Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 9986 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
Fatma wrote:Da sam se umorila...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija
Julia-Klara wrote:ajme, dan jos uvijek
kad dodje ljeto nema mrak aprije 22:00, a to ne voooolim
...heheee...sta bi rekla ...ovde samo noci 2-3 sahata....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Julia-Klara
- Forum [Bot]

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
I ja isto takoPasaga wrote:...ja pisem.....Maja wrote:Žalim slučaj cure ali ostaje kako jest. O ovome razmišljam već duže vrijeme, ali ne zbog vas, već zbog tih iritantnih likova koji se uloguju kao skriveni, čitaju teme sat-dva, a ništa ne napišu. Zbog tih špijuna smo napravili da je chat nevidljiv gostima jer se dešavalo da nas špijuniraju neulogovani. Dovoljno je bilo da uz adresu dodaju /chat i mogli bi ga čitati bez logovanja ili se izloguju i onda kliknu na tipku back. E ne može više.
I nemojte me sekirati vidite da imam visok tlak
a to sto volim da se suljam oko taraba....jbg...navika iz mladih dana...![]()

Ali lakse pisem kad nabacim deku preko glave pa me niko ne vidi (po logici mog petogodisnjaka

-
-
I onda otvaraju iste teme na drugim forumima. Nije da ti dizem pritisak nego eto rekoh. A za pritisak jedi krastavaca, kiseline i saransaka.Maja wrote:Žalim slučaj cure ali ostaje kako jest. O ovome razmišljam već duže vrijeme, ali ne zbog vas, već zbog tih iritantnih likova koji se uloguju kao skriveni, čitaju teme sat-dva, a ništa ne napišu. Zbog tih špijuna smo napravili da je chat nevidljiv gostima jer se dešavalo da nas špijuniraju neulogovani. Dovoljno je bilo da uz adresu dodaju /chat i mogli bi ga čitati bez logovanja ili se izloguju i onda kliknu na tipku back. E ne može više.
I nemojte me sekirati vidite da imam visok tlak
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Stvarno vas ne kontam.. pa šta ako se vidi koju temu čitate? Kao da će vas neko pojesti ili reći vam zašto ti čitaš tu i tu temu.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
evo bureka opet...viDiTel me!? 
samo gledajte
..jos kad bi ulaznicu platili ,bilo bi supericka..

samo gledajte

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- STrendzer
- Inventar foruma
al ja s enikad ne krijem,znaci meni treba platit ulaznicu...mislim na one iza stora..Julia-Klara wrote:ti si usao, plati ulaznicu

- Pasaga
- Hadžija
Buraz...ev i mene su provalili...camargue wrote:evo bureka opet...viDiTel me!?
![]()
samo gledajte..jos kad bi ulaznicu platili ,bilo bi supericka..

Ovo je ona Stocanka....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- STrendzer
- Inventar foruma
neka neka,nek smo svi jednaki
..ovako je bolje da vas gledamo
..neka ba lijepo je vako,ostasmo vas zeljni 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
A-HA
HRVATSKA
Prof. Včev, dekan osječkog Medicinskog fakulteta i predavač Kliničke propedeutike, tvrdi kako će uz tursku seriju studenti bolje naučiti procijeniti stanje pacijenata.
Studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku dobili su zadatak pratiti tursku sapunicu Sulejman Veličanstveni kako bi lakše svladali kolegij Klinička propedeutika. Preporuka je stigla od samog dekana fakulteta prof. Aleksandra Včeva koji i predaje spomenuti kolegij.
Klinička propedeutika predmet je na trećoj godini studija, a studente priprema za rad s bolesnikom i za klinički pregled prema dobi i stanju bolesti.
- Za ovaj predmet vrlo je važno naučiti i prepoznati pacijentovo stanje iz njegove mimike i izraza lica, a u ovoj seriji to se fantastično može naučiti. Upravo se u Sulejmanu Veličanstvenom može vidjeti koliko se emocija može izraziti samo mimikom lica ili pokretom očiju i to bez riječi. Studentima sam samo preporučio da gledaju ovu seriju, a oni se nisu previše bunili jer su priznali i sami da je prate. To nije nikakva obveza, ali može im pomoći. I sam pogledam poneku epizodu, kada nema ništa bolje na programu - rekao je za prof. Včev.

HRVATSKA
Prof. Včev, dekan osječkog Medicinskog fakulteta i predavač Kliničke propedeutike, tvrdi kako će uz tursku seriju studenti bolje naučiti procijeniti stanje pacijenata.
Studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku dobili su zadatak pratiti tursku sapunicu Sulejman Veličanstveni kako bi lakše svladali kolegij Klinička propedeutika. Preporuka je stigla od samog dekana fakulteta prof. Aleksandra Včeva koji i predaje spomenuti kolegij.
Klinička propedeutika predmet je na trećoj godini studija, a studente priprema za rad s bolesnikom i za klinički pregled prema dobi i stanju bolesti.
- Za ovaj predmet vrlo je važno naučiti i prepoznati pacijentovo stanje iz njegove mimike i izraza lica, a u ovoj seriji to se fantastično može naučiti. Upravo se u Sulejmanu Veličanstvenom može vidjeti koliko se emocija može izraziti samo mimikom lica ili pokretom očiju i to bez riječi. Studentima sam samo preporučio da gledaju ovu seriju, a oni se nisu previše bunili jer su priznali i sami da je prate. To nije nikakva obveza, ali može im pomoći. I sam pogledam poneku epizodu, kada nema ništa bolje na programu - rekao je za prof. Včev.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- gejsha
- Inventar foruma
Pa hoće li ova kiša ikada prestati?
Danima pada i svaki put kada gledam prognozu opet je najavljuju za narednih deset.
Više je dosadila
Danima pada i svaki put kada gledam prognozu opet je najavljuju za narednih deset.
Više je dosadila

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7858 times
- Been thanked: 18573 times
- Status: Online
- gejsha
- Inventar foruma
Aha i opet je poslije najavljujuMaja wrote:Izgleda da će prestati u nedjelju.