PIJANSTVO - kakav je to osjećaj?
Moderator: VIP
-
- Status: Offline
Re: PIJANSTVO - kakav je to osjećaj?
Jednom se ovaj moj komsija napio i pretukao majku, u stvari ganjao je nozem i zakacio je po ramenu. Ona pobjegla kod nas. Rahmetli mama pocela plakat i galamit na tatu da ide tamo i kao da ga zaustavi, moj rahmetli tata uvjek miran i tih covjek i nikad nije posebno njega volio, kaze da nece i da to nije njegov problem. Onda mama kaze ako ubije nekoga da ce ih on nositi na dusi. Tata fino ustane uzme telefon i nazove tada miliciju. Kad su dosli i odveli njega, njegova majka i zena naljutile se na tatu sto je zvao policiju. Onda tata zabranio da dolaze kod nas kad ih on mlati.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9782 times
Ruana wrote:Jednom se ovaj moj komsija napio i pretukao majku, u stvari ganjao je nozem i zakacio je po ramenu. Ona pobjegla kod nas. Rahmetli mama pocela plakat i galamit na tatu da ide tamo i kao da ga zaustavi, moj rahmetli tata uvjek miran i tih covjek i nikad nije posebno njega volio, kaze da nece i da to nije njegov problem. Onda mama kaze ako ubije nekoga da ce ih on nositi na dusi. Tata fino ustane uzme telefon i nazove tada miliciju. Kad su dosli i odveli njega, njegova majka i zena naljutile se na tatu sto je zvao policiju. Onda tata zabranio da dolaze kod nas kad ih on mlati.

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
Jasta ali upropastili su djecu. On je umro, a sin mu isto pije kao i on. A kcerka zivi sa nekim levatom, ljubomoran ko pas. Oni su u Svedskoj i prije dok nije bilo FB mi se dopisivale. Moj email pocinjao sa imenom mog muza. On je napao i nije joj dao da pise. Njegova sestra zivi ovdje i jednom kad su dolazili svratili kod nas i ona njemu govori eto to je taj sa emaila.Julia-Klara wrote:Ruana wrote:Jednom se ovaj moj komsija napio i pretukao majku, u stvari ganjao je nozem i zakacio je po ramenu. Ona pobjegla kod nas. Rahmetli mama pocela plakat i galamit na tatu da ide tamo i kao da ga zaustavi, moj rahmetli tata uvjek miran i tih covjek i nikad nije posebno njega volio, kaze da nece i da to nije njegov problem. Onda mama kaze ako ubije nekoga da ce ih on nositi na dusi. Tata fino ustane uzme telefon i nazove tada miliciju. Kad su dosli i odveli njega, njegova majka i zena naljutile se na tatu sto je zvao policiju. Onda tata zabranio da dolaze kod nas kad ih on mlati.uzas! sto zena moze biti tuka to je prica za sebe, jos kad se u to sve umjesa mahalski mentalitet, UH!
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Julija,bravo za ovo!uzas! sto zena moze biti tuka to je prica za sebe, jos kad se u to sve umjesa mahalski mentalitet, UH!
![]()

Vino crno prava stvar,popit cijelu bocu 0,75 i ko hadžija kući,a mogu i pive,votke,rakije i tako to,samo umjereno sa ljutim pićima,
pobudališ totalno kad se naroljaš,sutra naznaš kako si došao kući i jeli ti auto čitavo.
Dobro je malo popiti ko može.
pobudališ totalno kad se naroljaš,sutra naznaš kako si došao kući i jeli ti auto čitavo.
Dobro je malo popiti ko može.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Sve sto me zanima ja probam,pa tako i alkohol,ako mi se svidi,samo nastavim tim putem
Sto se tice alkohola-pa dobar osjecaj,libo te tuki za sve
....samo ne treba pit' na gladan stomak,od rakije bjez'te k'o djavo od krsta
Kad se napijes,nema đevojke da joj ne smijes pric'

Sto se tice alkohola-pa dobar osjecaj,libo te tuki za sve

Kad se napijes,nema đevojke da joj ne smijes pric'

Samo sabura
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
pa to taj mazlum,sto rece sheva narav se u piću pozna....ovaj moj pije od nove do nove godine (između ako se šta desiRuana wrote:Kad sam bila mala bojala sam se pijanih ljudi, zbog jednog komsije sto je tukao zenu i djecu kad je pijan.

Inače pojača mu se doza ljubavi prema svima

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
E steta sto moj ne pije da mu vidim i drugu narav.Zagorka wrote:pa to taj mazlum,sto rece sheva narav se u piću pozna....ovaj moj pije od nove do nove godine (između ako se šta desiRuana wrote:Kad sam bila mala bojala sam se pijanih ljudi, zbog jednog komsije sto je tukao zenu i djecu kad je pijan.)ali kad se napije govori mi stalno kako sam njegov ponos,to redovno kad se napije
![]()
Inače pojača mu se doza ljubavi prema svima
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pođoh napisati da ga naučiš,pa obrisah 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9273 times
- Been thanked: 11025 times
- Status: Online
Još je ljepši osjećaj, gledati maštovite pijane ljude.
Ozbiljno kažem. Bolje je to gledati i slušati, nego laprdati po bontonu
i igrati se neke kulturne raje.
Postoje ljudi-kraljevi. Kad cugnu, s njima vam ne može biti dosadno

-
Jednom sam se napila, prvi put konzumirala alkohol i predzadnji, poslije toga sam popila jedan bambus za matursko veče.
Bio je doček Nove godine, sredila sam se, haljina od saten, boja starog zlata, frizura, šminka ... bila je omladina, samo porodica i od kumova djeca, znam da sam plesala, i pijuckala. Probudila sam se sutradan u svojoj sobi, u odjeći u kojoj sam bila. Idući prema kupatilu, prošla sam kraj ogledala, bacila pogled na sebe i dok nisam povratila od gadosti. Štrample pocjepane, haljina uflekana, kosa sljepljena, šminka razmazana ... poput kakve drolje iz jeftinog filma. Tad i nikad više.
Pila sam štok-kolu, i plesala, sjela i plesala, spavalo mi se i rah. tečić me preveo kući, nesjećam se da sam sjedeći igrala šotu, tražila šotu, drijemala pijano. Srećom pa je bila porodica, nisu me dugo zezali. Fuj iskustvo.
Bio je doček Nove godine, sredila sam se, haljina od saten, boja starog zlata, frizura, šminka ... bila je omladina, samo porodica i od kumova djeca, znam da sam plesala, i pijuckala. Probudila sam se sutradan u svojoj sobi, u odjeći u kojoj sam bila. Idući prema kupatilu, prošla sam kraj ogledala, bacila pogled na sebe i dok nisam povratila od gadosti. Štrample pocjepane, haljina uflekana, kosa sljepljena, šminka razmazana ... poput kakve drolje iz jeftinog filma. Tad i nikad više.
Pila sam štok-kolu, i plesala, sjela i plesala, spavalo mi se i rah. tečić me preveo kući, nesjećam se da sam sjedeći igrala šotu, tražila šotu, drijemala pijano. Srećom pa je bila porodica, nisu me dugo zezali. Fuj iskustvo.
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Da insan pije ko hajvan znao bi kad je dosta i nikad nebi bio pijan.
Ovako često smo gori.
Ovako često smo gori.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9273 times
- Been thanked: 11025 times
- Status: Online
Ciklama wrote:Jednom sam se napila, prvi put konzumirala alkohol i predzadnji, poslije toga sam popila jedan bambus za matursko veče.
Eto, jel vidiš?

Nije dobro miješati kolu sa alkoholom. Ništa ti se od svega toga, ne bi ni desilo da si pila čisti Stock :ahaa :

..taj sam..lipo se napit ali jeben je dan posli..Krokodil Behko wrote:Još je ljepši osjećaj, gledati maštovite pijane ljude.

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
....jučer su jednog vodili u bolnicu puna sačme..Sheval wrote:Išao sam u nedjelju u lov.Stalno sam bio u pokretu i onako usput za tih par sati popio litar rakije.Bio sam taman,nisam bio pijan.Ništa nisam ulovio.

nije posteno da ga dobije bolnica kad ga je Sheval ucmekaolaganini wrote:....jučer su jednog vodili u bolnicu puna sačme..Sheval wrote:Išao sam u nedjelju u lov.Stalno sam bio u pokretu i onako usput za tih par sati popio litar rakije.Bio sam taman,nisam bio pijan.Ništa nisam ulovio.
..da nije bio srbin pa znaš kako je..neugoda..Alexandar wrote:nije posteno da ga dobije bolnica kad ga je Sheval ucmekaolaganini wrote:....jučer su jednog vodili u bolnicu puna sačme..Sheval wrote:Išao sam u nedjelju u lov.Stalno sam bio u pokretu i onako usput za tih par sati popio litar rakije.Bio sam taman,nisam bio pijan.Ništa nisam ulovio.

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
Zulfo je vezo zeca za smokvu,i opet ga nije pogodio.Sheval wrote:Tako je!
To je moj ulov,jebemu miša.
Znate kako je nezgodno vratiti se iz lova kući praznih ruka.
Svi gledaju u tebe,ti ništa.,širiš ruke i gledaš u nebo.

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Rockefeller
- Aktivni forumaš
Ova ti je zlata vrijedna.Krokodil Behko wrote:Postoje ljudi-kraljevi. Kad cugnu, s njima vam ne može biti dosadno

Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
pijanog kad sretnem na ulici,bezim na drugu stranu a zenu kad vidim pijanu,zgadi mi se,fuj