Policije i obavještajne agencije u BiH
Moderator: Krokodil Behko
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
jak je brt nema sta.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
Tacno sam znao da je naki nadobudni seronja. I lazovcina, dabome
https://avaz.ba/vijesti/bih/371098/udar ... pecijalaca
Samo sabura
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1200 times
- Been thanked: 3760 times
Ovaj ti je posve relevantan.greeneyes wrote: 28 Jan 2022, 11:08 Tacno sam znao da je naki nadobudni seronja. I lazovcina, dabome

De iskopaj nam još štagod.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- greeneyes
- Hadžija
Ne moras plaho kopati da vidis da je lik opasan manipulator i klasicni JA, JA i opet JA 

Samo sabura
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Jedno je slijepo ga braniti jer je "legenda" ali šta ako udari na drugu legendu i ovako ga vrijeđa? Fuj, odmah ga suspendirati
GLAS: Niste u dobrim odnosima sa svojim ratnim komandantom Draganom Vikićem?
ČEGAR: Ja o Vikiću znam sve živo i bolje mu je da ćuti. Bolje mu je da ćuti i da me ostavi na miru, jer ako to ne učini iznijeću u javnosti o njemu takvu bruku, takve audio i video-snimke da mu srce neće izdržati. To što su radili on i Zlatko Miletić i sva banda oko njih malo ko može izdržati. Vikiću je bolje da odgovori na pitanje ko se dogovarao sa Karišikom da se predaju Krtelji i da Srbi pređu u Policijsku akademiju, a da mi pređemo u Dom policije? Bolje mu je neka kažu i on i Miletić kako je nestalo 14.000.000 maraka namijenjenih Specijalnoj jedinici? Neka kaže kako to psi mogu pojesti 40.000 maraka mjesečno?
* GLAS: A kada ćete iznijeti u javnost te dokaze o Vikiću? Hoćete li sada poslije optužbi Udruženja "Bosna"?
ČEGAR: Nemam samo audio i video-snimke za njega nego za mnoge stvari koje su se ovdje dešavale. Ako me još neko jednom dirne ovdje će nastati haos, jer svako treba da odgovara za ono što je počinio. Ovdje ima još svjedoka i ne mogu nas sve pobiti. Došlo je vrijeme da se polažu računi i da se odgovara za stvari koje su ovdje učinjene u tom ratu. Taj njihov heroj Vikić je prvi naišao kada je Jašarević pucao po američkoj ambasadi i pobjegao. Toliko o herojima.
- Mene niko ne može da upisuje ili da ispisuje iz udruženja građana. Po načinu pisanja više je nego očigledno da je to pisao Dragan Vikić, kome je mozak izlapio od alkohola - dodaje on.
Dragan Vikić, kome je mozak izlapio od alkohola - dodaje on
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1200 times
- Been thanked: 3760 times
A što vi sad iskopavate te nekakve govnaluke tipa može bit bidne, a možda ne bidne? Kako znate da je išta od toga istina? Kakvog to uticaja ima na tri opaljene šljage?
Ono što sigurno znamo je to da je Zoran opalio tri vaspitne šljage malom oštrokurčiću.
To što sad piskarate i iznosite nema nikakvu težinu u konkretnoj epizodi discipliniranja nargilaša.
Ono što sigurno znamo je to da je Zoran opalio tri vaspitne šljage malom oštrokurčiću.
To što sad piskarate i iznosite nema nikakvu težinu u konkretnoj epizodi discipliniranja nargilaša.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13833 times
- Been thanked: 22762 times

Suza suzu goni
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Tob se sudskim rjecnikom reklo da podrivano vjerodostpjnost svjedoka. Lik koji kaze da hrvatska nije agresor i da niko od sestorkr nije nikog licno ubio ni silovao i nije bas olicenje vjerodostojnosti.
Ni Karadzic pa vjerovatno i Mladic nisu nikog ubili ni silovali
Ni Karadzic pa vjerovatno i Mladic nisu nikog ubili ni silovali
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ovo je sve izmanipulisano i objasnit cu zasto, a nisu moje teorije, nego sam provjereno sazno. Onaj mu je "Jebo Srpsku mater" na parkingu.Naseef Mushroom wrote: 28 Jan 2022, 00:12Nije stvar više ni što je udario nekoga več njegov nastup, eno u članku koji sam postavio. Bili smo i ti i ja na liniji pa ne glumimo NATO momke kao prije 30 godina.
Pročitaj samo dio "Meni će neki narkoman nešto kao da sam neki portir".
Na stranu što zove momka narkomana bez ijednog testa na drogu što je razlog za tužbu i na stranu što je time ponizio portire kao da su fukare iako su baš najviše portiri ratni vojni invalidi ali to je mentalitet mnogih koje i ja znam iz rata, što misle da je i dalje 1992. godina koji uniformu ne skidaju ni kada su u spavačoj sobi. Za njih je svaka mlađa osoba koja im nije simpaticna narkoman a svako ko nije ugledan kao on niža vrsta " Portir, Cigo, pijačar"
Evo mu i druge izjave vezane za ovaj slučajZnači u 2022. godini naspu im na benzinskoj pogrešno gorivo, viknu im u banci u redu "Hajte matori, brže malo" ili na kružnom toku neko vikne iz auta "Zeleno je yebem te ćorava" i oni imaju pravo išamarati svakoga jer to je velicanstvena trojka gdje se svi uptrebaju usrati kada čuju njihove stopeDa je njemu nekada prije, jer ovo mu nije prvi put, neko pružio otpor, on ovo ne bi radio nama. Pogotovo nama trojici, jer, ipak, smo mi sva trojica organizatori otpora i odbrane, odlikovani borci i učesnici rata![]()
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21597 times
- Been thanked: 19626 times
Šta god da je onaj njemu rekao on je trebao drugačije postupiti.
Nego generalno gledajući kakvo god da sranje kod nas neko napravi treba vikati da je ratni heroj, da mu se samo svete drugi iza sjene, da je majoriziran, da je udar na Bošnjake itd... sve moguće samo da ta osoba ne odgovara za vlastiti postupak.
Nego generalno gledajući kakvo god da sranje kod nas neko napravi treba vikati da je ratni heroj, da mu se samo svete drugi iza sjene, da je majoriziran, da je udar na Bošnjake itd... sve moguće samo da ta osoba ne odgovara za vlastiti postupak.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13833 times
- Been thanked: 22762 times
Jeste, trebao je drugacije
Dat mu bolju fasungu
Dat mu bolju fasungu
Dozvolite da se obratimo
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Joj ugrožen covjek,Srbin .CikCikCikPogodi wrote: 28 Jan 2022, 13:20Ovo je sve izmanipulisano i objasnit cu zasto, a nisu moje teorije, nego sam provjereno sazno. Onaj mu je "Jebo Srpsku mater" na parkingu.Naseef Mushroom wrote: 28 Jan 2022, 00:12
Nije stvar više ni što je udario nekoga več njegov nastup, eno u članku koji sam postavio. Bili smo i ti i ja na liniji pa ne glumimo NATO momke kao prije 30 godina.
Pročitaj samo dio "Meni će neki narkoman nešto kao da sam neki portir".
Na stranu što zove momka narkomana bez ijednog testa na drogu što je razlog za tužbu i na stranu što je time ponizio portire kao da su fukare iako su baš najviše portiri ratni vojni invalidi ali to je mentalitet mnogih koje i ja znam iz rata, što misle da je i dalje 1992. godina koji uniformu ne skidaju ni kada su u spavačoj sobi. Za njih je svaka mlađa osoba koja im nije simpaticna narkoman a svako ko nije ugledan kao on niža vrsta " Portir, Cigo, pijačar"
Evo mu i druge izjave vezane za ovaj slučaj
Znači u 2022. godini naspu im na benzinskoj pogrešno gorivo, viknu im u banci u redu "Hajte matori, brže malo" ili na kružnom toku neko vikne iz auta "Zeleno je yebem te ćorava" i oni imaju pravo išamarati svakoga jer to je velicanstvena trojka gdje se svi uptrebaju usrati kada čuju njihove stope![]()

Ostalo je cutanje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9410 times
- Been thanked: 11169 times
- Status: Online
Naseef Mushroom wrote: 28 Jan 2022, 12:13 Jedno je slijepo ga braniti jer je "legenda" ali šta ako udari na drugu legendu i ovako ga vrijeđa? Fuj, odmah ga suspendirati
GLAS: Niste u dobrim odnosima sa svojim ratnim komandantom Draganom Vikićem?
ČEGAR: Ja o Vikiću znam sve živo i bolje mu je da ćuti. Bolje mu je da ćuti i da me ostavi na miru, jer ako to ne učini iznijeću u javnosti o njemu takvu bruku, takve audio i video-snimke da mu srce neće izdržati. To što su radili on i Zlatko Miletić i sva banda oko njih malo ko može izdržati. Vikiću je bolje da odgovori na pitanje ko se dogovarao sa Karišikom da se predaju Krtelji i da Srbi pređu u Policijsku akademiju, a da mi pređemo u Dom policije? Bolje mu je neka kažu i on i Miletić kako je nestalo 14.000.000 maraka namijenjenih Specijalnoj jedinici? Neka kaže kako to psi mogu pojesti 40.000 maraka mjesečno?
* GLAS: A kada ćete iznijeti u javnost te dokaze o Vikiću? Hoćete li sada poslije optužbi Udruženja "Bosna"?
ČEGAR: Nemam samo audio i video-snimke za njega nego za mnoge stvari koje su se ovdje dešavale. Ako me još neko jednom dirne ovdje će nastati haos, jer svako treba da odgovara za ono što je počinio. Ovdje ima još svjedoka i ne mogu nas sve pobiti. Došlo je vrijeme da se polažu računi i da se odgovara za stvari koje su ovdje učinjene u tom ratu. Taj njihov heroj Vikić je prvi naišao kada je Jašarević pucao po američkoj ambasadi i pobjegao. Toliko o herojima.
- Mene niko ne može da upisuje ili da ispisuje iz udruženja građana. Po načinu pisanja više je nego očigledno da je to pisao Dragan Vikić, kome je mozak izlapio od alkohola - dodaje on.
Dragan Vikić, kome je mozak izlapio od alkohola - dodaje on
Samo da provirim, da vidim koji si, sunce ti kalajisano

- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Policajac ima pravo ako mu opsujes ili nesto ruzno kazes da te udariMarlboroGold wrote: 28 Jan 2022, 13:22 Šta god da je onaj njemu rekao on je trebao drugačije postupiti.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Vidi se po brkovima da ima muda.Krokodil Behko wrote: 28 Jan 2022, 13:53Naseef Mushroom wrote: 28 Jan 2022, 12:13 Jedno je slijepo ga braniti jer je "legenda" ali šta ako udari na drugu legendu i ovako ga vrijeđa? Fuj, odmah ga suspendirati
Samo da provirim, da vidim koji si, sunce ti kalajisano
![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6622 times
- Been thanked: 4575 times
S ovim sam neku noć pivu pio
Odlazimo zajedno u noc...
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Zar taj budalaš nije u zatvoru?
Svi mi se morete obratit
- greeneyes
- Hadžija
Hahah cuj to, i kak'i je?

Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija
Valjda je odsluzio svoje

Samo sabura