Mene mući izjava muška4aca, nekoliko puta na forumu, da muški lažu sa ciljem da imaju snošaj.Calla wrote: 02 Feb 2022, 10:49 Kako tvrdi javnost,
jebate led posle corone od 2022 godine I Marama vec postaje problem.
valja![]()

Tužno

Mene mući izjava muška4aca, nekoliko puta na forumu, da muški lažu sa ciljem da imaju snošaj.Calla wrote: 02 Feb 2022, 10:49 Kako tvrdi javnost,
jebate led posle corone od 2022 godine I Marama vec postaje problem.
valja![]()
Nije problem to, nosila je i moja baba..gospođa Brams wrote: 02 Feb 2022, 10:53 Pa ovo na prvoj slici je marama kakvu je nosila i moja baba katolkinja
Da smo.. cigani su najbolji ljudi.
Seoska nošnja, u gradu ju je nisu nosile.gospođa Brams wrote: 02 Feb 2022, 10:53 Pa ovo na prvoj slici je marama kakvu je nosila i moja baba katolkinja
I Kinezi...
Ma pokusavam skuzit jel to slika koja je digla prasinu pa mi nije jasnoMatan wrote: 02 Feb 2022, 10:55Nije problem to, nosila je i moja baba..gospođa Brams wrote: 02 Feb 2022, 10:53 Pa ovo na prvoj slici je marama kakvu je nosila i moja baba katolkinja
Problem bi bio da ja namecem to svom djetetu u Austriji, npr..
Nosila i Sophia Loren..gospođa Brams wrote: 02 Feb 2022, 10:57Ma pokusavam skuzit jel to slika koja je digla prasinu pa mi nije jasnoMatan wrote: 02 Feb 2022, 10:55
Nije problem to, nosila je i moja baba..
Takve marame europske zene oduvijek nose
Pa sta je Problem Ako vjeriski objekat ili ti bozija kuca Ima svoja pravila?Matan wrote: 02 Feb 2022, 10:55Nije problem to, nosila je i moja baba..gospođa Brams wrote: 02 Feb 2022, 10:53 Pa ovo na prvoj slici je marama kakvu je nosila i moja baba katolkinja
U dzamiji mozes, ali djeca u skoli ne..Duminjo wrote: 02 Feb 2022, 10:58Pa sta je Problem Ako vjeriski objekat ili ti bozija kuca Ima svoja pravila?Matan wrote: 02 Feb 2022, 10:55
Nije problem to, nosila je i moja baba..
Imas objekata kolko ti bog hoce U Koje ne mozes bez cipela Pa svi postuju. svaka cast, kodeks odijevanja.
Kad se U dzaniju treba marama staviti, onda je to ko neko nametanje.
Nemojte u dzamiju i svi sretni![]()
Sto? Sta fali?Matan wrote: 02 Feb 2022, 10:59U dzamiji mozes, ali djeca u skoli ne..Duminjo wrote: 02 Feb 2022, 10:58
Pa sta je Problem Ako vjeriski objekat ili ti bozija kuca Ima svoja pravila?
Imas objekata kolko ti bog hoce U Koje ne mozes bez cipela Pa svi postuju. svaka cast, kodeks odijevanja.
Kad se U dzaniju treba marama staviti, onda je to ko neko nametanje.
Nemojte u dzamiju i svi sretni![]()
Volim ja sve, bas razgovaram sa kolegom Kosovarom..
Kakve veze ima tvoj kolega sa slovom H?
Da voliš, ne bi obrisao slovo h u svom potpisu