Zove ljeti dumi na rucak, sjedimo mi i cekamo grah i rece mi iz cista mira, oplacko sam kladaru, izvadi lik kovrtu s 16milja maraka
A jes ih opuho svaka mu cast

Zove ljeti dumi na rucak, sjedimo mi i cekamo grah i rece mi iz cista mira, oplacko sam kladaru, izvadi lik kovrtu s 16milja maraka

Znam haha vidio sam kovertu castio je

Nije Ista koverta. Bile dvije

jes meni si reko da si dvaput dobioDuminjo wrote: 28 Jan 2022, 12:20Nije Ista koverta. Bile dvije![]()
Ono kad Sam Bio sa tobom i grinom je bilo 5-6 hiljada.
Ovo sa beniem je bilo Par Dana kasnije oko 11 hiljada.. nisam imo srca da vam kazem
Imam na starom telefonu negdje sliku tiketa Pa cu metnut dok nadjem

Duminjo wrote: 28 Jan 2022, 12:20Nije Ista koverta. Bile dvije![]()
Ono kad Sam Bio sa tobom i grinom je bilo 5-6 hiljada.
Ovo sa beniem je bilo Par Dana kasnije oko 11 hiljada.. nisam imo srca da vam kazem
Imam na starom telefonu negdje sliku tiketa Pa cu metnut dok nadjem

Kad bi ih neko iole počeo educirati o tome bili bismo na konju.

Tip i više golova od zadatok.MarlboroGold wrote: 28 Jan 2022, 12:52 Svaka cast jbt
Sta znaci to 1-v?
Ne sjecam se da je to bilo u moje kladionicarsko vrijeme![]()
Fazon je sto sam se ja zajebavo i odigro ukupno mozda 15 tiketa a proso 10.. krenulo bilo malo je reci.Matan wrote: 28 Jan 2022, 12:52 Ma, dobio sam i ja po 5000 tisuca eura, 8000 eura, a
ti po 1000, 2000, eura hebet, mrsko mi postavljati..
ali i gubio sam brate..tako da..

Pa ti trebas cesce igrati onda, kad te ide tako..Duminjo wrote: 28 Jan 2022, 13:01Tip i više golova od zadatok.MarlboroGold wrote: 28 Jan 2022, 12:52 Svaka cast jbt
Sta znaci to 1-v?
Ne sjecam se da je to bilo u moje kladionicarsko vrijeme![]()
Ovo Gore je u zagradi 4.5 granica. Mora biti više od 4 gola i pogodjen tip.
Na Tom zadnjem ceko tuzlu. Bilo 3:1 do 94te min i zabi ga Tuzla za 4:1. Sudija odsvira kraj![]()
Fazon je sto sam se ja zajebavo i odigro ukupno mozda 15 tiketa a proso 10.. krenulo bilo malo je reci.Matan wrote: 28 Jan 2022, 12:52 Ma, dobio sam i ja po 5000 tisuca eura, 8000 eura, a
ti po 1000, 2000, eura hebet, mrsko mi postavljati..
ali i gubio sam brate..tako da..
A cura u kladionici ispitivala jesam li imo neke dojave zbog posusja i borca. Kvota 5.2 na posusje a ja stavio dva puta po 50 na njih.
A stavio samo zato sto je bilo ljeto, nekakvo sparno i vruce tih dana i kontam u Posusju ce udarit zvizdan, ovi iz Banja Luke nece moci ni disati a kamo li igrati i et proslo. Gledo malo utakmicu i tacno gosti ko krepani hodali po terenu![]()

Za zivota puno. Nisam siguran jesam li ovime vratio sve.spacebound wrote: 28 Jan 2022, 12:56 A dumi koliko si ostavio u kladionici? I kad svedes racune u kolikom si minusu![]()

Vrate oni svoje kad tad.. pogotovo kad pomislis da ces ih zajebat, oni zajebu tebe.