Nekad si znao ponekad i biti duhovit.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 23:15 Ona nekom vice da je dinosaurus a s jovankom broz isla u prvi osnovne.
Samo namarat
Dosta je bilo zajebancije.
Sad si ponekad samo malo vise dosadan nego inace.
Moderator: Krokodil Behko
Nekad si znao ponekad i biti duhovit.Fuddo wrote: 26 Jan 2022, 23:15 Ona nekom vice da je dinosaurus a s jovankom broz isla u prvi osnovne.
Samo namarat
Dosta je bilo zajebancije.
Ti ozbiljan?
On nosi uniformu i prvi treba da bude primjer dobrog ponasanja, a ne da samara ljude koji rade svoj posao. Od mene postovanje ima samo onaj ko se ponasa primjereno, on to nije. I tu je tacka.Laser wrote: 27 Jan 2022, 08:11 Prije svega, Zoranu Čegaru, Draganu Vikiću, Kemi Ademoviću se obraćaš sa poštovanjem. Ne kreveljiš se, ne sereš ništa, ne pričaš sa njima kao što Hani krmak priča sa svojom ekipom.
Sa bilo kojim drotom pričaš uljuđeno, ne kao crnjo iz geta u američkim filmovima.
I konačno, kao primalac xy vaspitnih šamara i garulja preko leđa od strane Brozove milicije, odobravam Zokin postupak.![]()
Haj pridji policajcu u bilo kojoj zemlji i vici mu halo baaa,makni se odatle,mlataraj rukama...spacebound wrote: 27 Jan 2022, 08:48On nosi uniformu i prvi treba da bude primjer dobrog ponasanja, a ne da samara ljude koji rade svoj posao. Od mene postovanje ima samo onaj ko se ponasa primjereno, on to nije. I tu je tacka.Laser wrote: 27 Jan 2022, 08:11 Prije svega, Zoranu Čegaru, Draganu Vikiću, Kemi Ademoviću se obraćaš sa poštovanjem. Ne kreveljiš se, ne sereš ništa, ne pričaš sa njima kao što Hani krmak priča sa svojom ekipom.
Sa bilo kojim drotom pričaš uljuđeno, ne kao crnjo iz geta u američkim filmovima.
I konačno, kao primalac xy vaspitnih šamara i garulja preko leđa od strane Brozove milicije, odobravam Zokin postupak.![]()
Osilio se, pa mo prolazi da samara koga i kako hoce
To sto je ratni heroj samo ovo sve cini jos tuznijim.
Nasilniku da se divim i s postovanjem obracam![]()
Ne možeš reći da naši drotovi učestalo šamaraju. Nažalost, ne rade to, kamo sreće da rade.spacebound wrote: 27 Jan 2022, 08:48On nosi uniformu i prvi treba da bude primjer dobrog ponasanja, a ne da samara ljude koji rade svoj posao. Od mene postovanje ima samo onaj ko se ponasa primjereno, on to nije. I tu je tacka.Laser wrote: 27 Jan 2022, 08:11 Prije svega, Zoranu Čegaru, Draganu Vikiću, Kemi Ademoviću se obraćaš sa poštovanjem. Ne kreveljiš se, ne sereš ništa, ne pričaš sa njima kao što Hani krmak priča sa svojom ekipom.
On je prisao policajcu koji ocito nije na intervenciji, a parkirao se tako da je zagradio jedno auto (bahatost), i ukazao mu na to, jer mu je to posao. Da je dosao ovaj ciji je automobil zagradjen takodjer bi se istresao na ovom jadniku koji radi na parkingu po ovoj hladnici za bijedne pare. Ovaj nadmeni curan ga je ocito poceo kinjit, mi ne cujemo sta pricaju, pa potom dobija i samar.HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 08:57Haj pridji policajcu u bilo kojoj zemlji i vici mu halo baaa,makni se odatle,mlataraj rukama...spacebound wrote: 27 Jan 2022, 08:48
On nosi uniformu i prvi treba da bude primjer dobrog ponasanja, a ne da samara ljude koji rade svoj posao. Od mene postovanje ima samo onaj ko se ponasa primjereno, on to nije. I tu je tacka.
Moj babo, rahmet mu lijepoj duši, skoro svaki put bi se zafalio lokalnim drotovima kad bi mi spucali nekoliko vaspitnih.spacebound wrote: 27 Jan 2022, 09:07Da je ovako postupio prema vasem djetetu sumnjam da biste.HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 08:57
Haj pridji policajcu u bilo kojoj zemlji i vici mu halo baaa,makni se odatle,mlataraj rukama...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest