Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2717 times
- Been thanked: 22607 times
- Status: Offline
Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka
Dodajte u naslov i sta da radimo,kako da ih nema...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Pa ne znam o kom jedinstvu pricas sa takvim stavom koji je primjereniji mostaru i banjaluci. Oni to pricaju od rata tako.
- HAVANA
- Pituljica
Nemojte se ba pravit budale,napisite radje sta bi vi, kako i jest.Nekako cu vas vise cijenit nego ovo hinjoguzo.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13834 times
- Been thanked: 22768 times
PffffffNaseef Mushroom wrote: 26 Jan 2022, 16:50Ne radi se ovdje uopšte o nečijem izboru nego o logici iza nečijeg izboraFuddo wrote: 26 Jan 2022, 15:50
Ne razumijem sta uopste zelis da dokazes?
I kome?
Bosnjacima, in general?
Bosnjacima koji se ne vide u istoj prici kao ti?
Bosancima koji su po tebi trebali da ustvari budu Bosnjaci?
Izvini rodjo, jesi li ti u nekoj tajnoj misiji spasavanja nam nacije u nas?
Reci mi jedan jedini razlog zasto bi me bolio qratz sto neko nece da se izjasni kao Bosnjak, et, hoce da bude Bosanac?
Zajebace me za nesta?
FGRovac složi patetiku "Rođen sam u Bosni, živim u Bosni, umrijet ću u Bosni, Bosna je jedino što znam i onda mi dođe neko i kaže da nisam samo Bosanac več i nešto drugo, pa šta ću drugo biti nego Bosanac?" i eto prihvatiš to i poštuješ njegovo mišljenje.
Onda ti minutu kasnije dođe i izjavi "Moja supruga Hrvatica, moj najbolji prijatelj Srbin"
i onda se zapitaš "Pa ako su i supruga i prijatelj rođeni u Bosni i znaju samo Bosnu zašto ih ne zove Bosancima? Otkud sad Srbi i Hrvati? Kako se to uklapa u njegovu patetiku maloprije?".
Tebi je možda svejedno kada neko na forumu danas napiše da je vlasnik kompanije u Austriji a sutra napiše da je konobar u Španiji ali ja ću bar upitati kako se njegova sutrašnja priča slaže sa današnjom i to je za mene sasvim normalna reakcija na forumu za diskusiju.
Pa sta ako supruga kaze da je srpkinja, a neko kaze da je bosanac?
Pogotovo ako su oboje probosanski orijentisani, i vole Bosnu?
Sta je tu toliko strasno?
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Pituljica
Mada vjerujem da vama nije ni stalo da vas mi cijenimo.Mi smo niza rasa.Bolje da nas nema po temama forumskim i naslovima.
-
- Inventar foruma
A sta mislis da ja tebi pocnem ulaziti u glavu sta bi i kako, suludo jelde? Sto je napisano to je i na sonu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Al de ba realno,The 51st State wrote: 26 Jan 2022, 16:55 A sta mislis da ja tebi pocnem ulaziti u glavu sta bi i kako, suludo jelde?
Sta vi njemu po pitanju ljubavi prema svojoj zemlji morete prigovorit?
On je bio na Zuci, ti i nazif niste.
I ovo sto radite je zesce sranje, nije vam to lijepo.
Dozvolite da se obratimo
-
- Inventar foruma
Nadji jednu rijec gdje sam mu to prigovorio sto insinuiras, povlacim se momentalno i trajno sa foruma.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56Al de ba realno,The 51st State wrote: 26 Jan 2022, 16:55 A sta mislis da ja tebi pocnem ulaziti u glavu sta bi i kako, suludo jelde?
Nije lijepa cijela tema slazem se , no trpimo i mi puno sukova ispod pojasa nekad stoicki, nekad kmececi, sve je to udure.
Uostalom obrati se behki on je pogacu zapeko, ja i zaboravio da ovo postoji.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa de jebemgaThe 51st State wrote: 26 Jan 2022, 16:59Nadji jednu rijec gdje sam mu to prigovorio sto insinuiras, povlacim se momentalno i trajno sa foruma.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56
Al de ba realno,
Nije lijepa cijela tema slazem se , no trpimo i mi puno sukova ispod pojasa nekad stoicki, nekad kmececi, sve je to udure.
Uostalom obrati se behki on je pogacu zapeko, ja i zaboravio da ovo postoji.
Dobar si momak, obrazovan, pametan
Sto ce vam ovo?
Znas da nema smisla, ne vodi nicemu
Zna i Nazif
Al ne bi popustio, nema hljeba
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Pituljica
Znas kako ti to ide.Ono sta ste vi pa ti kazes bosanci pa ti oni objasne da ne trebas tako da se osjecas.Ti si iz bosnjacke kuce,nana ti klanjala.Zena nije,njeni su sta,tamo vamo,sta jedu piju,drz,nedaj aha.Srbi.Zena sto mi je od srbije vidjela bila na ekskurziji na titinom grobu.I onda ide vaki su,naki su,vrijedjanja...I vjecito je to ne valja ovo,ne valja ono,fgr,kurac,palac,vazda si nesta...U rodjenoj zemlji ne mozes biti sta hoces.Jok,ono ce te navit i sta si i u sta treba da vjerujes.Kontra toga si odma neprijatelj.Al evo hajd da i preskocimo to sve.Sta je problem da je necija zena srpkinja,hrvatica,indonezanka,austrijanka,indijka,nebitno? Odakle pravo i sloboda nekome da sudi o necijem braku,izjasnjavanju,imenu djece,pije li i sta jede,gdje ljetuje...Ovo je ludilo totalno stare mi.Moze li mi neko objasniti zasto se uopste dozvoli tema ovakvog naslova i smjera kojim ide? Cuj kaze kako oni tamo,nedje,banjaluci...Sta ba ja znam kako oni,sta me boli qrac,po zivota i zdravlja mi uzeli i sa njima da se zamaram.Trebam i ja postati ko oni il sta? To je rjesenje?Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:53PffffffNaseef Mushroom wrote: 26 Jan 2022, 16:50
Ne radi se ovdje uopšte o nečijem izboru nego o logici iza nečijeg izbora
FGRovac složi patetiku "Rođen sam u Bosni, živim u Bosni, umrijet ću u Bosni, Bosna je jedino što znam i onda mi dođe neko i kaže da nisam samo Bosanac več i nešto drugo, pa šta ću drugo biti nego Bosanac?" i eto prihvatiš to i poštuješ njegovo mišljenje.
Onda ti minutu kasnije dođe i izjavi "Moja supruga Hrvatica, moj najbolji prijatelj Srbin"
i onda se zapitaš "Pa ako su i supruga i prijatelj rođeni u Bosni i znaju samo Bosnu zašto ih ne zove Bosancima? Otkud sad Srbi i Hrvati? Kako se to uklapa u njegovu patetiku maloprije?".
Tebi je možda svejedno kada neko na forumu danas napiše da je vlasnik kompanije u Austriji a sutra napiše da je konobar u Španiji ali ja ću bar upitati kako se njegova sutrašnja priča slaže sa današnjom i to je za mene sasvim normalna reakcija na forumu za diskusiju.
Pa sta ako supruga kaze da je srpkinja, a neko kaze da je bosanac?
Pogotovo ako su oboje probosanski orijentisani, i vole Bosnu?
Sta je tu toliko strasno?
- HAVANA
- Pituljica
Ma to je nebitno fuddo.Ovo je moja zemlja,ja dje cu bit.Zaboravimo to,haj nako ljudski.Odvratno ba.Gadi mi se citat.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56Al de ba realno,The 51st State wrote: 26 Jan 2022, 16:55 A sta mislis da ja tebi pocnem ulaziti u glavu sta bi i kako, suludo jelde?
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Udrobili ste svasta.
Rekla bih nesto, ali bolje da cutim.
Suti Mundzi.....ispast ces najgora.
Rekla bih nesto, ali bolje da cutim.
Suti Mundzi.....ispast ces najgora.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Ne radi se ovdje o izboru je li bolje kupiti automatik ili manuelni nego košenje sa vašom sopstvenom logikom.MarlboroGold wrote: 26 Jan 2022, 16:33 Pa zašto bi neko nekog nazivao Bosancem ako sam za sebe ne kaže da to jeste? O čemu pričaš? Imaju ljudi pravo biti i Srbi i Hrvati, ali i Bosanci ako to hoće. Ima i jednih i drugih i trećih. Sve dok ne žele zlo BiH i narodu što se mene tiče je ok i stvar je apsolutno jasna.
To su pitanja na koja postoje vrlo jednostavni odgovori. To što ti ne poštuješ naprijed navedeno samo zapravo govori o tvojoj nekulturi.
Ako odbijaš teoriju da ne postoje građani koji su samo Bosanci več da su svi Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Romi, Jevreji, Albanci itd. koji čine Bosance i Hercegovce, ako FGRovci Mirza i Eldin negiraju da su etnički i nacionalno Bošnjaci onda bi trebali biti doslijedni i negirati i sve narode a ne govoriti "Ja sam Bosanac a najbolji prijatelj mi je Hrvat iz Visokog".
To znači da u istoj rečenici i negira i priznaje da različiti narodi čine Bosance. Totalno kontradiktorno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Pa nisam bio, bio sam na teritorije današnje opštine Doboj-Jug pa ne kmečim niti ikome nabijam na nos kada me neko u 2022 godini nazove botinom, vehabijom, magacinerom...Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56Al de ba realno,The 51st State wrote: 26 Jan 2022, 16:55 A sta mislis da ja tebi pocnem ulaziti u glavu sta bi i kako, suludo jelde?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ko ti to govori da si botina i magacioner?Naseef Mushroom wrote: 26 Jan 2022, 17:18Pa nisam bio, bio sam na teritorije današnje opštine Doboj-Jug pa ne kmečim niti ikome nabijam na nos kada me neko u 2022 godini nazove botinom, vehabijom, magacinerom...Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56
Al de ba realno,
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pa haj brt, nemeremo više čekat da pojedemo tu svadbenu janjetinu.
Osim toga, bez četvero djece ne dolazi na forum.
Pravio bih i ja da ne pucam ćorke

Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Pituljica
Pitaj fuddu on sve zna.I kako musko napravit.Ja ako ti kazem sve ce ti se zene radjat.
-
- Inventar foruma
Ne vrijedi,, treba se povuci dostojanstvveno, ljudi su trigerovani, a i kad nisu logika nije dopirala do njih kroz oblak emocija.Naseef Mushroom wrote: 26 Jan 2022, 17:10Ne radi se ovdje o izboru je li bolje kupiti automatik ili manuelni nego košenje sa vašom sopstvenom logikom.MarlboroGold wrote: 26 Jan 2022, 16:33 Pa zašto bi neko nekog nazivao Bosancem ako sam za sebe ne kaže da to jeste? O čemu pričaš? Imaju ljudi pravo biti i Srbi i Hrvati, ali i Bosanci ako to hoće. Ima i jednih i drugih i trećih. Sve dok ne žele zlo BiH i narodu što se mene tiče je ok i stvar je apsolutno jasna.
To su pitanja na koja postoje vrlo jednostavni odgovori. To što ti ne poštuješ naprijed navedeno samo zapravo govori o tvojoj nekulturi.
Ako odbijaš teoriju da ne postoje građani koji su samo Bosanci več da su svi Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Romi, Jevreji, Albanci itd. koji čine Bosance i Hercegovce, ako FGRovci Mirza i Eldin negiraju da su etnički i nacionalno Bošnjaci onda bi trebali biti doslijedni i negirati i sve narode a ne govoriti "Ja sam Bosanac a najbolji prijatelj mi je Hrvat iz Visokog".
To znači da u istoj rečenici i negira i priznaje da različiti narodi čine Bosance. Totalno kontradiktorno.
Poslusajmo brta fudu i dajmo temi predah kad je vec otvorene, a ne zakljucana.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jes malo morgen. Čim pukne prva petarda, tebe ćemo otjerati u belgiju.HAVANA wrote: 26 Jan 2022, 17:07Ma to je nebitno fuddo.Ovo je moja zemlja,ja dje cu bit.Zaboravimo to,haj nako ljudski.Odvratno ba.Gadi mi se citat.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 16:56
Al de ba realno,
Belgijanac svojata bosnu

Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Pituljica
Neka malo balansa.Kad mogu bradonje ,rusi...Neka i belgijanaca.Pravicu vam dagnje ,pomfrit,smos... kad podjete na liniju.