I meni i meni.spacebound wrote: 06 Feb 2022, 13:20 Evo havane, on mi ide na zivce, s morem, belgijom i oftopicom :ispaljujeiztopa
Kako uvijek i na svakoj temi uspije pricati o sebi i svom zivotnom putu, meni je misterija.
Moderator: VIP

I meni i meni.spacebound wrote: 06 Feb 2022, 13:20 Evo havane, on mi ide na zivce, s morem, belgijom i oftopicom :ispaljujeiztopa

Nora Ibsenova wrote: 06 Feb 2022, 13:12 Nema šanse.
Ustvari, jedina osoba koja mi u nekom momentu nije išla na nerve je Mister.
A i to beli jer sam mašila nešto što bi mi inače išlo na živce.![]()

Ima li ko da tebi ne ide na zivce?MunDzi wrote: 06 Feb 2022, 13:29 Uh Mister.
Bio je jedan period kad ga nisam mogla smisliti.
Onda mi je postao ok.
ali zna mi ici na zivce ponekad

eto vidis mene sada nervira to sto si napisao jer si slagao.Mister No wrote: 06 Feb 2022, 13:33Ima li ko da tebi ne ide na zivce?MunDzi wrote: 06 Feb 2022, 13:29 Uh Mister.
Bio je jedan period kad ga nisam mogla smisliti.
Onda mi je postao ok.
ali zna mi ici na zivce ponekad
Recimo ti meni ne ides, mada opasno ujedas i to redom, neselektivno pa kako koga zakaci.![]()

Hopjop i oni sto ne pisu se ne racunaju.MunDzi wrote: 06 Feb 2022, 13:38eto vidis mene sada nervira to sto si napisao jer si slagao.Mister No wrote: 06 Feb 2022, 13:33
Ima li ko da tebi ne ide na zivce?
Recimo ti meni ne ides, mada opasno ujedas i to redom, neselektivno pa kako koga zakaci.![]()
"ujedam" vrlo selektivno, dakle one koji su i mene "ujeli".
i da. naravno da ima i onih koji mi ne idu na zivce.
malo ih je, ali postoje.

Venera.

Na to pitanje trebaš sam sebi naći adekvatno rješenje. Moje ti možda ne bi godilo. Individualno je.

Nisam (još) toliko luda da ti otkrijem sve tajne..

Strpi se jos 4 dana pa idem u split. Nema me do nedelje.spacebound wrote: 06 Feb 2022, 13:20 Evo havane, on mi ide na zivce, s morem, belgijom i oftopicom :ispaljujeiztopa
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisam ti prije odgovorio jer si mi na foe.Matan wrote: 06 Feb 2022, 12:22Nasere, nije valjda da ti ja idem na zivce..
ako je tako, necu te vise nikad citirati..
ionako te nisam ni citirao nesta..
Ma kakvi Taare. On mi je čak jedan od najzabavnijih forumaša, pogotovo kada odbrusi FGRu i nekima što guslaju,.MunDzi wrote: 06 Feb 2022, 12:17Tare?Naseef Mushroom wrote: 06 Feb 2022, 12:06 Meni nije niko na foe ali ima jedan forumaš kod čijih postova oko automatski preleti i ne čita i kada vidim da je njegov post zadnji onda ne ulazim na tu temu.

Jest da je njegov način kako bi Bosnu i Hercegovinu odbranio od dušmana nerealan i u rangu petnaestogodišnjeg dječaka kada igra puno Counter Strike

Počeće svađe Majo,predviđam da će tema pod kljuc za 2 dana onda .Maja wrote: 06 Feb 2022, 15:51 A napisacu i za ostale sta me nervira. Sad mi je vrijeme za rucak pa se cujemo ubrzo.