Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma covjece, on meni amputira da sam ja rekao da je to normalno..
a ja napisao, da je normalno u nekoj seoskoj kavani gdje su gosti, djilberi i pijanci,
a konobarica se obukla, ko na Cevljanovicima, da ce te neko uhvatiti za guz..
bolan, bolan.
nije on medjed pa da ti amputira npr jezik.
imputira ti.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Slazemo se da su sudije lose odradile posao za koji su masno placeni
Ne slazemo se, sudija je uradio odlican posao u skladu sa gabaritima slucaja, nego nama kao entuzijastima za pravdu i mir u svijetu je zadatak da vidimo jeli mogo bolje i jeli sta nehoficno propustio,
Aaah, to se viče njakim entuzijastima... Nisam znao.
A ja vazda konto da se radi o besposlenim ljudima koji u stilu dokonih popova koji krste jariće, zaskaču na svaku i najgluplju temu kako bi proćardali evidentni višak vremena.
Duminjo wrote: 17 Jan 2022, 20:33
Komentarisanje nije bas mijesanje. Ako jeste, svi se onda mijesamo. Ili se ne pika u mijesanje ako se slazemo sa odlukom..
Preuzeo si ulogu sudije i napiso da je kafanski inventar trebao dobit triput veću kaznu.
Duminjo wrote: 17 Jan 2022, 20:33
Komentarisanje nije bas mijesanje. Ako jeste, svi se onda mijesamo. Ili se ne pika u mijesanje ako se slazemo sa odlukom..
Preuzeo si ulogu sudije i napiso da je kafanski inventar trebao dobit triput veću kaznu.
Da. Iznio svoje misljenje koje nikoga ne vrijedja. Sta je problem?
Mute, da li pomisliš da ima na forumu neka možda tebi draga forumasica koja se bavi ovim poslom? I kako se osjeća kada te procita. Ne radi svi u birtijama gdje su šareni stolnjaci i metalne pepeljare, a tete nose borosane i imaju dlakave noge. Zašto je po tebi nemoralno raditi u kafiću u nekom tržnom centru recimo? Ili u restoranu? Šta je to nemoralno?
Alkhohol muzika =blud.
I nema takvih forumasica vecina ovde ima solidne i iznaspeosjecne poslove od drustva BiH
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.