Pa baš je kod tog mog amidže i strine bio sličan slučaj. Nije jeo svinjetinu ali je pio u stanu, tada je strina umjesto dnevne otišla u drugu sobu i klanjala ili čitala Kur'an. Isto kada je amidža gledao film ili utakmicu.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 10:56A da je ona njega pitala u neki suncani cetvrtak hajmo prosetati a on navio pjesmu,narezo prsute i otvorio litar stoka? A sutra ujutro otisao u banku uzeo kredit 200 milja pa navece u kafanu da proslavi...?Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 10:47
Oprosti ali to su predrasude sa tvoje strane.
U mene amidža rahmetli i strina, strina klanjala svih pet vakata, amidža nije klanjao u životu, živio život "slobodno". Kad sam bio u posjeti kod njih pa amidža kaže " Ženo hoćemol prošetati? Hoćemol kahvu? Ručak?" a strina mu odgovori sad će samo dok klanja i amidža sačeka ili sam pristavi kahvu ili postavi ručak. Kad strina čita Kur'an amidža gleda utakmicu i jos mnogo sličnih primjera.
Razumijem ja da svega ima,to je normalno.Ja pisem o sebi i kakav sam.Ne znam sta vam je tu problem,pisem o sebi a ti kako mislis da treba tako i radi.
Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 3640 times
- Status: Online
Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 23008 times
Nisam znao da si tako otvoren.Znaci moglo bi da ti se cerka uda za takvog i kad ti dodjes na sijelo on mezi svinjetinu i pije rakiju?Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 11:16Pa baš je kod tog mog amidže i strine bio sličan slučaj. Nije jeo svinjetinu ali je pio u stanu, tada je strina umjesto dnevne otišla u drugu sobu i klanjala ili čitala Kur'an. Isto kada je amidža gledao film ili utakmicu.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 10:56
A da je ona njega pitala u neki suncani cetvrtak hajmo prosetati a on navio pjesmu,narezo prsute i otvorio litar stoka? A sutra ujutro otisao u banku uzeo kredit 200 milja pa navece u kafanu da proslavi...?
Razumijem ja da svega ima,to je normalno.Ja pisem o sebi i kakav sam.Ne znam sta vam je tu problem,pisem o sebi a ti kako mislis da treba tako i radi.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
bi li ti tvojoj dao da bude recimo druga zena nekom arapu iz kuvajta?HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 11:24Nisam znao da si tako otvoren.Znaci moglo bi da ti se cerka uda za takvog i kad ti dodjes na sijelo on mezi svinjetinu i pije rakiju?Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 11:16
Pa baš je kod tog mog amidže i strine bio sličan slučaj. Nije jeo svinjetinu ali je pio u stanu, tada je strina umjesto dnevne otišla u drugu sobu i klanjala ili čitala Kur'an. Isto kada je amidža gledao film ili utakmicu.
Last edited by The 51st State on 31 Jan 2022, 11:31, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 3640 times
Sumnjam da bi kada mi budući zet pitao kćerku o nama i saznao bar 10% da bi bar tada jeo svinjetinu i pio alkohol, ne zbog straha već iz poštovanja. A to šta rade oni bez nas na to ne mogu uticati niti spriječiti.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 11:24Nisam znao da si tako otvoren.Znaci moglo bi da ti se cerka uda za takvog i kad ti dodjes na sijelo on mezi svinjetinu i pije rakiju?Naseef Mushroom wrote: 31 Jan 2022, 11:16
Pa baš je kod tog mog amidže i strine bio sličan slučaj. Nije jeo svinjetinu ali je pio u stanu, tada je strina umjesto dnevne otišla u drugu sobu i klanjala ili čitala Kur'an. Isto kada je amidža gledao film ili utakmicu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Forumaš godine
A prijatelju dragi nemam ja takav odnos sa djecom.To je njena odluka.Evo mi je otisla u drugu drzavu a ja masto da nece.Cisto sumnjam i da ce se vratiti.Njen zivot i odluka,moje je da joj dam krila,to sam ispunio.Dalje je na njoj.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 11:30bi li ti tvojoj dao da bude recimo druga zena nekom arapu iz kuvajta?HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 11:24
Nisam znao da si tako otvoren.Znaci moglo bi da ti se cerka uda za takvog i kad ti dodjes na sijelo on mezi svinjetinu i pije rakiju?
-
- Inventar foruma
pa dobro bi li ti smetalo ako se tako nesto desi? a to hoce li se nece vratiti, niko ne zna sta zivot nosi, dok se napase zelenije trave sa druge strane ograde sve je moguce. ne visi ni dijaspora na ovom forumu bezze.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 11:32A prijatelju dragi nemam ja takav odnos sa djecom.To je njena odluka.Evo mi je otisla u drugu drzavu a ja masto da nece.Cisto sumnjam i da ce se vratiti.Njen zivot i odluka,moje je da joj dam krila,to sam ispunio.Dalje je na njoj.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 11:30
bi li ti tvojoj dao da bude recimo druga zena nekom arapu iz kuvajta?
Last edited by The 51st State on 31 Jan 2022, 11:35, edited 1 time in total.
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4998 times
- Been thanked: 6890 times
Religija sama po sebi ne mora uopšte predstavljati problem. Ljudi ipak vjeruju i prakticiraju za sebe. Pomutnja može da nastane u nametanju svoga kao prvobitnog i jedinog, što se može desiti i u bilo čemu drugom.HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 20:43 Ja ne bi mogao zivjeti sa zenom da je vjernica i da to nesta de vako, de nako, mora ovo, mora ono. Mora qrac. Mani me se. Nemam tri zivota a ovaj hocu kako ja volim da zivim.
Ako se to izostavi (a moguće je) par funkcionira kao i svi ostali koji se temelje na više obostranih lozinki vrijednosti i uvažavanja zajedničkog.
Svijest ima sidrište.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- HAVANA
- Forumaš godine
Ne mora a i moze.Kao i dosta drugih stvari...Sami biramo sta nam pase i kakav partner.ina wrote: 31 Jan 2022, 11:35Religija sama po sebi ne mora uopšte predstavljati problem. Ljudi ipak vjeruju i prakticiraju za sebe. Pomutnja može da nastane u nametanju svoga kao prvobitnog i jedinog, što se može desiti i u bilo čemu drugom.HAVANA wrote: 27 Jan 2022, 20:43 Ja ne bi mogao zivjeti sa zenom da je vjernica i da to nesta de vako, de nako, mora ovo, mora ono. Mora qrac. Mani me se. Nemam tri zivota a ovaj hocu kako ja volim da zivim.
Ako se to izostavi (a moguće je) par funkcionira kao i svi ostali koji se temelje na više obostranih lozinki vrijednosti i uvažavanja zajedničkog.
- HAVANA
- Forumaš godine
Opet ti kazem to je njen izbor i njena sreca.Nit joj mogu zabraniti niti zelim.Al cisto sumnjam da joj moze biti privlacna ideja druga zena itd...Mislim da bi mu oko supenom kasikom iskopala.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 11:33pa dobro bi li ti smetalo ako se tako nesto desi? a to hoce li se nece vratiti, niko ne zna sta zivot nosi, dok se napase zelenije trave sa druge strane ograde sve je moguce. ne visi ni dijaspora na ovom forumu bezze.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 11:32
A prijatelju dragi nemam ja takav odnos sa djecom.To je njena odluka.Evo mi je otisla u drugu drzavu a ja masto da nece.Cisto sumnjam i da ce se vratiti.Njen zivot i odluka,moje je da joj dam krila,to sam ispunio.Dalje je na njoj.

-
- Inventar foruma
migoljis se za odgovor ko ligunj na rostilju ali haj nejse, a ono sta ja znam ima zena kojima i to odgovata nije nemoguc scenarij.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 12:18Opet ti kazem to je njen izbor i njena sreca.Nit joj mogu zabraniti niti zelim.Al cisto sumnjam da joj moze biti privlacna ideja druga zena itd...Mislim da bi mu oko supenom kasikom iskopala.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 11:33
pa dobro bi li ti smetalo ako se tako nesto desi? a to hoce li se nece vratiti, niko ne zna sta zivot nosi, dok se napase zelenije trave sa druge strane ograde sve je moguce. ne visi ni dijaspora na ovom forumu bezze.![]()
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Zašto če mu druga žena?The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 12:25migoljis se za odgovor ko ligunj na rostilju ali haj nejse, a ono sta ja znam ima zena kojima i to odgovata nije nemoguc scenarij.HAVANA wrote: 31 Jan 2022, 12:18
Opet ti kazem to je njen izbor i njena sreca.Nit joj mogu zabraniti niti zelim.Al cisto sumnjam da joj moze biti privlacna ideja druga zena itd...Mislim da bi mu oko supenom kasikom iskopala.![]()

HAVANA i žena mogu uvijek izabrati treču osobu za trojac.

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
- Seksologinja
Tko ima višu razinu bošnjačke krvi, ti ili jaMirelam wrote: 31 Jan 2022, 12:59 Tok teme nema veze sa političkim i nacionalnim proglasom u naslovu.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21966 times
- Been thanked: 20030 times
-
- Inventar foruma
Da se prva ima skim druziti, a i ako mu se more sta je problem.Venera wrote: 31 Jan 2022, 13:24Zašto če mu druga žena?The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 12:25
migoljis se za odgovor ko ligunj na rostilju ali haj nejse, a ono sta ja znam ima zena kojima i to odgovata nije nemoguc scenarij.
HAVANA i žena mogu uvijek izabrati treču osobu za trojac.![]()
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
-
- Seksologinja
Moramo izvaditi krv, par ampula i ubaciti u nekavu mašinicu detektor etniciteta

-
- Seksologinja
Prva mu nije zaključana u pordumu.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 13:32Da se prva ima skim druziti, a i ako mu se more sta je problem.Venera wrote: 31 Jan 2022, 13:24
Zašto če mu druga žena?
HAVANA i žena mogu uvijek izabrati treču osobu za trojac.![]()

Za trojac im ne treba još jedan vjennčani list.

-
- Inventar foruma
Ovako je prisnije.Venera wrote: 31 Jan 2022, 13:41Prva mu nije zaključana u pordumu.The 51st State wrote: 31 Jan 2022, 13:32
Da se prva ima skim druziti, a i ako mu se more sta je problem.
Za trojac im ne treba još jedan vjennčani list.![]()
Ne moze trojac nikako, to su vanbracne perverzije.