To te nisam pitala, a stvarno ne razumiješ moje pitanje.
Pitala sam da li u Austriji sa dvije doze možeš 8ći bilo gdje, jer je treća za par mjeseci.
Moderator: Krokodil Behko

To te nisam pitala, a stvarno ne razumiješ moje pitanje.

U Njemačk9j e bilo 6mjeseci sad su 3 mjes3ca, trenutno, razmišljaju o 6 mjeseci poslije pozitivnog testa, a kod vas 4 mjeseca.insomnia wrote: 05 Feb 2022, 15:45 Evo kako su to Francuzi izveli. Jebo lud zbunjenog. Ovo vazi od 15 februara za sve starije od 16 godina. Ako si pozitivan racuna se ko jedna vakcina.
Kae kako do vakcinalne propusnice
Prvi slucaj. Tri doze vakcine, dvije doze vakcine i jednom pozitivan, dva puta potitivan i makar jedna doza vakcine je za sada dovoljno da budes regularan. Uglavnom jedno od ovo troje mora biti vakcina
Drugi slucaj. Jedna vakcina i jednom pozitivan ili dva puta vakcinisan, propusnica vazi cetiri mjeseca i onda se moras ponovo vakcinisati ili zaraziti
Treci slucaj. Jedna vakcina i negativan pcr su dovoljni dok cekas sljedecu
Cetvrti slucaj. Cetiri mjeseca poslije pozitivnog testa si miran

To jeste čudno, države određuju dužinu prirodnog imuniteta, umjesto naučnih rezultata.

Ovo od samog pocetka nema nikakve veze sa naukom niti sa zdravljem
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

U it je cilj da se što više stanovništva vakcinise.

Boga pitaj. Sa kontrolom mozda?

Mozes, ako ti nije izmedju druge i trece proslo 6 mjeseci, kontas li sada..Venera wrote: 05 Feb 2022, 16:23To te nisam pitala, a stvarno ne razumiješ moje pitanje.Matan wrote: 05 Feb 2022, 15:33
Joj, dok tebi objasnim..
ako je isteklo 6 mjeseci od druge, moras i trecu uzeti..
razumijes li..![]()
Pitala sam da li u Austriji sa dvije doze možeš 8ći bilo gdje, jer je treća za par mjeseci.

Da, ali ti preostali procenri obihvataju kompletan broj stanovništva, a ne isključivo isto iznad 18 godina.ina wrote: 05 Feb 2022, 18:54U it je cilj da se što više stanovništva vakcinise.Venera wrote: 05 Feb 2022, 08:16
Od aprila, otvaranja turističke sezone, će vjerojatno promjeniti pravilo.![]()
Do sad 83% populacije ima bar jednu..
A šta će se sve još desiti tačno, sam Bog zna..
Uglavnom manje je mrtvih i hospitalizovanih..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests