A njegovo je da prica o tome kako su u stvari Jukini pucali sa holidejina, ratnom zlocinu u Dobrovoljackoj, o tome da Hrvatska nije bila agresor i slicno?The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 17:02Neka njega dje jeste, nije njegovo da zvuci poetski u intervjuima. Profesionalac je, a svako ima problema, na njegovu nesrecu nasa halasa je uvijek spremna dati misljenje nepozvana i pri tom nekompetentna u potpunosti, tu ne mislim na tebe, tvoj ugao ja malo iscasenijilinsomnia wrote: 27 Jan 2022, 16:56 Sta to ti?
Ucero ti on. Pronadji mu koji intervju pa ponovo dodji
Policije i obavještajne agencije u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
Sta kaze trzo ga 
Samo sabura
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Hvala ti za ovo halasa.The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 17:02Neka njega dje jeste, nije njegovo da zvuci poetski u intervjuima. Profesionalac je, a svako ima problema, na njegovu nesrecu nasa halasa je uvijek spremna dati misljenje nepozvana i pri tom nekompetentna u potpunosti, tu ne mislim na tebe, tvoj ugao ja malo iscasenijilinsomnia wrote: 27 Jan 2022, 16:56 Sta to ti?
Ucero ti on. Pronadji mu koji intervju pa ponovo dodji
I velis Zoka profesionalac.
Kako da ne. Korektan kao i ti, zato ga i branis.
Njegova "korektnost" vidljiva iz video klipa, a tvoja iz tvojih upisa.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Nije, no to su ipak malo drugacije stvari od incidenta na parkingu.insomnia wrote: 27 Jan 2022, 17:10A njegovo je da prica o tome kako su u stvari Jukini pucali sa holidejina, ratnom zlocinu u Dobrovoljackoj, o tome da Hrvatska nije bila agresor i slicno?The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 17:02
Neka njega dje jeste, nije njegovo da zvuci poetski u intervjuima. Profesionalac je, a svako ima problema, na njegovu nesrecu nasa halasa je uvijek spremna dati misljenje nepozvana i pri tom nekompetentna u potpunosti, tu ne mislim na tebe, tvoj ugao ja malo iscasenijil
-
The 51st State
- Inventar foruma

Nisam bio do kraja jasan, pod hapasa sam mislio opcenito i ni na kog partikularno sa foruma,izvini ako si se pronasla u tome.MunDzi wrote: 27 Jan 2022, 17:12Hvala ti za ovo halasa.The 51st State wrote: 27 Jan 2022, 17:02
Neka njega dje jeste, nije njegovo da zvuci poetski u intervjuima. Profesionalac je, a svako ima problema, na njegovu nesrecu nasa halasa je uvijek spremna dati misljenje nepozvana i pri tom nekompetentna u potpunosti, tu ne mislim na tebe, tvoj ugao ja malo iscasenijil
I velis Zoka profesionalac.
Kako da ne. Korektan kao i ti, zato ga i branis.
Njegova "korektnost" vidljiva iz video klipa, a tvoja iz tvojih upisa.
U domenu policijskih poslova sigurno da jeste.
Najkorektniji sam diskutant u historiji ovog foruma.
Last edited by The 51st State on 27 Jan 2022, 17:33, edited 2 times in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Evo odgovorio je 51st umjesto mene, nisam ja počeo koristiti argument da je Zlatni ljiljan vezano za ovu situaciju.Laser wrote: 27 Jan 2022, 17:06Nije zlatni ljiljan, to je armijsko odlikovanje.Naseef Mushroom wrote: 27 Jan 2022, 17:05 Zlatni ljiljan pa smije šamarati i onda se neki čude zašto se koristi "Bio ranjen dva puta u ratu" da bi se opravdali današnji postupci.
I nije šamaro što je ljiljan već zato što je ovlašten šamarati.
I onda se ti isti čude zasto i 25-30 godina kasnije SDA dobija izbore na priči gdje je ko bio 1992. i da je neko bio dva puta ranjen u ratu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
--jusuf--
- Na probnom

- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 19 times
Ja sam tek tako naveo da je čovjek odlikovan, čisto da učvrstim svoj stav da je policija u pravu. Nema polemike oko toga.
Nama je ovdje potrebna disciplina i neka je koji tać opalio, nije ga sad marisao. Dečko mora znat svoje mjesto. Sigurno je neki nargilaš čim je trenerka na radnom mjestu.
I naravno da treba biti argument "bio ranjavan" naravno da treba, a ne kritikovat hahahah, ovakve nebuloze nećeš čuti od Srba.
Policija treba dobiti muda jer vidite da svako radi što mu je volja. Danas ovi mlađi policajci imaju mišice i to ali ja ne vidim hrabrost.
Nama je ovdje potrebna disciplina i neka je koji tać opalio, nije ga sad marisao. Dečko mora znat svoje mjesto. Sigurno je neki nargilaš čim je trenerka na radnom mjestu.
I naravno da treba biti argument "bio ranjavan" naravno da treba, a ne kritikovat hahahah, ovakve nebuloze nećeš čuti od Srba.
Policija treba dobiti muda jer vidite da svako radi što mu je volja. Danas ovi mlađi policajci imaju mišice i to ali ja ne vidim hrabrost.
- insomnia
- Rđav kurac

Idol FGR. Mjesanac. Borac. Prica kako su svi pravili zlocine, kako je Juka puco sa holidejina, o djevojkama ubijenim u Sarajvu pa prikazanima ko zrtvama snajpera, kako Hrvatska nije agresor i slicne uhu ugodne teme. Penzionisan, vracen, otiso, doso, lak na obaracu.
Da je kojim slucajem nekakav Sabahudin 95-e kad je stigo u Tuzlu nafato desetak Srba da ih vodi na razmjenu za brata i babu isti ti bi trazili da ga se strelja. Ovako Zoka legenda.
Da je kojim slucajem nekakav Sabahudin 95-e kad je stigo u Tuzlu nafato desetak Srba da ih vodi na razmjenu za brata i babu isti ti bi trazili da ga se strelja. Ovako Zoka legenda.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2808 times
- Been thanked: 5044 times
E pa vidiš problem je što bi taj isti Zoka da sam mu prišla vrišteći da mi je neko ukrao novčanik stavio prst u uho, a za svog kurca ćejf može šamrati nekog random lika.Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 10:29 Pa to samo i smiju, hinjski, s ledja, bacit bombu pred kucu i tako.
Meni ovi ljudi nisu jasni da me jebes,
Jedan dan se kmezi ajjj otimaju nam klosari mobitele, ne moze se zivjeti od nasilnika, maltretiraju nam djecu,
Dje je ta murija
Kad murija nekom debilu zvekne samar, ajjjj nepravda, kakvo je to ponasanje…
Boze ti sacuvaj je teska vremena.
Jebemte Oprah
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

To je to.spacebound wrote: 27 Jan 2022, 10:08 Nas nacionalni sport je trazenje opravdanja za nasilnika i prebacivanje krivice na zrtvu. Na svijetu nam ravnih nema![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- insomnia
- Rđav kurac

Lik uopste ne shvata u cemu je greska. Hej visokorangirani policajac komandant jedne od najvaznijih policijskih jedinica javno kaze opsovo mi mater pa sam ga opalio, nece meni niko psovati mater i svima je to savrseno normalno 

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3206 times
JA ne vidim problem što je njega Čegar udario, ja vidim problem što ovaj nije mogao uzvratiti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3206 times
hashag nisamtrazioinsomnia wrote: 27 Jan 2022, 19:37 Lik uopste ne shvata u cemu je greska. Hej visokorangirani policajac komandant jedne od najvaznijih policijskih jedinica javno kaze opsovo mi mater pa sam ga opalio, nece meni niko psovati mater i svima je to savrseno normalno![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Nije normalno nego kenjaju.insomnia wrote: 27 Jan 2022, 19:37 Lik uopste ne shvata u cemu je greska. Hej visokorangirani policajac komandant jedne od najvaznijih policijskih jedinica javno kaze opsovo mi mater pa sam ga opalio, nece meni niko psovati mater i svima je to savrseno normalno![]()
Da je njihovo dijete plakali bi do Strazbura, pa taman i da je 1/1 zaslužilo šamar.
Ako je išta mogao zaslužit, mogao je zaslužit kaznu, privođenje, itd, a ne da se po vlastitom nahođenju prosipa sila.
Pa na šta bi to ličilo kad bi policajci imali odriješene ruke da tako napadaju svakoga za koga oni odluče da je zaslužio.
-
The 51st State
- Inventar foruma

Vokizam na bosnjacki nacin, cringe
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24173 times
Pa i mi smo necija djeca.Nora Ibsenova wrote: 27 Jan 2022, 19:40Nije normalno nego kenjaju.insomnia wrote: 27 Jan 2022, 19:37 Lik uopste ne shvata u cemu je greska. Hej visokorangirani policajac komandant jedne od najvaznijih policijskih jedinica javno kaze opsovo mi mater pa sam ga opalio, nece meni niko psovati mater i svima je to savrseno normalno![]()
Da je njihovo dijete plakali bi do Strazbura, pa taman i da je 1/1 zaslužilo šamar.
Ako je išta mogao zaslužit, mogao je zaslužit kaznu, privođenje, itd, a ne da se po vlastitom nahođenju prosipa sila.
Pa na šta bi to ličilo kad bi policajci imali odriješene ruke da tako napadaju svakoga za koga oni odluče da je zaslužio.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Trebali su jos, boba je falila. 
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
E upravo to.insomnia wrote: 27 Jan 2022, 19:37 Lik uopste ne shvata u cemu je greska. Hej visokorangirani policajac komandant jedne od najvaznijih policijskih jedinica javno kaze opsovo mi mater pa sam ga opalio, nece meni niko psovati mater i svima je to savrseno normalno![]()
Kad samo vidim komentare na ovoj temi ko sve brani i opravdava njegovo ponasanje, sve mi bude kristalno jasno.
Doduse, uvjek mi je i bilo jasno.
- Bego
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 1788 times
Nije ni čudo što ste spavali na klupama.HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 20:03Pa i mi smo necija djeca.Nora Ibsenova wrote: 27 Jan 2022, 19:40
Nije normalno nego kenjaju.
Pa na šta bi to ličilo kad bi policajci imali odriješene ruke da tako napadaju svakoga za koga oni odluče da je zaslužio.A tuko me ko je stigo. Tukla me milicija, tukla me jalija, tuko me zajko sa sedmog, tukla me mater, otac me stocom opalio, profesor geografije nogom nabio...
![]()
- HAVANA
- Penzioner

I tu su me tukli.
Na peljescu ko je bio zna vinka drota. U 5 ujutro spavas na plazi, probudi te pendrek. Ubi levat.