Policije i obavještajne agencije u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times
Status: Offline

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

Post by The 51st State » 27 Jan 2022, 12:48

Taare wrote: 27 Jan 2022, 12:31 Niko da se zapita gdje je nestao respekt prema uniformisanom licu, starijem insanu, a pogotovo heroju kakav je ovaj zoran.
Balavac nešto mlati rukama, podiže glas...
Nek ga je ošamario. Bgmi, da je moje dijete, halalio bih policajcu.
treba i cegara u dom strpati, to je najprakticnije rjesenje.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21005 times
Been thanked: 18984 times

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

Post by Masamune » 27 Jan 2022, 12:52

Nije nestao respekt, vec se izbacuje visak nepotrebnog strahopostovanja.

Da je nestao respekt vladala bi anarhija uveliko.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40017 times
Been thanked: 26026 times
Status: Online

Post by Rum » 27 Jan 2022, 13:24

Zoran Čegar za "Avaz" o snimku s parkinga: Reagirao sam jer je rekao kolegi "Što si parkirao ovdje auto, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde"
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 27 Jan 2022, 13:25

Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv, kaže Čegar
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 27 Jan 2022, 13:28

Zoran Čegar za "Avaz" o snimku s parkinga: Reagirao sam jer je rekao kolegi "Što si parkirao ovdje auto, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde"

Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv, kaže Čegar

Image

Nakon što su mediji objavili snimak na kojem se vidi kako Zoran Čegar, načelnik uniformisane policije FUP-a, tuče radnika parkinga u prisustvu još dvojice policajca Kantonalnog MUP-a, on je u izjavi za portal "Avaza" objasnio kako je došlo do nemilog događaja.

- Prvo, to nije nikakav parking, i to nije nikakav radnik na parkingu nego kriminalac koji reketira raju. Taj navodni radnik je jedan obični kriminalac. Taj bespomoćni parking radnik je sačekao nas trojicu i mom kolegi je rekao doslovno: "Što si parkirao ovdje auto, drotovski, na privatno zemljište pi*** ti materina, hajde mrš odavde". Ovo je istina, ja ću tražiti poligraf da se ide, da se dokaže ova haranga protiv mene i mojih kolega - kaže Čegar.

"E za ovo ću ti jeb*** mater"

Potom je prepričao nastavak incidenta.

- Ja sam mu rekao: "Šta to ti govoriš ovlaštenom službenom licu?" On mi je rekao: "Hajde mrš odavde i ti, nemoj sad da ti jeb** mater, drotino jedna". Onda je on mene trznuo, a ja sam ga ošamario. Na što je on meni ponovo rekao: "E za ovo ću ti jeb*** mater". I onda je dobio i s druge strane. Znači prvo, ja neću dozvoliti da mene neko pljuje, da mi psuje majku pogotovo ne u uniformi, jer ja nisam od onih policajaca koji su dozvolili da ih pljuju, da ih šamaraju, da ih reketiraju, i da rade za narko kartele. Svaka čast poštenim policajcima i uvijek sam s njima, ali zna se da ima i ovog kukolja u našim redovima - pojašnjava Čegar.

Kaže da će tražiti poligraf ali i da je svjestan zašto se snimak objavljuje skoro 20 dana nakon njegovog nastanka.

- Ja ću sada tražiti originalan snimak da se dostavi i da ovaj koji se predstavlja kao bespomoćni parking radnik, nije nikakav parking radnik nego jedan kriminalac i tražit ću da mu se uzme dlaka, da se pomokri i da mu se uzme krv. A tako isto nama trojici, da se vidi ko je narkoman, ko diler, a ko kriminalac. Ovo neće ostati na ovome. Ali ovom prilikom da im poručim da su ova leđa nosila puno veće breme od ovoga. Ja se nisam nimalo nasekirao - dodaje Čegar.
Neće kriminalci tući policiju

Na kraju je ponovio da neće dopustiti da kriminalci pljuju po policiji.

- Njima je trebalo 20 dana da objave snimak. Zato je situacija u državi i u gradu ovakva, što udaraju po policajcima koji se mrznu na minus 15. Neće kriminalci pljuvati po policiji, tući policiju, psovati majku i nazivati ih pogrdnim imenima. Ako sam nešto slagao, ja ću odgovarati - rekao je na kraju Zoran Čegar.

--jusuf--
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 56 times
Been thanked: 19 times

Post by --jusuf-- » 27 Jan 2022, 13:32

Puna podrška Zoranu! Čovjek je Zlatni ljiljan! A ovo branioci mladića i SH komponenta, pa jeste li vidjeli da je mladić u trenerci na radnom mjestu? Za mene je samo to nepristojno a da ne idem dalje, mora se znati koji pije a ko plaća. Danas policajce smiješ i uzduž i poprijeko a nije ga nešto ni udario ako ćemo biti iskreni, koji tać mu opalio.

--jusuf--
Na probnom
Na probnom

Post by --jusuf-- » 27 Jan 2022, 13:38

The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 12:48
Taare wrote: 27 Jan 2022, 12:31 Niko da se zapita gdje je nestao respekt prema uniformisanom licu, starijem insanu, a pogotovo heroju kakav je ovaj zoran.
Balavac nešto mlati rukama, podiže glas...
Nek ga je ošamario. Bgmi, da je moje dijete, halalio bih policajcu.
treba i cegara u dom strpati, to je najprakticnije rjesenje.
Ovi stariji još imaju muda.
Ovi mladi policajci, treba im u ruke dati ogledalo i puder, karmin.

Pogledajte ljudi kako se otvoreno mafija obračunava na ulicama ugrožavajući nas ostale kao slučajne prolaznike u tom trenutku. Kad se mafiji digne odmah propuca.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1167 times
Been thanked: 3582 times

Post by Laser » 27 Jan 2022, 13:40

--jusuf-- wrote: 27 Jan 2022, 13:32 Puna podrška Zoranu! Čovjek je Zlatni ljiljan! A ovo branioci mladića i SH komponenta, pa jeste li vidjeli da je mladić u trenerci na radnom mjestu? Za mene je samo to nepristojno a da ne idem dalje, mora se znati koji pije a ko plaća. Danas policajce smiješ i uzduž i poprijeko a nije ga nešto ni udario ako ćemo biti iskreni, koji tać mu opalio.
Jest jest.

Pogotovo ova spacebound je najžešća S komponenta. :valja
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 27 Jan 2022, 13:44

I jos mu je rekao da ce mu iscupati srce i zapeci na 220 stepeni. Koji lazovcina :D.
Samo sabura

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 27 Jan 2022, 13:45

Ima priliku da dokaže svoje tvrdnje.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 27 Jan 2022, 13:45

Onda je on mene trznuo, a ja sam ga ošamario. Na što je on meni ponovo rekao: "E za ovo ću ti jeb*** mater". I onda je dobio i s druge strane.
😂😂😂😂
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 27 Jan 2022, 13:47

MarlboroGold wrote: 27 Jan 2022, 13:45 Ima priliku da dokaže svoje tvrdnje.
Tebe mora da su marisali u skoli cim ovoliki animozitet imas prema autoritetima.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 27 Jan 2022, 13:48

Ovo je presmjesno. Frajer je k-dant specijalne policije. Cuj nece meni niko psovati mater pa pljus samarom. 😂😂😂
Nista hapsenje i to?

--jusuf--
Na probnom
Na probnom

Post by --jusuf-- » 27 Jan 2022, 13:49

Laser wrote: 27 Jan 2022, 13:40
--jusuf-- wrote: 27 Jan 2022, 13:32 Puna podrška Zoranu! Čovjek je Zlatni ljiljan! A ovo branioci mladića i SH komponenta, pa jeste li vidjeli da je mladić u trenerci na radnom mjestu? Za mene je samo to nepristojno a da ne idem dalje, mora se znati koji pije a ko plaća. Danas policajce smiješ i uzduž i poprijeko a nije ga nešto ni udario ako ćemo biti iskreni, koji tać mu opalio.
Jest jest.

Ne razumijem, šta je spacebound?

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser » 27 Jan 2022, 13:50

--jusuf-- wrote: 27 Jan 2022, 13:49

Jest jest.

Ostani još koji sahatak pa ćeš skontat. :D.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 27 Jan 2022, 13:50

Jest jest.

Svemirska opruga.

--jusuf--
Na probnom
Na probnom

Post by --jusuf-- » 27 Jan 2022, 13:52

Laser wrote: 27 Jan 2022, 13:50
Ostani još koji sahatak pa ćeš skontat. :D.
Aha, to je neki forumaš sad sam vidio. Nisam mislio konkretno na ovu temu to "sh" već općenito na svim portalima.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 27 Jan 2022, 13:55

The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 13:47
Tebe mora da su marisali u skoli cim ovoliki animozitet imas prema autoritetima.
Pa ti ako imas potrebu da slijepo vjerujes autoritetima bez obzira na snimak koji ne ide njemu u prilog onda jbg

Bas tako su stvoreni Hitler, Musolini i drugi. Kad ih narod slijepo gura jer su autoriteti.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser » 27 Jan 2022, 13:57

MarlboroGold wrote: 27 Jan 2022, 13:55
The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 13:47

Pa ti ako imas potrebu da slijepo vjerujes autoritetima bez obzira na snimak koji ne ide njemu u prilog onda jbg

Bas tako su stvoreni Hitler, Musolini i drugi. Kad ih narod slijepo gura jer su autoriteti.
Da imaš imalo obraza ne bi spominjao Hitlera ni Musolinija kad se govori o Zoranu Čegaru.

Ali nemaš, pa nastavi dalje sve dok Zoka ne postane talog ovog društva.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 27 Jan 2022, 13:58

Sve i sa su istinite ne idu mu na cast. Policijski oficir sa toliko godina sluzbe i na celu tako bitne jedinice morao bi biti stalozeniji

Post Reply

Return to “BiH”