On samo prima muska spolovila

Moderator: Krokodil Behko
On samo prima muska spolovila
Kako to misliš “prima”?
Nisi nadležan. Samo koristiš kad ti ide u prilog, a to što je toliki procenat teška glupost je posebna pričaThe 51st State wrote: 19 Jan 2022, 14:32 Nisam ja nadlezan za sta zene kazu da je seksualno uznemiravanje, samo prenosim procente.
Podaci su neutralni, kako i kad ih ja koristim ne mijenjaju cinjenicu da isti postoje zabiljezeni. Pretpostavljam da zenama nije glupost, no tako to izgleda kad "balkanska sirovina"" hoce da fura parcijalnu tkz. emancipovanost i satropolitizam.MarlboroGold wrote: 19 Jan 2022, 14:55Nisi nadležan. Samo koristiš kad ti ide u prilog, a to što je toliki procenat teška glupost je posebna pričaThe 51st State wrote: 19 Jan 2022, 14:32 Nisam ja nadlezan za sta zene kazu da je seksualno uznemiravanje, samo prenosim procente.![]()
Feminističke kokoške (ne mislim na forumašice već na ove u stvarnom životu) prave scenu od svačega.MarlboroGold wrote: 19 Jan 2022, 13:21Kakva karma?
Zar nije ispravno reći da je npr. teško preseravanje kad žensko tvrdi da je u pitanju silovanje kad joj muška osoba pošalje dick pic?
Vjerovala ili ne toga ima i to ne malo. To su samo takvi apsurdi. Šta bi prava žrtva istog rekla na to? Možeš samo zamisliti.
Šta je tu nevjerovatno? Eto reći ćemo da sovinističke svinje tako misle, šta ćemo sa toliko žena koje rade decenijama kao konobarice ali bi prije umrle od gladi nego radile kao konobarice u birtijama?Duminjo wrote: 19 Jan 2022, 11:37The 51st State wrote: 19 Jan 2022, 11:35
nije nego ti uopste ne razumijes nijanse o kojima covjek pise.
Ponavljam, nisu prostitutke ali su tipe žena kojima godi muška sirovost.
Zato ne shvatam zašto se muškarci koji zalaze u takve rupe smatraju dnom dna a žene koje tu rade smatraju moralnim i porede se sa drugim ženama "
Ko daje mogućnost svakom stanovniku ove planete da ima pristup nečijim slikama i da može poslati poruku taj se ne treba buniti ako dobije i dick pics. Svijet se ne sastoji samo od džentlmena i žalosno je da se to mora objašnjavati svakom žensku starijem od 12 godina.MarlboroGold wrote: 19 Jan 2022, 17:22 Nazife to opet svejedno baš i ne daje pravo nekom random liku da pošalje sliku ćune tek tako, već samo ako ona to traži. Nije bitno da li je u pitanju neka bula ili je u pitanju manekenka i slično.
Većinu žena to sigurno odbija i shvate vrlo ozbiljno, a ima ih koje to okrenu na zajebanciju. Negdje možda urodi i plodom, ali sigurno rijetko gdje.
To gore što sam ja spomenuo su novi leveli i teški apsurdi, jer kako to može biti bilo kakav oblik zakonski definisanog silovanja? Nema šanse. Ok seksualno napastvovanje i o tome bi se moglo diskutovati, ali silovanje ni pod razno.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests