Malboro, ja mislio ti ozbiljan coek a ti nas tu zajebavas
Ovaj prvi dio posta tie dobar, slazen se ali ne mladje neg ove, dobri su MaticuMarlboroGold wrote: 18 Jan 2022, 15:28 United mora uraditi istu stvar kao Arsenal, a to je da hitno podmladi ekipu i da se riješe bar pola trenutnih igrača i da se onda oslone na svoju školu. Kasnije mogu i kupiti još par mladih perspektivnih igrača, ali da to bude planska kupovina, da imaju trenera sa vizijom i kako želi igrati i kakvi mu igrači trebaju, pa da onda planski dovode pojačanja. Ne ovako kao zadnjih 10 sezona... tačno kad ih gledaš na terenu vidiš da igrači ne leže jedni drugima.
Prodati sljedeće:
Cavani
Pogba
Mata
McTominay
Matić
Fred
Ronaldo
Maguire
Baily ili Lindelof... ostaviti jednog.
Graditi ekipu oko Rashforda, Greenwooda i Sancha i davati šansu mladim igračima poput onog Shoretire-a. Momak ubija.
Zašto ovo? Zato što gledam apsolutno istu situaciju kao u Arsenalu prije par godina unazad do ovog prošlog ljeta kad smo imali klocine u ekipi, pa je uprava konačno skontala da ih se mora riješiti i postepeno ulagati u igrače iz akademije, a onda su prošlog ljeta počeli iste i kupovati. Dok neko u Unitedu ne presječe u vezi ovog i dalje će trajati ova agonija. Džaba i Rangnick.
Duminjo wrote: 18 Jan 2022, 15:38 Arsenal kopirati![]()
j... seDuminjo wrote: 18 Jan 2022, 15:38 Arsenal kopirati![]()