ok, da nisi opet bio blizu elektromagnetnih uredjaja?
Dešavanja u školama BiH
Moderator: Krokodil Behko
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Zenica: Podignuta optužnica protiv profesora zbog sumnje da je učenicu uhvatio za stražnjicu
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Re: Zenica: Podignuta optužnica protiv profesora zbog sumnje da je učenicu uhvatio za stražnjicu
MB, upravo tako, odlika sredine,
jos ti dode ovdje na forum I palamudi u istom smjeru po cjeli dan, I smatra se herojem dana.
Steta sto se ne mogu samari preko foruma opaljivati,
ja vec znam kome bih svakodnevno obraze zarumenila
jos ti dode ovdje na forum I palamudi u istom smjeru po cjeli dan, I smatra se herojem dana.
ja vec znam kome bih svakodnevno obraze zarumenila
Last edited by Calla on 20 Jan 2022, 10:17, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22882 times
- Been thanked: 20970 times
- Status: Online
moRe i ovako :adisCalla wrote: 20 Jan 2022, 09:32 MB, upravo tako, odlika sredine,
jos ti dode I ovdje na forum I palamudi u istom smjeru po cjeli dan I smatra se herojem dana.![]()
ja vec znam kome bih svakodnevno obraze zarumenila![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

iskompleksirani balkanci i vidila zaba da se konji potkivaju neka se bave problemima u svojoj sredini koja je mnogo gora po tom pitanju.
https://www.dw.com/en/sexual-harassment ... a-50979194
https://www.dw.com/en/sexual-harassment ... a-50979194
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
Čestitam, ovo je vrhunac zlonamjernog spinovanja ali ništa novo na ovoj temi kada fali argumenata a patetika i radikalni feminizam ne prolaze više nakon 30 stranica.spacebound wrote: 20 Jan 2022, 07:39 To je nasa realnost.
K'o i na forumu.
Komentari za profesora i ucenicu.
Otvara se tema gdje je gost uhvatio konobaricu za stražnjicu.
Koliko je god nečije misljenje ovdje za neke nepopularno ipak se ovdje kulturno i sa argumentima diskutuje da li je njezino uzimanje pravde u svoje ruke isto kažnjivo, zašto mnoge konobarice baš zbog takvh stvari ne bi nikada radile u birtijama, uigranoj šemi gdje konobarice sa svojim atributima i vulgarnim jezikom privlače određenu vrstu gostiju a gost zbog toga ostavlja što više novca,
iz nekog razloga (koji je sada veoma jasan) se ta tema sastavlja sa temom gdje je profesor uhvatio maloljetnu učenicu za stražnjicu.
Onda se postavljaju screenshoti sa Facebooka, sa jedne potpuno druge stranice uz komentar "realnost, kao i na forumu" iako niko nije ovdje diskutovao pro i kontra situacije između punoljetnog muškarca i maloljetne djevojke.
Dok se na ovoj temi kroz spinovanje i sastavljanje tema žele okriviti forumaši da koriste pro i kontra za maloljetnice na potpuno drugoj temi prije par dana (muškarac koji nosi suknje) se upozoravaju forumaši da ne postavljaju postove o pedofiliji i ne stavlja se u isti kontekst iako postoji dosta članaka da LGBTQ itekako forsira pedofiliju zbog čega se i mnogi homoseksualci distanciraju od LGBTQ.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Calla
- Legenda foruma

Postedi nas zaglupljivanja, zatupljivanja, zaludivanja
ako ikako moze
ako ikako moze
-
The 51st State
- Inventar foruma

dobar savjet si sama sebi dala.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Tema o konobarici i Loli koji je hvatao je bila odavno za zaključati.
Uprkos tome bilo je bas neumjesnih komentara i ni sama ne razumijem zašto je spojena sa sada ovom temom .Mislim da je Nasef u pravu .
Uprkos tome bilo je bas neumjesnih komentara i ni sama ne razumijem zašto je spojena sa sada ovom temom .Mislim da je Nasef u pravu .
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ono kad se king spinovanja žali na spinovanje 
-
The 51st State
- Inventar foruma

nije dosta clanaka nego je istorijska cinjenica da su taj pokret zajedno osnovali sa pedofilima, no to nije popularno reci i moramo vjerovati u njihove dobre namjere samo zato sto su se zbog negativnog PR-a sa njima razisli. odron od nekonzistencije.Naseef Mushroom wrote: 20 Jan 2022, 10:10Čestitam, ovo je vrhunac zlonamjernog spinovanja ali ništa novo na ovoj temi kada fali argumenata a patetika i radikalni feminizam ne prolaze više nakon 30 stranica.spacebound wrote: 20 Jan 2022, 07:39 To je nasa realnost.
K'o i na forumu.
Komentari za profesora i ucenicu.
Otvara se tema gdje je gost uhvatio konobaricu za stražnjicu.
Koliko je god nečije misljenje ovdje za neke nepopularno ipak se ovdje kulturno i sa argumentima diskutuje da li je njezino uzimanje pravde u svoje ruke isto kažnjivo, zašto mnoge konobarice baš zbog takvh stvari ne bi nikada radile u birtijama, uigranoj šemi gdje konobarice sa svojim atributima i vulgarnim jezikom privlače određenu vrstu gostiju a gost zbog toga ostavlja što više novca,
iz nekog razloga (koji je sada veoma jasan) se ta tema sastavlja sa temom gdje je profesor uhvatio maloljetnu učenicu za stražnjicu.
Onda se postavljaju screenshoti sa Facebooka, sa jedne potpuno druge stranice uz komentar "realnost, kao i na forumu" iako niko nije ovdje diskutovao pro i kontra situacije između punoljetnog muškarca i maloljetne djevojke.
Dok se na ovoj temi kroz spinovanje i sastavljanje tema žele okriviti forumaši da koriste pro i kontra za maloljetnice na potpuno drugoj temi prije par dana (muškarac koji nosi suknje) se upozoravaju forumaši da ne postavljaju postove o pedofiliji i ne stavlja se u isti kontekst iako postoji dosta članaka da LGBTQ itekako forsira pedofiliju zbog čega se i mnogi homoseksualci distanciraju od LGBTQ.
sto se tice ostalog napisanog mogu samo dodati da nema potrebe da se nesto covjek potresa sa modernim emocionalnim opservacijama lisene bilo kakvog merituma vezano za incidente ove vrste, dovoljno je fasirati kontra primjerima da se takav stav izlozi kao besmislen.
Last edited by The 51st State on 20 Jan 2022, 10:29, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
Poštedie i vi nas zlonamjernih spinovanja.Calla wrote: 20 Jan 2022, 10:15 Postedi nas zaglupljivanja, zatupljivanja, zaludivanja
ako ikako moze![]()
Mogli ste u ovu temu ubaciti i članak da je brat sestri napravio dijete i onda ispinovati da je se na ovoj temi na 30 stranica diskutovali da li brat i sestra smiju imati djecu.
Radikalni feminizam upakovan u emojije, srcadi i glumljenja nevinosti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Calla
- Legenda foruma

Kada budete spremni I ti I ovaj state 51 da živite po pravilima 21 stoljeca, ekonomija, ekologija, etika I ekumenizam e tek onda cu vas svrstati u dobre sugovorniike a do tada dok ne savladate sve navedeno ici cete mi na zivce zato sto dolazim na isto mjesto gdje ste I vi. 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Spejsu treba banovati jer namjerno spinuje, okreće teme na njen mlin i vas oslikava kao da branite pedofile, seksualne predatore itd 
-
The 51st State
- Inventar foruma

samo zivi ko ti brani,ja ne zelim ako su ovo pravila kao kod ove individue ispod., a jesu. iako je vremensko odredjivanje pravila teski anahronizam i obrazovna zatucanost. a po pitanju ekologije, etike, ekuenizma i ekonomije ne mozes nam cipele obrisatiCalla wrote: 20 Jan 2022, 10:29 Kada budete spremni I ti I ovaj state 51 da živite po pravilima 21 stoljeca, ekonomija, ekologija, etika I ekumenizam e tek onda cu vas svrstati u dobre sugovorniike a do tada dok ne savladate sve navedeno ici cete mi na zivce zato sto dolazim na isto mjesto gdje ste I vi.![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Opet nesto cega je 0,000x %
De jos koji primjer da povecas malo procenat
De jos koji primjer da povecas malo procenat
-
The 51st State
- Inventar foruma

kao i obicno fulas poentu, ovo je pravilo 21 vijeka, moras se nauciti da ne koristis logicku gresku brojeva u raspravi.
Last edited by The 51st State on 20 Jan 2022, 10:43, edited 1 time in total.
- Calla
- Legenda foruma

Eh da zaboravih I edukaciju,
slusate li vi mene vas dvojica neke lijepe teme sa osvjezenjem i opstankom zene u razvoju bosanske civilizacije.
Ne vrjedajte mi vise ovaj moj zenski mozak,
dojadili ste mi
slusate li vi mene vas dvojica neke lijepe teme sa osvjezenjem i opstankom zene u razvoju bosanske civilizacije.
Ne vrjedajte mi vise ovaj moj zenski mozak,
dojadili ste mi
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Imate i vi sekte koje sunete žene i također teže šerijatu. Pa hoćemo li sav islam mjeriti po tim sektašima kojih nema ni 1%?The 51st State wrote: 20 Jan 2022, 10:42 kao i obicno fulas poentu, ovo je pravilo 21 vijeka, moras se nauciti da ne koristis logicku gresku brojeva u raspravi.
Samo ti nastavi sa tim besmislenim gargamelisanjem.
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Da se nadovežem na ranije postove...Islam zaista ima odgovor i rješenja za ovakve pojave...
Vješanje na trgu, skraćivanje za glavu, gađanje kamenčićima dok ne umru
Vješanje na trgu, skraćivanje za glavu, gađanje kamenčićima dok ne umru
-
The 51st State
- Inventar foruma

teznja serijatu je sasvim pohvalna stvar, a sto se tice "sunecenja zena" to je kulturoloska norma koja nije obavezujuca po islamu. ti ga mozes mjeriti samo po svom manjkavom subjektivitetu lisenog merituma.MarlboroGold wrote: 20 Jan 2022, 10:45Imate i vi sekte koje sunete žene i također teže šerijatu. Pa hoćemo li sav islam mjeriti po tim sektašima kojih nema ni 1%?The 51st State wrote: 20 Jan 2022, 10:42 kao i obicno fulas poentu, ovo je pravilo 21 vijeka, moras se nauciti da ne koristis logicku gresku brojeva u raspravi.
Samo ti nastavi sa tim besmislenim gargamelisanjem.
naravno da cu nastaviti dokle god kmecite.