facit:kako god covjek da cini na kraju bude donji!..

Moderator: VIP
Ko te goni da vozis mercedesa. Ja to sve obavim za 1000 kr. Hocu reci Nihad sve obavi i jos mi doveze auto.camargue wrote:trebam uskoro pravit veliku autoinspekciju "B3"..bijah upravo u MB garazi..866 €..plus tehnicki-i njega moram u aprilu radit, 100€...Helem hiljadarka ide kako god razmislim...
facit:kako god covjek da cini na kraju bude donji!..![]()
..ovaj smajli odnosi se na mene...hocu reci sam sebi:"sjedi burek,duboko uzdahni i suti"!..ko te ..
zaboravilaCalla wrote:hocu samo da kazem ,Luna. wrote:da mi je juce stigo paket
Iiiiiiiiiii,,
zar to moze biti razlog da se ne odgovori na pp
Neki šejtan me dira evo već desetu godinu. Boli me okce....dacina_curica wrote:Behko ko te dir'o?
.....da svasta sanjam
znam Julija,tu je to otprilike..Post Postano: 04 apr 2013, 09:41
eeeeeeh... tako ti je to burek... da ne bih pametovala sad ja, procitaj svoje dvije posljednje recenice
Ruana,ne goni me niko ali nije bas lako ni izracunat sta je bolje..i ostale alternative nisu bas jeftine...vozim oko 40-45 hiljada km godisnje,znaci veoma mnogo...sto opet znaci da mi treba pouzdano vozilo sa manje prijedjenih kilometara..ukratko potreban je noviji a pouzdan auto jer mnogo se krecem i na autoputevima i ustvari auto je moje takoreci radno mjesto...ne bih bas volio sa nekim srotom da s evozim,kao prvo iz sigurnosnih razloga a drugo i njegovi mnogi prijedjeni kilometri nisu bas pozeljni..Ko te goni da vozis mercedesa. Ja to sve obavim za 1000 kr. HocuK reci Nihad sve obavi i jos mi doveze auto.
Krokodil Behko wrote:Neki šejtan me dira evo već desetu godinu. Boli me okce....dacina_curica wrote:Behko ko te dir'o?
.....da svasta sanjam
Očni kaže da ne zna šta je. trebao bih na Koševo a do tamo, daleko mi je bar
tri mjeseca čekanja. Idem kod kineza da kupim onaj povez preko oka.
Laže,lažeLuna. wrote:zaboravilaCalla wrote:hocu samo da kazem ,Luna. wrote:da mi je juce stigo paket
Iiiiiiiiiii,,
zar to moze biti razlog da se ne odgovori na pp![]()
nisam mogla odmah i kasnije zaboravila
Oko 235 KM, ili oko 120 eura..Julia-Klara wrote:svaki cejf kosta... neki malo visea koliko je 1000 kruna,Ruana?
Ja otprilike je ista nasa kruna i Hrvatska kuna.Blackhawk wrote:Oko 235 KM, ili oko 120 eura..Julia-Klara wrote:svaki cejf kosta... neki malo visea koliko je 1000 kruna,Ruana?
Ma samo nek' dovode...ti si svejedno glavna....samo sjediš i naređuješ.Zagorka wrote:aj zivote tacno cu reci ovome svom da ima pravo dovesti jos tri,ne mogu ja sve stizati sama,niti mi se da vise,dokrajči me ovaj proljetni umor
Evo preduzeću nešto tokom ovog mjeseca. Makar prvu fazu. Sedam dana čekanja do termina kod moje doktorice.Julia-Klara wrote:10 godina znas za boljku, a nisi nasao za shodno otici na Kosevo? 10 godina nije dugo, a 3 mjeseca jeste? Zovi Kosevo i zakazuj termin odmahsi cuo