Policije i obavještajne agencije u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14109 times
Been thanked: 23402 times
Status: Offline

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

Post by Fuddo »

The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 11:13
Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 11:13

Ne vazi za ilegalne imigrante, ne znam.
Suti, neka te, fino ti je.
ma pogresno si me skonto, ja bi menadzeriso i organizovo ekipe.
Ne traje to dugo, menadzeriso je i ovaj jedan nas takve ekipe.
Nasli ga sa dvi 45ice u prsima u nekoj halugi.
Nije ti to Bistrik rodjo, dogovoricemo se.
Dozvolite da se obratimo
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

Post by The 51st State »

Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 11:17
The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 11:13

ma pogresno si me skonto, ja bi menadzeriso i organizovo ekipe.
Ne traje to dugo, menadzeriso je i ovaj jedan nas takve ekipe.
Nasli ga sa dvi 45ice u prsima u nekoj halugi.
Nije ti to Bistrik rodjo, dogovoricemo se.
auuuu nista onda, moram preko vibera i google earth-a sljakati.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Samo sabura
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Idi ba Zoka u penziju, boli te qratz, sto ce ti to.
Dozvolite da se obratimo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2847 times
Been thanked: 23478 times
Status: Online

Post by HAVANA »

pizarro wrote: 27 Jan 2022, 11:11
HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 11:06 :haha E cuj 950 dolara
sad kad bude da svake godine granica raste za 1% :oo
Treba nedje to zahtjev predat.Mi insistiramo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Da ovim nasim trgovinicama ukradu 950 dolara(mrsko mi racunati u KM) i propale bi
Samo sabura
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4111 times
Been thanked: 3785 times

Post by Naseef Mushroom »

MarlboroGold wrote: 27 Jan 2022, 09:39 Mišljenja su podijeljena, ali smo kao društvo na prekretnici. Ovakvih poput Zorana je sve manje, jer današnja vremena i društva sve manje dopuštaju takve metode. Što se mene tiče sasvim opravdano.

Ako on dobije tužbu zbog ovog ili neku suspenziju možda i on malo popusti.
Ovo je tačno da je ovakvih poput Zorana sve manje i da je društvo u prekretnici, ne samo kod ove teme već se vidi koliko oosba Zoranovo godište i stariji, mnoge poznate ličnosti koje su bile relevantne u 80im i 90im kako gube poslove, ugovore, sponzore, banuju ih sa Twittera itd. gdje nenamjerno ispadaju šljam ovog društva jer se ne mogu uklopiti u nova pravila.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Naseef Mushroom wrote: 27 Jan 2022, 12:07
MarlboroGold wrote: 27 Jan 2022, 09:39 Mišljenja su podijeljena, ali smo kao društvo na prekretnici. Ovakvih poput Zorana je sve manje, jer današnja vremena i društva sve manje dopuštaju takve metode. Što se mene tiče sasvim opravdano.

Ako on dobije tužbu zbog ovog ili neku suspenziju možda i on malo popusti.
Ovo je tačno da je ovakvih poput Zorana sve manje i da je društvo u prekretnici, ne samo kod ove teme već se vidi koliko oosba Zoranovo godište i stariji, mnoge poznate ličnosti koje su bile relevantne u 80im i 90im kako gube poslove, ugovore, sponzore, banuju ih sa Twittera itd. gdje nenamjerno ispadaju šljam ovog društva jer se ne mogu uklopiti u nova pravila.
Pokenjam vam se na nova pravila.
I one sise, sto puFkaju.
I kmecanje 24/7 o svemu.
Dozvolite da se obratimo
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1229 times
Been thanked: 3890 times

Post by Laser »

:valja
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22300 times
Been thanked: 20376 times

Post by Masamune »

Sad bi ti Mundži rekla da si seronja :D.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Niko da se zapita gdje je nestao respekt prema uniformisanom licu, starijem insanu, a pogotovo heroju kakav je ovaj zoran.
Balavac nešto mlati rukama, podiže glas...
Nek ga je ošamario. Bgmi, da je moje dijete, halalio bih policajcu.
Svi mi se morete obratit
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1229 times
Been thanked: 3890 times

Post by Laser »

Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 12:20
Naseef Mushroom wrote: 27 Jan 2022, 12:07
I one sise, sto puFkaju.
I kmecanje 24/7 o svemu.
Maliciozni seronjo. :D.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Laser wrote: 27 Jan 2022, 12:33
Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 12:20

I one sise, sto puFkaju.
I kmecanje 24/7 o svemu.
Maliciozni seronjo. :D.
Odmah stocom u vugla.
Nemre se vise ovo trpit.
Agajebem, ima 16 kila sa onom vestom za parkiranje sto su mu dali, i nesta bi hu ha stajjjeee
Pa eto sad, nek hu ha materi svojoj.
Dozvolite da se obratimo
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Taare wrote: 27 Jan 2022, 12:31 Niko da se zapita gdje je nestao respekt prema uniformisanom licu, starijem insanu, a pogotovo heroju kakav je ovaj zoran.
treba i cegara u dom strpati, to je najprakticnije rjesenje.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22300 times
Been thanked: 20376 times

Post by Masamune »

Nije nestao respekt, vec se izbacuje visak nepotrebnog strahopostovanja.

Da je nestao respekt vladala bi anarhija uveliko.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41043 times
Been thanked: 27620 times

Post by Rum »

Zoran Čegar za "Avaz" o snimku s parkinga: Reagirao sam jer je rekao kolegi "Što si parkirao ovdje auto, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde"
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv, kaže Čegar
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Zoran Čegar za "Avaz" o snimku s parkinga: Reagirao sam jer je rekao kolegi "Što si parkirao ovdje auto, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde"

Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv, kaže Čegar

Image

Nakon što su mediji objavili snimak na kojem se vidi kako Zoran Čegar, načelnik uniformisane policije FUP-a, tuče radnika parkinga u prisustvu još dvojice policajca Kantonalnog MUP-a, on je u izjavi za portal "Avaza" objasnio kako je došlo do nemilog događaja.

- Prvo, to nije nikakav parking, i to nije nikakav radnik na parkingu nego kriminalac koji reketira raju. Taj navodni radnik je jedan obični kriminalac. Taj bespomoćni parking radnik je sačekao nas trojicu i mom kolegi je rekao doslovno: "Što si parkirao ovdje auto, drotovski, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde". Ovo je istina, ja ću tražiti poligraf da se ide, da se dokaže ova haranga protiv mene i mojih kolega - kaže Čegar.

"E za ovo ću ti jeb*** mater"

Potom je prepričao nastavak incidenta.

- Ja sam mu rekao: "Šta to ti govoriš ovlaštenom službenom licu?" On mi je rekao: "Hajde mrš odavde i ti, nemoj sad da ti jeb** mater, drotino jedna". Onda je on mene trznuo, a ja sam ga ošamario. Na što je on meni ponovo rekao: "E za ovo ću ti jeb*** mater". I onda je dobio i s druge strane. Znači prvo, ja neću dozvoliti da mene neko pljuje, da mi psuje majku pogotovo ne u uniformi, jer ja nisam od onih policajaca koji su dozvolili da ih pljuju, da ih šamaraju, da ih reketiraju, i da rade za narko kartele. Svaka čast poštenim policajcima i uvijek sam s njima, ali zna se da ima i ovog kukolja u našim redovima - pojašnjava Čegar.

Kaže da će tražiti poligraf ali i da je svjestan zašto se snimak objavljuje skoro 20 dana nakon njegovog nastanka.

- Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv. A tako isto nama trojici, da se vidi ko je narkoman, ko diler, a ko kriminalac. Ovo neće ostati na ovome. Ali ovom prilikom da im poručim da su ova leđa nosila puno veće breme od ovoga. Ja se nisam nimalo nasekirao - dodaje Čegar.
Neće kriminalci tući policiju

Na kraju je ponovio da neće dopustiti da kriminalci pljuju po policiji.

- Njima je trebalo 20 dana da objave snimak. Zato je situacija u državi i u gradu ovakva, što udaraju po policajcima koji se mrznu na minus 15. Neće kriminalci pljuvati po policiji, tući policiju, psovati majku i nazivati ih pogrdnim imenima. Ako sam nešto slagao, ja ću odgovarati - rekao je na kraju Zoran Čegar.
--jusuf--
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 56 times
Been thanked: 19 times

Post by --jusuf-- »

Puna podrška Zoranu! Čovjek je Zlatni ljiljan! A ovo branioci mladića i SH komponenta, pa jeste li vidjeli da je mladić u trenerci na radnom mjestu? Za mene je samo to nepristojno a da ne idem dalje, mora se znati koji pije a ko plaća. Danas policajce smiješ i uzduž i poprijeko a nije ga nešto ni udario ako ćemo biti iskreni, koji tać mu opalio.
--jusuf--
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 56 times
Been thanked: 19 times

Post by --jusuf-- »

The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 12:48
Taare wrote: 27 Jan 2022, 12:31 Niko da se zapita gdje je nestao respekt prema uniformisanom licu, starijem insanu, a pogotovo heroju kakav je ovaj zoran.
treba i cegara u dom strpati, to je najprakticnije rjesenje.
Ovi stariji još imaju muda.
Ovi mladi policajci, treba im u ruke dati ogledalo i puder, karmin.

Pogledajte ljudi kako se otvoreno mafija obračunava na ulicama ugrožavajući nas ostale kao slučajne prolaznike u tom trenutku. Kad se mafiji digne odmah propuca.
Post Reply

Return to “BiH”