Oho vidi jeCalla wrote: 31 Jan 2022, 10:28 IMG_20220131_101223.jpgPolukratka,
podloga tamna cokolada, siske u pramenovimaIMG_20220131_100242.jpg
Meni mrsko uslikati nove pramenove ali hair frosting je definitivno za mene

Oho vidi jeCalla wrote: 31 Jan 2022, 10:28 IMG_20220131_101223.jpgPolukratka,
podloga tamna cokolada, siske u pramenovimaIMG_20220131_100242.jpg

Postavi,MunDzi wrote: 31 Jan 2022, 10:44 Ja bi vala postavila sliku svoje nove boje i frizure, ali ne smijem.
Naci ce se opet neke budale da me uporede sa nekim nacistom, tako da.....
Calla, slican nam je friz.
Moj je malo ljepsi.![]()

Calla wrote: 31 Jan 2022, 11:14Postavi,MunDzi wrote: 31 Jan 2022, 10:44 Ja bi vala postavila sliku svoje nove boje i frizure, ali ne smijem.
Naci ce se opet neke budale da me uporede sa nekim nacistom, tako da.....
Calla, slican nam je friz.
Moj je malo ljepsi.![]()
Hocu da vidim koliko je to malo ljepsi![]()

Nemam,gospođa Brams wrote: 31 Jan 2022, 10:36 Calla cini se zanimljiva boja, imas li je u malo vecoj rezoluciji?![]()
Meni dosadili balayage pramenovi, planiram cijelu kosu ofarbati u neku lijepu, toplu smedu boju, i ne blajhati je vise, jer uz sve mjere zastite i pojacanu njegu, ipak blajh osteti kosu...

Ti I da vrecu stavis na glavu tebi bi lijepo stojalo

Po opisu mogli bi ovi duzi biti ljepsi za zeru od mojih, a kad ih postavis javi mi pa cemo dati na glasanje

I odeš li? Ili ostaviš podsjetnik na stranu..

Tebe sam nekad davno vidjela negdje kao plavku.. i mislim da ti odlično stoji.Calla wrote: 31 Jan 2022, 11:58 Imala sam prije par godina I tamniju kombinaciju,
a I kracu frizuru.

Odem ja. Ali ne skratim onoliko koliko sam namislila

koje bojano, ono doli? bona malo to skratis, ovo od ramena povise je ona djecja boja pa nije to sivo, neg bas prirodno zgleda pa ljudi se bojaju da bi to dobili, ako zelis plavu boju moras se pomiriti da samo u frizerke dobijes zeljenu frizuru, meni je kosa ka spaljena kad se sama feniram, ali ja se predugo bojam, a tvoja jos ima prirodnu nijansu bar tako zgleda sad ne vataj me za ric, ono ja iz iskustva sad, imala san prirodnu ka tebi ovo djecje sivo ajmo ga nazvat, i onda s piturama sve to izgubis, dobijan sad neku ka ova sta mie na profilnoj, sta meni se ne svidja baca na smedjkastu vise... ali ok ne znan u sta uzivas na kraju svak ima svoje guste i neakve zamislispacebound wrote: 14 Apr 2022, 10:19 Ma to bojano i jest najljepse
Nije nijansa kao na slici, vec ide na sivo, osvjetljenje mi je u sobi cudno bilo kad me mali slikao![]()

Da, da, to gore je moja prirodna, imala sam preliv, ali nakon 4 mjeseca od baleyaga nema ga viseZanki wrote: 14 Apr 2022, 10:23koje bojano, ono doli? bona malo to skratis, ovo od ramena povise je ona djecja boja pa nije to sivo, neg bas prirodno zgleda pa ljudi se bojaju da bi to dobili, ako zelis plavu boju moras se pomiriti da samo u frizerke dobijes zeljenu frizuru, meni je kosa ka spaljena kad se sama feniram, ali ja se predugo bojam, a tvoja jos ima prirodnu nijansu bar tako zgleda sad ne vataj me za ric, ono ja iz iskustva sad, imala san prirodnu ka tebi ovo djecje sivo ajmo ga nazvat, i onda s piturama sve to izgubis, dobijan sad neku ka ova sta mie na profilnoj, sta meni se ne svidja baca na smedjkastu vise... ali ok ne znan u sta uzivas na kraju svak ima svoje guste i neakve zamislispacebound wrote: 14 Apr 2022, 10:19 Ma to bojano i jest najljepse
Nije nijansa kao na slici, vec ide na sivo, osvjetljenje mi je u sobi cudno bilo kad me mali slikao![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest