FB_IMG_1643787263162.jpg
Šta vas je danas nasmijalo?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Samo sabura
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9532 times
Samo u naske more bit cojek majstor za sve a svudje ostalo se moraju ckole zavrsavat, edukacije i doedukacije i cjelozivotno ucenje za profesiju ali j... ti to, bitno je vidit kako se ljepi fasada i eto te fasader si 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ostalo je cutanje.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
A dobro, stvarno ima ljudi koji sve znaju. I kad ne znaju, ceprkat ce oko toga dok ne urade/poprave.
Takav je moj zet npr.
Evo, cekaju ga upaljac i plin da napuni jer ni to ova dvojica ne znaju
Mijenjao nam je stekere, u autima ulje, filtere, prozor popravio, osposobio novi tv, popravio prskalicu vocki, popravio mi mikser, stavio luster, popravio laminat, iscijedio sipke ljutunce nekom spravom, promijenio sijalicu u frizideru, promijenio cesmu, stavio onu sipku za tus zavjesu, mijenja grijace kad crknu u sporetu, pricvrsciva ohlabavljena vrata visecih, krpi gumu od bicikla, rostilja, okostava batake, ma mogla bih do sutra nabrajati.
Takav je moj zet npr.
Mijenjao nam je stekere, u autima ulje, filtere, prozor popravio, osposobio novi tv, popravio prskalicu vocki, popravio mi mikser, stavio luster, popravio laminat, iscijedio sipke ljutunce nekom spravom, promijenio sijalicu u frizideru, promijenio cesmu, stavio onu sipku za tus zavjesu, mijenja grijace kad crknu u sporetu, pricvrsciva ohlabavljena vrata visecih, krpi gumu od bicikla, rostilja, okostava batake, ma mogla bih do sutra nabrajati.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9532 times
Jedno je rec nisam ja za to strucan al mogu pogledat a drugo se prodavat ko profi i to naplacivat ko da si profi. On i da nesto zajebe rekli bi pisaj ga, kupicemo novo al da neko sa strane sta zajebe skocili bi mu za vrat iste sekundeMaja wrote: 02 Feb 2022, 17:17 A dobro, stvarno ima ljudi koji sve znaju. I kad ne znaju, ceprkat ce oko toga dok ne urade/poprave.
Takav je moj zet npr.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Kad smo kod stručnjaka
Godine 1731. alžirski beg poklonio je švedskom kralju Fridriku I lava, jednog od prvih lavova u Skandinaviji. Dok je bio živ, lav je držan u kavezu blizu Junibackena. Kada je lav umro, bio je prepariran; međutim, covjek koji ga je preparirao nikada ranije nije vidio lava i nije znao kako bi trebalo da izgleda. Kao rezultat toga, lav je bio anatomski netačan, s izrazito loše modeliranim licem.

Godine 1731. alžirski beg poklonio je švedskom kralju Fridriku I lava, jednog od prvih lavova u Skandinaviji. Dok je bio živ, lav je držan u kavezu blizu Junibackena. Kada je lav umro, bio je prepariran; međutim, covjek koji ga je preparirao nikada ranije nije vidio lava i nije znao kako bi trebalo da izgleda. Kao rezultat toga, lav je bio anatomski netačan, s izrazito loše modeliranim licem.

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- Status: Online
Kaze kako cu ja sad pertle svezat jebo sve ostalo.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Takav je i moj cojk. Sve zivo zna. To mi je tako sexyMaja wrote: 02 Feb 2022, 17:17 A dobro, stvarno ima ljudi koji sve znaju. I kad ne znaju, ceprkat ce oko toga dok ne urade/poprave.
Takav je moj zet npr.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
A da ne zna? 
Oprez sa time da sve znaju... kod većine je to ego. Nekad i kad poprave kroz par dana zna ispasti još veći belaj.
Oprez sa time da sve znaju... kod većine je to ego. Nekad i kad poprave kroz par dana zna ispasti još veći belaj.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Onda bi sve placala i ne bih ni znala kako je imat sposobno musko, pa me ne bi zuljaloMarlboroGold wrote: 03 Feb 2022, 07:41 A da ne zna?
Ma ovo su manje popravke, kad recimo rikne masina za ves on je pretitra, ako je nesto zapalo u crijevu, otkacila se zica i sl vidi kvar i sredi, ako je nesto ozbiljnije zovne majstora.
Promijeni grijac u sporetu, zamijeni prekidac, skine bojler, ocisti,vrati, ako je nesto ozbiljnije zovne majstora.
Ako treba zamijenit cesmu, tus bateriju, nesto zasilikonirat, stavit luster, neke sitnice oko auta, ispilit drva, napravit vrata cuki za boks, okrecit itd zna.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Dobro je... znači ipak zove stručne ljude kad baš treba 
Kod mene je brat tako sve vikao ženi nemoj majstore ja ću... na kraju zbog njega bi poplava u stanu. I ja sam tu takav da što znam, mogu savladati brzo itd. uzmem i sam radim, ali čim vidim da ne mogu onda zovem majstore. Često nemam ni kad da se zajebavam oko toga i da čeprkam satima, a nemam ni strpljenja
Doduše, ima i majstora svakakvih... nekad ni to nije rješenje.
Kod mene je brat tako sve vikao ženi nemoj majstore ja ću... na kraju zbog njega bi poplava u stanu. I ja sam tu takav da što znam, mogu savladati brzo itd. uzmem i sam radim, ali čim vidim da ne mogu onda zovem majstore. Često nemam ni kad da se zajebavam oko toga i da čeprkam satima, a nemam ni strpljenja
Doduše, ima i majstora svakakvih... nekad ni to nije rješenje.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- greeneyes
- Hadžija

A dobro, u sustini nijedan posao nije mudro slovo, samo sto eto trebas imati dobre prakse i vremena i volje da bi i drugima radio kako Bog zapovijeda. A ne "ma ja cu to zacas" 
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Ali meni je smijesno kako ovi stari ljudi iz mahale misle da ja sve znam a nidje veze s vezom. Zapravo, oni ne znaju uobicajene stvari.
Npr neki dan prolazim kraj kuce jedne nene.
- Maaaajo, hodera...hodera amo, neces se zabaviti.
- Sta je bilo Dzemila?
- Ama, nevjesta mi donese neki vraK ko secer sto ne steti pa ne znam kako cu ga otvoriti.
- Ne trebas ga otvarati. Vidis ovo plavo sa strane?
- Ja (ja znaci da)
- Samo to pritisnes i izleti tabletica.
- E i ti svastO znas!

Npr neki dan prolazim kraj kuce jedne nene.
- Maaaajo, hodera...hodera amo, neces se zabaviti.
- Sta je bilo Dzemila?
- Ama, nevjesta mi donese neki vraK ko secer sto ne steti pa ne znam kako cu ga otvoriti.
- Ne trebas ga otvarati. Vidis ovo plavo sa strane?
- Ja (ja znaci da)
- Samo to pritisnes i izleti tabletica.
- E i ti svastO znas!
- greeneyes
- Hadžija

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Djeda Mraz na Morningov nacin
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- insomnia
- Rđav kurac

Promjenio znacku poslije pravoslavnog bozica?
- insomnia
- Rđav kurac

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times