HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 23:53
Ja belaja, grozno. Osamario policajac nekoga.
Nije stvar više ni što je udario nekoga več njegov nastup, eno u članku koji sam postavio. Bili smo i ti i ja na liniji pa ne glumimo NATO momke kao prije 30 godina.
Pročitaj samo dio "Meni će neki narkoman nešto kao da sam neki portir".
Na stranu što zove momka narkomana bez ijednog testa na drogu što je razlog za tužbu i na stranu što je time ponizio portire kao da su fukare iako su baš najviše portiri ratni vojni invalidi ali to je mentalitet mnogih koje i ja znam iz rata, što misle da je i dalje 1992. godina koji uniformu ne skidaju ni kada su u spavačoj sobi. Za njih je svaka mlađa osoba koja im nije simpaticna narkoman a svako ko nije ugledan kao on niža vrsta " Portir, Cigo, pijačar"
Evo mu i druge izjave vezane za ovaj slučaj
Da je njemu nekada prije, jer ovo mu nije prvi put, neko pružio otpor, on ovo ne bi radio nama. Pogotovo nama trojici, jer, ipak, smo mi sva trojica organizatori otpora i odbrane, odlikovani borci i učesnici rata
Znači u 2022. godini naspu im na benzinskoj pogrešno gorivo, viknu im u banci u redu "Hajte matori, brže malo" ili na kružnom toku neko vikne iz auta "Zeleno je yebem te ćorava" i oni imaju pravo išamarati svakoga jer to je velicanstvena trojka gdje se svi uptrebaju usrati kada čuju njihove stope

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.