Prijatelji naših prijatelja, supružnika, članova porodice

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Prijatelji naših prijatelja, supružnika, članova porodic

Post by Nela »

Ruana wrote:Joj Nela, tacno znam te tipove, imam i ja jednu ali ja ovu nazalost vidam skoro svaki dan.
Hvala Bogu pa je ne vidjam svaki dan, a u ovo malo koliko se vidimo ili me nazove, zlo mi dodje. Koliko me smarala dok sam kucu pravila, dokle sam, sta sam uradila, koliko platila samo da bi rekla sta je i ona uradila jer je i ona renovirala kucu :grana
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Ruana

Post by Ruana »

Nela wrote:
Ruana wrote:Joj Nela, tacno znam te tipove, imam i ja jednu ali ja ovu nazalost vidam skoro svaki dan.
Hvala Bogu pa je ne vidjam svaki dan, a u ovo malo koliko se vidimo ili me nazove, zlo mi dodje. Koliko me smarala dok sam kucu pravila, dokle sam, sta sam uradila, koliko platila samo da bi rekla sta je i ona uradila jer je i ona renovirala kucu :grana
Zato je "nalozis" ja tako sa ovom radim, npr. ona dodje kod mene i vidi case glupost " gdje si kupila ove case" ja ih kupila negdje skroz jeftino, ali kaze "kupila u Inspiraciji, puno su skupe ali meni se svidjele" i onda dodam "imas u Imerku, izgledaju iste ali nisu kvalitetne kao i ove, kroz su jeftine" ona stvarno misli, a ta Inspiracija je gluho bila skupa, ja tamo nikad nista ne kupujem, ona ode prebere sve i nadje neke druge uzasno skupe, a nidje veze i kupi i onda zove na kafu, da bi pokazala case. To mi je nazalost jetrva.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Ruana wrote:
Nela wrote:
Zato je "nalozis" ja tako sa ovom radim, npr. ona dodje kod mene i vidi case glupost " gdje si kupila ove case" ja ih kupila negdje skroz jeftino, ali kaze "kupila u Inspiraciji, puno su skupe ali meni se svidjele" i onda dodam "imas u Imerku, izgledaju iste ali nisu kvalitetne kao i ove, kroz su jeftine" ona stvarno misli, a ta Inspiracija je gluho bila skupa, ja tamo nikad nista ne kupujem, ona ode prebere sve i nadje neke druge uzasno skupe, a nidje veze i kupi i onda zove na kafu, da bi pokazala case. To mi je nazalost jetrva.
Ma na kraju sam tako i pocela :valja a kaze kraljica ona se meni divi valja sad oko bebe deverat, a ona ima dvoje razlika medju njima dvije godine a stvarno su nestasni pravo, rekoh."ma ona je pravo mirna ali i kad pocne zaprdjivati ja se sjetim tebe i utjesim se kako li ti deveras s dvoje malih jos kakvi sejtani" :D.
Ruana

Post by Ruana »

Glupace cuj valja olo bebe deverati. Ova moja je mladja od mene dvije godine. I vazda kaze " ja kad budem u tvojim godinama, necu se oblaciti kao sada, nego malo ozbiljnije. Kao da je mladja 10.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Ruana wrote:Glupace cuj valja olo bebe deverati. Ova moja je mladja od mene dvije godine. I vazda kaze " ja kad budem u tvojim godinama, necu se oblaciti kao sada, nego malo ozbiljnije. Kao da je mladja 10.
:ha ooooj koze mati moja, reci joj ti nikad neces biti kao ja :valja
Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”