Policije i obavještajne agencije u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23225 times
Been thanked: 6105 times
Status: Offline

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

27 Jan 2022, 23:21

...metoda, nemetoda, zaboli me qratz za vasim metodama! ...inace tu uniformu ne volim sresti na ulici, tamo ili ovdje, moj sin da je, i ovako se ponasao prema policajcima u uniformi, na radnom zadatku, ja bih Zoki pruzila ruku! ...ned'o bogo da ih nema, eto se ubijate svaki dan po ulicama! :roll
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13854 times
Been thanked: 22804 times

Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video

27 Jan 2022, 23:23

Nora Ibsenova wrote: 27 Jan 2022, 23:17
HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 23:15

Znam ba al svaki jebeni dan policija ubije nekog po bijelu svijetu i sad cudo nevidjeno sto je policajac osamario nakog sto mlatara rukama i vice halobaaaa... Nidje ovo nema, samo u bosni. Grozno.
Ti opet bezveze pričaš i širiš priču.
Nije tačno i NIKO, BUKVALNO NIKO nije rekao da nigdje ovog nema nego samo u Bosni.

I koga ba briga šta po svijetu rade, ovo je moja avlija i ja neću da se sutra ijedan policajac osjeća slobodnim da me mlatne jer sam zaboga povisila ton i mahnula rukom u njegovom pravcu.
Pa nemoj da povisis ton i mlataras rukama.
To je po pravilima sluzbe, prijetnja.
Onda je do njega kako ce reagovati, zavisi kako mu opasno izgledas.
Moze da te namara, a moze i da ne namara.
Sto ce ti to?
Dozvolite da se obratimo

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2745 times
Been thanked: 22755 times
Status: Online

27 Jan 2022, 23:24

Ja ne maho bogme.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2537 times
Been thanked: 4380 times

27 Jan 2022, 23:28

HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 23:20
Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 23:12

Pa kako ste frajera opisali, mislim da bi te stociro i reko ti cemu vriska mlada damo, it’s just, novcanik
Ja cu opet noro staviti ovo zbog te tvoje recenice. Ovo je zoka, tad vam valja. Rijetki su ovakvi. Plus sto je pravo sega bilo, bio sam tad u onom kakao kaficu tamo... :valja https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /111129022
Izvini, jedno dobro ne amnestira jedno loše.
Za dobro priznanje, za loše osuda.

I Dodik je nekim muslimanima valjao ...
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

27 Jan 2022, 23:31

Allah ga nagradio. E cuj dodik. Dje njega nadje.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

27 Jan 2022, 23:33

Rudolph wrote: 27 Jan 2022, 23:17
Jebo zoku, pisaj ga. :sok :valja

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1203 times
Been thanked: 3780 times

27 Jan 2022, 23:35

O yebo te al ocrniše čojka radi tri potanke šljage.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

--jusuf--
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 56 times
Been thanked: 19 times

27 Jan 2022, 23:43

Očito da bi postali promicatelji evropskih vrijednosti moramo ocrniti Zoku ha!
Bitniji je nargilaš od zakona.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

27 Jan 2022, 23:48

Da bogdo više šamaraju ove mlade šupčiće, ne bi na motoriću u školu ulazili, nit bi šarali fasade i bacali smeće po cesti.
Svi mi se morete obratit

Dunjaa
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 497 times
Been thanked: 1124 times

27 Jan 2022, 23:49

Gledam ovaj video i ne mogu da vjerujem šta gledam. Kakvo iživljavanje na momka koji obavlja svoj posao. Još kada sam danas pročitala izjavu policajca kako ga je trebao još više izudarati :lupa

Iskreno se nadam da će biti suspendovan za života.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3891 times
Been thanked: 3588 times

27 Jan 2022, 23:49

ZAMJENIK KOMANDANTA SPECIJALNE JEDINICE FUP-A NE PRESTAJE
Zoran Čegar žestoko napao Aljošu Čamparu: 'Izvadite mu krv i dlaku, uzmite mu mokraću!'

Image

Zoran Čegar, zamjenik komandanta Specijalne jedinice FUP-a, u razgovoru za Nova BH kazao je da se ne boji sankcija, a indirektno je optužio federalnog ministra unutrašnjih poslova Aljošu Čamparu da stoji iza incident koji je zabilježen 10. januara kada je Čegar nekoliko puta ošamario muškarca na jednom sarajevskom parkingu.

Čampara je danas poručio kako Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuju svaki vid policijske brutalnosti.

“Zgroženi smo snimkom koji su jučer objavili bosanskohercegovački mediji, a na kojem se vidi eklatantan primjer policijske brutalnosti i teške zloupotrebe uniforme Federalne uprave policije od strane načelnika Sektora uniformisane policije FUP-a Zorana Čegara”, naveo je Čampara.

Pozvao je zamjenika direktora FUP-a Ensada Kormana da “stane u zaštitu integriteta policije u Federaciji BiH” i naredi suspenziju Čegara.

Na drugoj strani, Zoran Čegar je odbacio navode u vezi sa suspenzijom i kazao je kako mu je nepojmljivo da Čampara s njim “ispire usta”.

“Ko je Čampara da nekog uzima u usta. Meni je nepojmljivo da on sa mnom ispire usta. Mislite da ću se nekome pravdati zbog nekog dilera i narkomana”, jasan je bio poznati sarajevski policajac.

Još jednom je ponovio da ne očekuje suspenziju.

“Ko najavljuje suspenziju, Aljoša Čampara? On je grobar federalne policije. Izvadite mu krv i dlaku, uzmite mu mokraću! Pogledajte šta je čovjek uradio za dva mandata u FUP-u i još uzima platu na pet mjesta. Kaže – mi ćemo imati rezervni sastav policije. Što onda meni obara konkurs za 70 momaka koji mi trebaju k'o hljeb? Zašto? Zato što nisam primio njegove kriminalce. Dok sam ja ovdje, neće proći”, poručio je Zoran Čegar.

“Ko će podnijeti sankcije protiv mene? Zašto? Što mi je narkoman psovao majku. Nisam ja portir sa kapije”, kazao je na kraju razovora za Nova BH.
:grana

Pa ovako se ne bi neki pubertetlija ponašao što je gledao puno filmova sa Stevenom Seagalom pa je umislio sebi da je pravi život akcioni film.
Da je izjavio nešto poput "Obavještavam ministra Čamparu da nema dovoljno informacija, ja sam bio na licu mjesta i procjenio sam da treba upotrijebiti silu" ili tako nešto a ne nešto u smislu kao "On će meni nešto radi jednog klošara".

Po ovakvoj reakciji je tek dokazao i potvrdio šta su mnogi forumaši pisali već na ovoj temi o njemu i ovom reakcijom je sam sebe ukopao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

27 Jan 2022, 23:53

Ja belaja, grozno. Osamario policajac nekoga. :valja

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

27 Jan 2022, 23:53

Zoka brte, udri i čamparu, bem ga žvaljava.
Svi mi se morete obratit

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21748 times
Been thanked: 19792 times

27 Jan 2022, 23:57

Fuddo wrote: 27 Jan 2022, 23:12

Pa kako ste frajera opisali, mislim da bi te stociro i reko ti cemu vriska mlada damo, it’s just, novcanik
Ja cu opet noro staviti ovo zbog te tvoje recenice. Ovo je zoka, tad vam valja. Rijetki su ovakvi. Plus sto je pravo sega bilo, bio sam tad u onom kakao kaficu tamo... :valja https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /111129022
Jbt fakat postaješ naporan i dosadan.

Dunjaa
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 497 times
Been thanked: 1124 times

27 Jan 2022, 23:57

HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 23:53 Ja belaja, grozno. Osamario policajac nekoga. :valja
Pa to puno govori o tome koliko zna sa ljudima i čime se najviše služi. Običan govnar.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1203 times
Been thanked: 3780 times

27 Jan 2022, 23:59

HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 23:53 Ja belaja, grozno. Osamario policajac nekoga. :valja
Jes vidio druže. Sve otišlo u qurac. Yebo me svak ako nisam takve šamare zaboravio za dvadeset minuta. Ko da ih nikad nisam ni dobio :D.

A od Zoke napraviše psihopatu radi tri materinske šljage. Da je psihopata sad bi tog dečka ušivalo tri hirurga.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

28 Jan 2022, 00:01

Naseef Mushroom wrote: 27 Jan 2022, 23:49
ZAMJENIK KOMANDANTA SPECIJALNE JEDINICE FUP-A NE PRESTAJE
Zoran Čegar žestoko napao Aljošu Čamparu: 'Izvadite mu krv i dlaku, uzmite mu mokraću!'

Image

Zoran Čegar, zamjenik komandanta Specijalne jedinice FUP-a, u razgovoru za Nova BH kazao je da se ne boji sankcija, a indirektno je optužio federalnog ministra unutrašnjih poslova Aljošu Čamparu da stoji iza incident koji je zabilježen 10. januara kada je Čegar nekoliko puta ošamario muškarca na jednom sarajevskom parkingu.

Čampara je danas poručio kako Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuju svaki vid policijske brutalnosti.

“Zgroženi smo snimkom koji su jučer objavili bosanskohercegovački mediji, a na kojem se vidi eklatantan primjer policijske brutalnosti i teške zloupotrebe uniforme Federalne uprave policije od strane načelnika Sektora uniformisane policije FUP-a Zorana Čegara”, naveo je Čampara.

Pozvao je zamjenika direktora FUP-a Ensada Kormana da “stane u zaštitu integriteta policije u Federaciji BiH” i naredi suspenziju Čegara.

Na drugoj strani, Zoran Čegar je odbacio navode u vezi sa suspenzijom i kazao je kako mu je nepojmljivo da Čampara s njim “ispire usta”.

“Ko je Čampara da nekog uzima u usta. Meni je nepojmljivo da on sa mnom ispire usta. Mislite da ću se nekome pravdati zbog nekog dilera i narkomana”, jasan je bio poznati sarajevski policajac.

Još jednom je ponovio da ne očekuje suspenziju.

“Ko najavljuje suspenziju, Aljoša Čampara? On je grobar federalne policije. Izvadite mu krv i dlaku, uzmite mu mokraću! Pogledajte šta je čovjek uradio za dva mandata u FUP-u i još uzima platu na pet mjesta. Kaže – mi ćemo imati rezervni sastav policije. Što onda meni obara konkurs za 70 momaka koji mi trebaju k'o hljeb? Zašto? Zato što nisam primio njegove kriminalce. Dok sam ja ovdje, neće proći”, poručio je Zoran Čegar.

“Ko će podnijeti sankcije protiv mene? Zašto? Što mi je narkoman psovao majku. Nisam ja portir sa kapije”, kazao je na kraju razovora za Nova BH.
:grana

Pa ovako se ne bi neki pubertetlija ponašao što je gledao puno filmova sa Stevenom Seagalom pa je umislio sebi da je pravi život akcioni film.
Da je izjavio nešto poput "Obavještavam ministra Čamparu da nema dovoljno informacija, ja sam bio na licu mjesta i procjenio sam da treba upotrijebiti silu" ili tako nešto a ne nešto u smislu kao "On će meni nešto radi jednog klošara".

Po ovakvoj reakciji je tek dokazao i potvrdio šta su mnogi forumaši pisali već na ovoj temi o njemu i ovom reakcijom je sam sebe ukopao.
Upravo tako.

A cuj mu recenice - "nisam ja portir sa kapije".
E Zoka, Zoka.
Svaki portir sa kapije se ponasa bolje nego ti.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21748 times
Been thanked: 19792 times

28 Jan 2022, 00:01

Koliko li je puta udaro one za koje se ne zna na ovakav ili gori način... ali jok gdje će on to.

Jebo vas on. Vodite ga sebi kući.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

28 Jan 2022, 00:03

MarlboroGold wrote: 27 Jan 2022, 23:57

Jbt fakat postaješ naporan i dosadan.
Pa sta cu, moram. Kaze nora ne bi. :valja

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23225 times
Been thanked: 6105 times

28 Jan 2022, 00:03

:valja ...treb'o bi se sad malo primirit', pa da sacekamo kako ce bit' kaznjen! ...od moje strane-ukor! :)
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Post Reply

Return to “BiH”