...de, pa nek' te frajer stosira!

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Nema potrebe, zajebani su moji lavovi sa Potkozarija , nije bolan ni Prijedor pao saptom nego je grmilo , duse drage su im pokazale da ima lavova puno medju nama.The 51st State wrote: 08 Dec 2021, 06:49U tom slucaju se izvinjavam.rocko wrote: 08 Dec 2021, 04:46
KAMICANI DOBILI ULICU 17. VITEŠKE KRAJIŠKE BRIGADE
KOZARAC - Kad je otprilike prije godinu dana Šerif Jaskic, poznatiji po nadimku Hifo, kazao ovom reporetru da ce se uskoro ulica u Kamicanima kod Kozarca zvati ul. 17. Viteške Krajiške brigade, znajuci ovog covjeka, ništa drugo nije preostalo no povjerovati mu. S malom dozom rezerve, ali vjerovati. Rijec je o bivšem pripadniku 17. Viteške Krajiške brigade koji živi i radi u Kamicanima zajedno sa još dvadesetsedam svojih suboraca.
cuj dubina 1.35
Nije ni bitno to je istoŠabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 19:21 E, sjetio sam se, jel ima neko meni da ugata nešta? Eo, umenemi žena bila Bošnjakinja a ja Musliman. Znači mješani brak ašćare.
E sad, sin Hamza, jel se on pika ko Bošnjak više il je Bošnjak manje? Falavi!
samo ga osuneti ....Šabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 19:21 E, sjetio sam se, jel ima neko meni da ugata nešta? Eo, umenemi žena bila Bošnjakinja a ja Musliman. Znači mješani brak ašćare.
Miješani a isto? Svašta.bosnjakinja wrote: 12 Dec 2021, 07:34Nije ni bitno to je istoŠabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 19:21 E, sjetio sam se, jel ima neko meni da ugata nešta? Eo, umenemi žena bila Bošnjakinja a ja Musliman. Znači mješani brak ašćare.
E sad, sin Hamza, jel se on pika ko Bošnjak više il je Bošnjak manje? Falavi!![]()
![]()
A to mu je mater već uradila. Ne znam šta joj je dijete skrivilo, al et.Pasaga wrote: 12 Dec 2021, 08:05samo ga osuneti ....Šabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 19:21 E, sjetio sam se, jel ima neko meni da ugata nešta? Eo, umenemi žena bila Bošnjakinja a ja Musliman. Znači mješani brak ašćare.
A koji su sa bistrika na tom pravom putu? Da znam.The 51st State wrote: 26 Jan 2022, 10:54 imas fgr-a i iz najvecih vukojebina, kakve veze ima sto je sa bistrika, niko nije apsolutno imun na fgr stranputicu.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests