Policije i obavještajne agencije u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6572 times
- Been thanked: 4556 times
- Status: Offline
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
Pusten ba davno,lud isti ,spletom okolnosti sa svojom ekipom naletimo na njegove...Sinan golf 2
Sreca ne ostade dugo .
Ovaj je grad,mali za nas...
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Zoran Čegar istukao bespomoćnog radnika na parkingu u Sarajevu, pogledajte video
Pa ubio dva čovjeka. Zar se to može odslužit?
Svi mi se morete obratit
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Pa eto mescini da moze. A i davno je ovaj zatvora zaglavio

Samo sabura
- Taare
- greatest
Fuj zakona.
Lijepi islam.
Lijepi islam.
Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9728 times
- Been thanked: 16364 times
Joj i tebe. Svakom se moze desit. Fin je on.
Evo vidis i pozeljno biti u njegovom drustvu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4993 times
- Been thanked: 6511 times
Bahata drtina.
A objasnjenje i ponasanje nakon ovoga, samo jos, dodatno, potvrdjuje da to i jeste.
A objasnjenje i ponasanje nakon ovoga, samo jos, dodatno, potvrdjuje da to i jeste.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Taare
- greatest
Podjeljeno društvo. Imamo dva tabora.Vanilla wrote: 28 Jan 2022, 18:24 Bahata drtina.
U prvom smo mi koje su tukli. Mi podržavamo ovaj potez

U drugom taboru ste ti, spejsa i nura.
Svi mi se morete obratit
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Reklo bi se da su djecaci dobijali batine a djevojcice ne, a?

Kako god, meni ovo stvara osjecaj stida za drugoga.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Taare
- greatest
Nikad nisam vidio da neko mlati curicu. Doduše, one su slušale.
Natalija, moja razredna, vazda je govorila da me voli ko svoje dijete, a mlatila me ko vola u kupusu.
Bio šejtan

Nas su učili da se pred organima reda stoji mirno i da fino odgovoriš na njihova pitanja.
Ovaj momčić je prilično divlje gestikulisao i unosio se u lice tih policajaca.
Vidjeli smo da nije pokazao ni trun poštovanja.
Svi mi se morete obratit
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Taare wrote: 28 Jan 2022, 19:28Nikad nisam vidio da neko mlati curicu. Doduše, one su slušale.
Natalija, moja razredna, vazda je govorila da me voli ko svoje dijete, a mlatila me ko vola u kupusu.
Bio šejtan
Nas su učili da se pred organima reda stoji mirno i da fino odgovoriš na njihova pitanja.
Ovaj momčić je prilično divlje gestikulisao i unosio se u lice tih policajaca.
Vidjeli smo da nije pokazao ni trun poštovanja.
Zar su u tvoje doba ucitelji tukli ucenike?

To ne znamo. Na video snimku nisam uocila to sto spominjes a Zoran je imao priliku da objasni. I ako je to tako kako je naveo u "objasnjenju"...pa jos gore sto je tako postupio

Pisi kaznu, privedi, radi sve drugo... osim ovog sto je uradjeno.
- Taare
- greatest
Ja sam generacija koja je nekako uoči rata krenula u školu. Naravno da su tukli.Vanilla wrote: 28 Jan 2022, 19:37 Zar su u tvoje doba ucitelji tukli ucenike?Znam za to zlostavljanje, cula sam, ali iz doba nasih roditelja pa i jos starijih...
Jednom otišli na ozren na trodnevni izlet.
i onda ja, uprkos zabrani, odem do nekog izvora koji je bio u blizini i sav se ukvasim.
Onda je ta natalija naredila da učenici naprave veliki krug u koji smo ušli natalija i ja, jelte

tukla me dok se prut nije otrcao.
Usput ću kazati da je bila naš kućni prijatelj.
Zato i kažem da se nikako ne razumijemo.
Sad, da imam sina i da se zadesio na mjestu događaja, uradio ono što je uradio onaj mladić pa onda došao meni i požalio se da je dobio par vaspitnih šamara, rekao bih da je ok.
Ono su svakako lagani, vaspitni šamari. Nije ga udario da mu se glava okrene.
I ok, kad gledamo iz ovog današnjeg ugla u kojem se potenciraju ta silna prava i slobode, i u kojem se daje prednost drugim odgojnim metodama, razumljivo mi je to što ima ljudi poput vas tri koje negodujete gledajući ovaj snimak.
Svi mi se morete obratit
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1199 times
- Been thanked: 3759 times
Psihopata, siledžija, kabadahija, umobolnik, bahata drtina...
Nekad se to jednostavno zvalo mudonja. Ko nas yebe, zgaženi smo sa svojim definicijama.
A ni muda nam više nisu čemu.
Nekad se to jednostavno zvalo mudonja. Ko nas yebe, zgaženi smo sa svojim definicijama.
A ni muda nam više nisu čemu.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13801 times
- Been thanked: 22714 times
- Status: Online
Sjebase nam lozu rodjoLaser wrote: 28 Jan 2022, 20:08 Psihopata, siledžija, kabadahija, umobolnik, bahata drtina...
A ni muda nam više nisu čemu.![]()
Sta je ovo vako hafifno ispalo
Dozvolite da se obratimo
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Ja ti se, inace, u zivotu vodim onom da svaka prica ima dvije strane. Valjda se i u ovome slucaju razjasni sta je bilo.
Kako god, meni je ovo mucan, ruzan i bahat cin. Mogla bih jos, jos opisa da navedem ali to nije ni vazno.
Eh, da... drago mi je sto su prosla ta vremena
kada je svako nekoga mogao da tuce a bez da snosi ikakve posljedice.
Kako god, meni je ovo mucan, ruzan i bahat cin. Mogla bih jos, jos opisa da navedem ali to nije ni vazno.
Eh, da... drago mi je sto su prosla ta vremena
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1199 times
- Been thanked: 3759 times
Sad su na cijeni oni sU fini maniri, napucani i našminkani gluho bilo, razumiju se u stranska vina, poštuju ljuCka prava, pedere, brinu se za ulične cuke, donose parfeme a ne sir i tako to...
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2646 times
- Been thanked: 8147 times
Policija bi trebala biti tu da stiti gradjane.
Umjesto toga, covjek na radnom mjesu dobio batine od onoga koga taj covjek placa da ga zastiti
Ako je ovaj momak narkoman ili diler, trebo ga je povesti u stanicu i maknuti ga sa ulice. Ni to nije uradio..
Pravdanje bivseg ratnog heroja je malo bezveze ako znamo da je svaki drugi punoljetan muskarac bio u rovu i branio drzavu. Sad svaki ratni heroj treba uzeti sebi za pravo da nekoga samara kada ga neko krivo pogleda ili mahne rukom?
Zbog ovoga "znas li ti ko sam ja" i zbog nekih ratnih heroja koji su bitniji od drugih ratnih heroja, imamo više podobnih nego sposobnih i imamo one redove ispred stranih ambasada kakve imamo..
Nama su Bakir, Sebija i Novalic mjera. Ko kaze da smo bolje zasluzili, laze
Umjesto toga, covjek na radnom mjesu dobio batine od onoga koga taj covjek placa da ga zastiti

Ako je ovaj momak narkoman ili diler, trebo ga je povesti u stanicu i maknuti ga sa ulice. Ni to nije uradio..
Pravdanje bivseg ratnog heroja je malo bezveze ako znamo da je svaki drugi punoljetan muskarac bio u rovu i branio drzavu. Sad svaki ratni heroj treba uzeti sebi za pravo da nekoga samara kada ga neko krivo pogleda ili mahne rukom?
Zbog ovoga "znas li ti ko sam ja" i zbog nekih ratnih heroja koji su bitniji od drugih ratnih heroja, imamo više podobnih nego sposobnih i imamo one redove ispred stranih ambasada kakve imamo..
Nama su Bakir, Sebija i Novalic mjera. Ko kaze da smo bolje zasluzili, laze
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Lik je hodajuca bomba i sudeci po biografiji i nastupima oduvjek je bio
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma
Ovo bi bilo najbolje da zavrsi na sudu.
Da se ispita
Ciji je parking? Zasto je radnik reagovo? (Postoji mogucnost da gazda gleda na Video nadzoru kako mu policijsko Auto redovno zauzima mjesto koje bi drugi platili i onda gurnuo radnika u vatru da kaze policajcima kako tu ne mogu parkirati)
Parkiraju li tu policajci redovno ili je ovo izuzetak? Sta su taj dan radili dok je auto tu bilo? Sta je tacno radnik rekao policiji? Ko je radnik i je li neki klosar/narkoman/diler..
Sve nepoznato a sve bitno..
Da se ispita
Ciji je parking? Zasto je radnik reagovo? (Postoji mogucnost da gazda gleda na Video nadzoru kako mu policijsko Auto redovno zauzima mjesto koje bi drugi platili i onda gurnuo radnika u vatru da kaze policajcima kako tu ne mogu parkirati)
Parkiraju li tu policajci redovno ili je ovo izuzetak? Sta su taj dan radili dok je auto tu bilo? Sta je tacno radnik rekao policiji? Ko je radnik i je li neki klosar/narkoman/diler..
Sve nepoznato a sve bitno..
- Duminjo
- Urednik foruma
A Sto se tice ratnog herojstva, nista on meni nije veci heroj od havane, Lasera, Fude, Behka i drugih..
Hajd neka Behko sutra nekoga ovako opali.. hoce k...
Nego, stisni zube i progutaj a Zoka moze da samara..
Nije uredu
Hajd neka Behko sutra nekoga ovako opali.. hoce k...
Nego, stisni zube i progutaj a Zoka moze da samara..
Nije uredu
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Lik je izasao 92-e ili najkasnije 93-e
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans