Ja imam dosta ovih jubilarnih novcanica.
Hoce li ko kupiti?
Moderator: Krokodil Behko

Ubijao neduzne zivotinjice...zlocinac jedanblento59 wrote:pa volio je lov
Pa vjezbali devedeset drugu.paparaci wrote:dobro, ljudi. zna li mi iko reci zbog cega je tad vojni rok toliko trajao?! znaci po 18 i vise mjeseci? sta se radi toliko vrijeme?
mislim da je to besmisleno i bacanje para. kazu da osnovna obuka traje tri mjeseca. bar je tako sad poslije rata bilo. ono rest neam pojma sta rade.
Ispire se mozak.paparaci wrote:dobro, ljudi. zna li mi iko reci zbog cega je tad vojni rok toliko trajao?! znaci po 18 i vise mjeseci?
sta se radi toliko vrijeme?
Naravno da je besmisleno bacanje para na ogroman i neučinkovit dio državnog aparata.mislim da je to besmisleno i bacanje para.
totalna nebulozaKatja wrote: Pa i onda, u JNA, inzistiralo se na zastarjelim znanjima tj. neznanjima.
Ta vojska je služila samo za parade.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tako je Katja, jedino za sta su bili sposobni je da ratuju protiv golorukog naroda, cak nito nisu uspjeli.Katja wrote:Otkud da ja znam zašto bi ti pisao o nečemu o čemu nemaš pojma…. čuj njega! Nisam ja tvoj psihoanalitičar.![]()
A JNA... znam, znam, osamdesetih je bila priča da je treća vojna sila.
Ja se toga ne sjećam ali mora da je gadno kad ti ispričaju vic a ne smiješ se smijati.![]()
Možda je bila sila po brojnosti...veliko ljudstvo i sva sila oružja. Svejedno, nizak tehnološki stupanj, neprofesionalni kadrovi,
oficiri postavljani po partijskom ključu umjesto znanju, vjerojatno im je glavna vojna taktika ona "po šumama i gorama".
Da se JNA tih godina suprostavila nekoj zapadnoj vojsci, neprijatelj bi odmah pao.
Od smijeha.
Dobro bi bilo bar da znas o cemu ti pisesKatja wrote: Otkud da ja znam zašto bi ti pisao o nečemu o čemu nemaš pojma…. čuj njega! Nisam ja tvoj psihoanalitičar.![]()
A JNA... znam, znam, osamdesetih je bila priča da je treća vojna sila.
Ja se toga ne sjećam ali mora da je gadno kad ti ispričaju vic a ne smiješ se smijati.![]()
Možda je bila sila po brojnosti...veliko ljudstvo i sva sila oružja. Svejedno, nizak tehnološki stupanj, neprofesionalni kadrovi,
oficiri postavljani po partijskom ključu umjesto znanju, vjerojatno im je glavna vojna taktika ona "po šumama i gorama".
Pa da. Osamdesetih sam se bavila drugim stvarima.Johny wrote: ..Pises o necemu cega se " NE SJECAS"![]()
![]()