ali u jednoj jebenoj krcmi, gdje dolaze pijanci, i gdje konobarice se obuku nepristojno,
normalno da ce ih neko zlostavljati..
takav je tip gosta.
Bas si bukvalan..
da ti crtam..
normalno je da , ako odes na Aljasku da promatras medvjede,
da je velika vjerovatnoca da ce te medvjed pojesti..
nije normalno da te medvjed pojede, ali je normalno da ako odes medju njih da ces da budes pojeden..
kontas..
Jako ti poređenje
Medvjedi i čovjek koji bi se trebao ponašati kako treba bez obzira da li se radi o gradskoj kafani ili nekoj krčmi u manjem mjestu.
Medvjed djeluje instinktivno. Ne razlikuje šta je dobro ili loše.
ali u jednoj jebenoj krcmi, gdje dolaze pijanci, i gdje konobarice se obuku nepristojno,
normalno da ce ih neko zlostavljati..
takav je tip gosta.
Bas si bukvalan..
da ti crtam..
nije normalno da te medvjed pojede, ali je normalno da ako odes medju njih da ces da budes pojeden..
kontas..
Nije medvjed covjek.
Covjek ima obaveze i neke norme. Napad na zensko, slabije od sebe, nije u skladu sa tim normama i nije normalna pojava vec izuzetak.
Da je normalno, islo bi se u krcme umjesto u puf
Bas si bukvalan..
da ti crtam..
kontas..
Jako ti poređenje
Medvjedi i čovjek koji bi se trebao ponašati kako treba bez obzira da li se radi o gradskoj kafani ili nekoj krčmi u manjem mjestu.
Ma covjece, on meni imputira da sam ja rekao da je to normalno..
a ja napisao, da je normalno u nekoj seoskoj kavani gdje su gosti, djilberi i pijanci,
a konobarica se obukla, ko na Cevljanovicima, da ce te neko uhvatiti za guz..
Last edited by Matan on 17 Jan 2022, 19:40, edited 1 time in total.
Bas si bukvalan..
da ti crtam..
kontas..
Nije medvjed covjek.
Covjek ima obaveze i neke norme. Napad na zensko, slabije od sebe, nije u skladu sa tim normama i nije normalna pojava vec izuzetak.
Da je normalno, islo bi se u krcme umjesto u puf
O jebote..
nije ni norma da neko ubije zenu, pa se zene ubijaju svaki dan..
jebote guz, sto ne pisete koliko se zena ubije svaki dan, zbog bolesne lubomore..
Nije je zlostavljao per se nego uhvatio za guz. Otkud ti znas koji su njegovi motivi bili, mozda je nestalo struje u kafani i trazio prekidac?
Ako ona kaze da Ju je zlostavljao i Ako ima svjedok da Ju je ufatio zaguz, nema se tu sta naglabati.
Ima tu puno nepoznanica, jeli se svjedok izjasnio za koji ju je guz ufatio, koliko je hvat trajao, da li je bila intencija ili se mozda covjek ufatio za guz da ne padne sa stolice jer je bio pijan ili je kreno da ufati steku od vrata da izadje, dakle puno nepoznanica koje sud mozda nije uzeo u obzir i osudio mozebitno nevinog gosta kafane.
Bas si bukvalan..
da ti crtam..
kontas..
Jako ti poređenje
Cak je mozda medjed sa aljaske i razumniji od nekog u kafani.
Treba to istrazit
I metnit na disksveri kanal nek narod gleda.
MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 19:28
Jako ti poređenje
Ma covjece, on meni amputira da sam ja rekao da je to normalno..
a ja napisao, da je normalno u nekoj seoskoj kavani gdje su gosti, djilberi i pijanci,
Duminjo je italijanska skola striktno gondola, serenada, pa onda hvat za guz.
Last edited by The 51st State on 17 Jan 2022, 19:34, edited 1 time in total.
MarlboroGold wrote: 17 Jan 2022, 19:28
Jako ti poređenje
bolan, bolan.
nije on medjed pa da ti amputira npr jezik.
imputira ti.
Ako ona kaze da Ju je zlostavljao i Ako ima svjedok da Ju je ufatio zaguz, nema se tu sta naglabati.
Ima tu puno nepoznanica, jeli se svjedok izjasnio za koji ju je guz ufatio, koliko je hvat trajao, da li je bila intencija ili se mozda covjek ufatio za guz da ne padne sa stolice jer je bio pijan ili je kreno da ufati steku od vrata da izadje, dakle puno nepoznanica koje sud mozda nije uzeo u obzir i osudio mozebitno nevinog gosta kafane.
Prema mišljenju suda, 51-godišnjak je svojim činom vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana
bolan, bolan.
nije on medjed pa da ti amputira npr jezik.
imputira ti.
Hvala na ispravci..
moram ispraviti, dok neko nije procitao
Ispravio..ispravi i ti