Metnem ti
...margarin

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
U jednom periodu gospodja me počela peglati da ne koristimo puter već margarin. Holestelor i ti folovi. Hajde, eto uzeću. Poslije nekog vremena joj nadjem šta je margarin i dam da pročita. Nakon nekoliko dana, rekoh šta treba kupiti.

Meni je iritantno stalno pricanje o margarinu. Postujem one koji zive zdravo i drze se svih principa, ali dok mi pusac pred kojim je casica zesce i nakoso nasjecena suhovina, a rucao je crveno mese przeno u suncokretovom ulju, jos bijeli hljeb umakao u masnocu, prica, udavila bih ga.Mirelam wrote: 22 Jan 2022, 11:28U jednom periodu gospodja me počela peglati da ne koristimo puter već margarin. Holestelor i ti folovi. Hajde, eto uzeću. Poslije nekog vremena joj nadjem šta je margarin i dam da pročita. Nakon nekoliko dana, rekoh šta treba kupiti.
Napravi spisak i na vrhu puter.![]()

Satrat’

Ja jesam. Probaj. Al ga prvo dobro rashladi i obavezno bez hljeba radi punijeg okusa.

MOj dajdza i dan danas odvali komad margarina i jede ga onako, nekad i poseceriMaja wrote: 22 Jan 2022, 17:49Ja jesam. Probaj. Al ga prvo dobro rashladi i obavezno bez hljeba radi punijeg okusa.

Kake su to trake take, ocam nisam nidje vidio tako meso da ima

Nije ti ovo teletina
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest