tako je burekdzija....
Gazije su vazda bili generali....

Moderator: VIP
kakav rad Ruana,danas je valjda i kod vas praznik?!Ruana wrote:Danas radim, vrlo sam nikakva popila sam 4 kafe, muka mi od dorucka, puno v'oma sam tuzna, idem sada po jos jednu kafu.
Moram burek imam nesto da zavrsim hvala za kafucarghe wrote:kakav rad Ruana,danas je valjda i kod vas praznik?!Ruana wrote:Danas radim, vrlo sam nikakva popila sam 4 kafe, muka mi od dorucka, puno v'oma sam tuzna, idem sada po jos jednu kafu.
evo ti popij..
buraz moj,sta ucini forum od mene,evo sma poplavio savPasaga wrote:...![]()
..ma sta vo viđam....
![]()
tako je burekdzija....
Gazije su vazda bili generali....
bih ja rado Ruana al Rheina(Rajna) je hladna ,ozepst cu pa mi nece bit do kafe vise nikako...imam ja bolju ideju a plivanje cu ostavit za ljeto kad bude vruce..Moram burek imam nesto da zavrsim hvala za kafu
Nego hajde zaplivaj da popijemo zajedno.
eh,evo ti od menecamargue wrote:Ruana wrote:Burek, cestitam na boji
ti to ozbiljno ili?!...sad nakon stopedeset godina..
![]()
![]()
meni to dodje kao kad prvacic krene u skolu pa padne prve dvije-tri godine i ostane u prvom razredu ali on uporan i ide i dalje samo reda radi...i onda dodje uciteljica(ko li je sad ovdje uciteljica u ovom slkucaju?!![]()
) i kaze Huso:polozio si sad ides u drugi razred!..
![]()
..
kolika li je Husina radost ?![]()
hvala ooo JulijaJulia-Klara wrote:
eh,evo ti od menekad si zanovjetalo, bog ti ne moze ugodit (i citala sam ovo poslije za sarkazam i sve ostalo... )
cestitam
Evo da objasnim jer ima par novih, pa možda ne kontaju svrhu statusa forumaš mjeseca.Katja wrote:Čestitam i ja ... iako mi još nije skroz jasno što si time dobiva? Ima li kakvih povlastica?
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests