postupila i mi ne bi imali o cemu pisati.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:46trebala je za muda, ali dobro stisnuti da poplave.The 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:45
onda je bolje da je i ona njega ufatila za guz kao svojevrsni vid vansudske nagodbe![]()
![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

- MunDzi
- Svadjalica

Ma hajde.Naseef Mushroom wrote: 17 Jan 2022, 11:50Ovo apsolutno nije tačno i opet dokazuje komplekse manje vrijednosti jer smo sa Balkana a Zapad je toliko veličanstven.MunDzi wrote: 17 Jan 2022, 11:30
Pa samo kod nas postoji stigma da ako si konobarica da ti je u opisu radnog mjesta da istovremeno budes i kurva, te da te lole mogu stipati i pipkati. To je odraz nase primitivnosti.
U normalnim drzavama, ugostiteljstvo je normalan poziv kao bilo koji drugi i nikome ne pada na pamet da moze lupati po guzici i pipkati zaposlene.
I na zapadu postoje birtije ili određene vrste objekata gdje neke djevojke ne bi nikada radile jer se zna ko tu dolazi i kakve djevojke tu rade. Ne kažem da su prostitutke ali ako će biti osjetljive na svaku riječ i na svaki dodir gazda bi im isti dan dao otkaz.
Isti tako postoje stotine objekata u Bosni i Hercegovini, restorani, slastičarne, kafići, gdje niko ne pomišlja da su konobarice lahke ili prostitutke.
U svakoj birtiji na zapadu tretiraju konobarice isto kao i u nas.
Ni u bordelu ne mozes tek tako fatati za guzice kad i koga se tebi cefne.
Zasto mislis da je to prikladno raditi nekoj konobarici?
Dajte ba malo se uhafizajte?
Nemojte bas kao pecinski ljudi.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Bas
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22236 times
- Been thanked: 20324 times
Sve si u pravuThe 51st State wrote: 17 Jan 2022, 11:53i ti meni ziv bio ali o tome nismo nikad ni pricali sta je i sta nije dozvoljeno zenama koje praktikuju islam, no eto recimo da je tako da ti izadjem u susret, zar nije to bolje nego da posaljes cerku od 18 godina da dijeli pive matorim drtinama i fataju je za guzove kao komad mesa?MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:48
Živ ti meni bio. Kod tebe je domet da žena ne može izaći van bez muške pratnje uz obaveznu burku ili nikab s obzirom koliko to srčano braniš mjesecima.
onda otvori oci i um, normalno da si disfalifikovan jer i ne smijes uci u sam meritum rasprave po tom pitanju iz razloga sto svoju metafizicku poziciju ne mozes odbraniti na logican i racionalan nacin.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Da je dijete uhvatilo bilo bi slatko.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Taare
- greatest

Kao što napisah, mi smo divljaci i kao takvi nismo mjerna jedinica za normalno.ina wrote: 17 Jan 2022, 11:52A da njihove žene/sestre ili kcerke neka praznoglava safata za guzicu na poslu u istom (ili sličnom) izhodu situacije, sud bi opet tačno i nepogrešivo postupio..MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 11:39 Taare, Nazif, 51 i Mute... ono kad su oni slozni u vezi neceg znas odmah koliko je sati i sa kakvim likovima imas posla.![]()
U sudu ne sjede divljaci poput nas.
Svi mi se morete obratit