Baš je boja lijepa i djeluje kosa zdrava.
Dok se posušim.

Baš je boja lijepa i djeluje kosa zdrava.

Ma postavljala sam ja vec kosu u par navrata

aaaa okreni seMala_Mu wrote: 19 Jun 2021, 20:16viewtopic.php?p=2128235#p2128235
Evo, svakako je i sad takva sarena![]()

Ne more se dvaput metat lajkMala_Mu wrote: 19 Jun 2021, 20:16viewtopic.php?p=2128235#p2128235

Kreno da lajkam kad vec lajko pihMala_Mu wrote: 19 Jun 2021, 20:16viewtopic.php?p=2128235#p2128235

ElTriconi wrote: 19 Jun 2021, 20:18Ne more se dvaput metat lajkMala_Mu wrote: 19 Jun 2021, 20:16
viewtopic.php?p=2128235#p2128235
Da more stavio bih sto lajkova ocam

Ova je maska super, ja evo skoro potrošila svoju kutiju. Sce ziaja maske za kosu su dobrespacebound wrote: 28 Jan 2022, 09:14 Pratim jednu fb grupu o njezi kose, pokupila sam dosta korisnih savjeta, pa da i ovdje podijelim par. Neke vjerovatno znaju, a neke i ne znaju, pa za njih. Kosu je najbolje prati tako sto se sampon razrijedi s vodom na dlanu, onda trljas kao sapun dlan o dlan dok se ne stvori pjena i tom pjenom peres samo tjeme. Nema potrebe prati duzinu jer se tako samo isusuje dlaka, pjena koja prodje po duzini kose ce biti sasvim dovoljna. Na duzinu nanosis regenerator ili masku za kosu, znaci ne na tjeme vec ga apliciras od usiju prema dole. Nakon pranja umjesto u grubi peskir kosu umotati u pamucnu majicu, naravno bez ikakvog trljanja. Susiti samo hladnim zrakom ako koristis fen. Peglu i figaro zaboravi.
I jedna divna maska koju sam bas u grupi otkrila, za suhu kosu i zagladjenost
![]()

Ja jucer kupila drugu, jer sam prezadovoljna. Koristim i njihov sampon. Odlican isto.Nora Ibsenova wrote: 28 Jan 2022, 16:11Ova je maska super, ja evo skoro potrošila svoju kutiju. Sce ziaja maske za kosu su dobrespacebound wrote: 28 Jan 2022, 09:14 Pratim jednu fb grupu o njezi kose, pokupila sam dosta korisnih savjeta, pa da i ovdje podijelim par. Neke vjerovatno znaju, a neke i ne znaju, pa za njih. Kosu je najbolje prati tako sto se sampon razrijedi s vodom na dlanu, onda trljas kao sapun dlan o dlan dok se ne stvori pjena i tom pjenom peres samo tjeme. Nema potrebe prati duzinu jer se tako samo isusuje dlaka, pjena koja prodje po duzini kose ce biti sasvim dovoljna. Na duzinu nanosis regenerator ili masku za kosu, znaci ne na tjeme vec ga apliciras od usiju prema dole. Nakon pranja umjesto u grubi peskir kosu umotati u pamucnu majicu, naravno bez ikakvog trljanja. Susiti samo hladnim zrakom ako koristis fen. Peglu i figaro zaboravi.
I jedna divna maska koju sam bas u grupi otkrila, za suhu kosu i zagladjenost
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests