A ozenjen

A ozenjen
Cuj, nje, to se ne broji..spacebound wrote: 06 Feb 2022, 12:11A ozenjenMatan wrote: 06 Feb 2022, 12:00
Nemoj mi na muku pristajati..![]()
stvarno slabo ucerivam vraga..
a moglo bi se, a nema kome..![]()
Pa kakve veze ima zena sa vragom..
od da mi je, nista gore nije.
i nemoze sjest po godineMarlboroGold wrote: 06 Feb 2022, 12:20 Stas jbg ljudi vjeruju u te gluposti, pa im nije tesko dati 100KM za seansu.
Postoji samo dobro i zlo u covjeku, i nista vise..spacebound wrote: 06 Feb 2022, 12:24 Ko vjeruje i Boga vjeruje i u dzine, spominje ih se u Kur'anu i svaki musliman je duzan da vjeruje da postoje.
To kazes ti, kao ateista, a ja kazem kako vide vjernici muslimani.Matan wrote: 06 Feb 2022, 12:29Postoji samo dobro i zlo u covjeku, i nista vise..spacebound wrote: 06 Feb 2022, 12:24 Ko vjeruje i Boga vjeruje i u dzine, spominje ih se u Kur'anu i svaki musliman je duzan da vjeruje da postoje.
kakvi dzini, kakav vrag..
mi smo skrojeni iz ljubavi i mrznje..
i samo je pitanje jel se rodis u ljubavi ili zlu..
i koja ce strana prevladati..
Nisam ja ateista, odkud vam to..spacebound wrote: 06 Feb 2022, 12:32To kazes ti, kao ateista, a ja kazem kako vide vjernici muslimani.Matan wrote: 06 Feb 2022, 12:29
Postoji samo dobro i zlo u covjeku, i nista vise..
kakvi dzini, kakav vrag..
mi smo skrojeni iz ljubavi i mrznje..
i samo je pitanje jel se rodis u ljubavi ili zlu..
i koja ce strana prevladati..
Nema potrebe da se naduravamo. Svakom njegovo.
Nije problem u vjerovanju u iste, vec sto vjeruju ovim sarlatanima koji ih ko fol istjeruju. Kakvo ba istjerivanje i slicne gluposti... bio sam na nekoliko razlicitih seansi. Ziva komedija.spacebound wrote: 06 Feb 2022, 12:24 Ko vjeruje i Boga vjeruje i u dzine, spominje ih se u Kur'anu i svaki musliman je duzan da vjeruje da postoje.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests