Zanki wrote: 19 Jan 2022, 14:24 Ok, gledat cu The Power of the Dog, zbog Cumberbatch
pika li se urednice![]()
Nije nešto
Moderator: Krokodil Behko

Zanki wrote: 19 Jan 2022, 14:24 Ok, gledat cu The Power of the Dog, zbog Cumberbatch
pika li se urednice![]()

NeverKrokodil Behko wrote: 19 Jan 2022, 14:12
Zanimljivo, jesil primjetila da je svaka kaubojka u seriji, ljepša od Zanki?
![]()

Meni odlican...nije "sa production line" Hollywood tema...snimljen nekom tehnikom sivila, pa cio film djeluje depresivno, vjerojatno onako kako je Jane Campion zamislila.Krokodil Behko wrote: 19 Jan 2022, 14:33Zanki wrote: 19 Jan 2022, 14:24 Ok, gledat cu The Power of the Dog, zbog Cumberbatch
pika li se urednice![]()
Nije nešto![]()

Sta ti je lose, specifically?Julia-Klara wrote: 19 Jan 2022, 14:27 Pocela gledat "The Witcher"![]()
Sta je ono onako lose, braco slatka
Mislim da necu nastavljati (6-7 epizoda prve sezone pregledala)

BOlje gledaj A million ways to die in the westZanki wrote: 19 Jan 2022, 14:24 Ok, gledat cu The Power of the Dog, zbog Cumberbatch
pika li se urednice![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Specifically ocekujem da u 6 odgledanih epizoda nesto se desi - a radnja razvucena ko teravijaMon wrote: 19 Jan 2022, 14:58Sta ti je lose, specifically?Julia-Klara wrote: 19 Jan 2022, 14:27 Pocela gledat "The Witcher"![]()
Sta je ono onako lose, braco slatka
Mislim da necu nastavljati (6-7 epizoda prve sezone pregledala)
Serija je snimljena retrospectively i da bi znala o cemu se radi, moras odgledati cijelu sezonu ili procitati knjigu.
Ali, takodje smatram da se ukusi razlikuju i ne voli svako ovu temu![]()

Kani se knjige il serije igraj igricuJulia-Klara wrote: 19 Jan 2022, 17:59Specifically ocekujem da u 6 odgledanih epizoda nesto se desi - a radnja razvucena ko teravijaMon wrote: 19 Jan 2022, 14:58
Sta ti je lose, specifically?
Serija je snimljena retrospectively i da bi znala o cemu se radi, moras odgledati cijelu sezonu ili procitati knjigu.
Ali, takodje smatram da se ukusi razlikuju i ne voli svako ovu temu![]()
![]()
Plus - nositelj serije, Witcher, totalno neuvjerljiv, dosadan, bolje bi ga odglumio moj rahmetli djedo.
Sve je neuvjerljivo nekako.
Od serije koja je ovako hvaljena, navikana, o kojoj se prica, ocekivala sam puno vise![]()
PS - ja sam neko ko je odrastao uz SF i fantasy , ali ovo mi je bas bezveze.
Plus - zasto bi mi trebala knjiga ako imam seriju? Ili obrnuto?
Ako je knjiga dobra (nisam citala), onda mi serija svakako nece biti dobra, a ovako mi serija ve cne valja, i smao mi i knjigu moze pokvariti![]()

Kao sto gledam da cu to veceras u cugu satrat

satirem yelowjackets trenutno, a ozarka cu ceifiti da samnjim vrijeme do izlaska drugog dijela.Beni wrote: 21 Jan 2022, 13:31Kao sto gledam da cu to veceras u cugu satrat
Netflix me od jutros satra s obavjestima za Ozark

Ma evo i ja kontam se dal dugovlaciti i zavrsiti Expanse ( valja iskorostiti placeni Amazone Prime Video za markuThe 51st State wrote: 21 Jan 2022, 13:32satirem yelowjackets trenutno, a ozarka cu ceifiti da samnjim vrijeme do izlaska drugog dijela.Beni wrote: 21 Jan 2022, 13:31
Kao sto gledam da cu to veceras u cugu satrat
Netflix me od jutros satra s obavjestima za Ozark

jos ako restrikcije struje krenu, belaj pravi.Beni wrote: 21 Jan 2022, 13:36Ma evo i ja kontam se dal dugovlaciti i zavrsiti Expanse ( valja iskorostiti placeni Amazone Prime Video za markuThe 51st State wrote: 21 Jan 2022, 13:32
satirem yelowjackets trenutno, a ozarka cu ceifiti da samnjim vrijeme do izlaska drugog dijela.) pa onda Ozark
Zajebata situacija

Zacepi.Krokodil Behko wrote: 21 Jan 2022, 19:27
Težak saobraćajni udes, u drugoj minuti prve epizode.
Javim ti šta je bilo dalje.