Ti si nepopravljiv.camargue wrote:eh taj Lukavac?!..kao da je to dole novost..,jedna uciteljica bijase odavdje..
Ljudi i dogadjaji/Životne priče
Moderator: Krokodil Behko
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Srednjoškolke se prostituisale za novac za užinu i cigar
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Tamo u tom Lukavcu se samo yebedu...nista ne ucu.... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8937 times
- Been thanked: 5690 times
Ko jebe zlo ne misliPasaga wrote:Tamo u tom Lukavcu se samo yebedu...nista ne ucu....
The Dark Side Of The Forum...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
imali smo sličnu temu....bla bla,sve manje pravih vrijednosti,sve više kurvaluka,sve više sponoruša,muških i ženskih,sve više sponzora(sve je to isto kolo,isti sljam ljudi).....ništa što se već ne zna....tako je babo naučio.....da puši qurac da bi pušila cigare.... 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
gentlmenski sam obeco da necu dalje o tom...ne smijem pogazit daNu rijec..Mister No wrote:A koja..moze i na pp-ecamargue wrote:eh taj Lukavac?!..kao da je to dole novost..,jedna uciteljica bijase odavdje..
- STrendzer
- Inventar foruma

Zagorka wrote:imali smo sličnu temu....bla bla,sve manje pravih vrijednosti,sve više kurvaluka,sve više sponoruša,muških i ženskih,sve više sponzora(sve je to isto kolo,isti sljam ljudi).....ništa što se već ne zna....tako je babo naučio.....da puši qurac da bi pušila cigare....
- STrendzer
- Inventar foruma

Ruana wrote:Ti si nepopravljiv.camargue wrote:eh taj Lukavac?!..kao da je to dole novost..,jedna uciteljica bijase odavdje..
-
Ruana
Vala neka si.camargue wrote:Ruana wrote:Ti si nepopravljiv.camargue wrote:eh taj Lukavac?!..kao da je to dole novost..,jedna uciteljica bijase odavdje..
jesam..
-
Ruana
Nisam ja nikome nista obecala moRem li ja?camargue wrote:gentlmenski sam obeco da necu dalje o tom...ne smijem pogazit daNu rijec..Mister No wrote:A koja..moze i na pp-ecamargue wrote:eh taj Lukavac?!..kao da je to dole novost..,jedna uciteljica bijase odavdje..
- STrendzer
- Inventar foruma

ma mores,sto da ne..
...nisam ja svakako nista otkrio,a uciteljica na svakom koraku dole ima...

- Zagorka

svasta o kakvom....eto boldala sam ti.....skupo je,kako god okrenešcamargue wrote:Zagorka wrote:imali smo sličnu temu....bla bla,sve manje pravih vrijednosti,sve više kurvaluka,sve više sponoruša,muških i ženskih,sve više sponzora(sve je to isto kolo,isti sljam ljudi).....ništa što se već ne zna....tako je babo naučio.....da puši qurac da bi pušila cigare.......zagorce ...
o kakvom pusenju ti ovdje?!...a znas li ti da je pusenje skupo?!
- STrendzer
- Inventar foruma

sjeti se samo sta je zdravije pa odluci sama,do tebe je da cuvas tvoje zdravlje ..Zagorka wrote:svasta o kakvom....eto boldala sam ti.....skupo je,kako god okrenešcamargue wrote:Zagorka wrote:imali smo sličnu temu....bla bla,sve manje pravih vrijednosti,sve više kurvaluka,sve više sponoruša,muških i ženskih,sve više sponzora(sve je to isto kolo,isti sljam ljudi).....ništa što se već ne zna....tako je babo naučio.....da puši qurac da bi pušila cigare.......zagorce ...
o kakvom pusenju ti ovdje?!...a znas li ti da je pusenje skupo?!
- Zagorka

..eno ga sad....ja sam mislila da jedina ja buncam kad ponoć vagne.....nisam bolan ne bio ja u pitanju,ja ne pusim (cigare) i to svi znaju.....ja velim kako ne valja ovima tinejdzerkama ovo.....a one kako hoće.....
a pod skupo pušenje podrazumijevam da su cigari skupi,ali i pušenje nekome ko ti je odvratan,(takođe košta,obraza,samopoštovanja i ostalog) da bi imao za cigare,koje su to psihe
a pod skupo pušenje podrazumijevam da su cigari skupi,ali i pušenje nekome ko ti je odvratan,(takođe košta,obraza,samopoštovanja i ostalog) da bi imao za cigare,koje su to psihe
- STrendzer
- Inventar foruma

ma znam ba...al vidis li ti da se ja cijelo vrijeme svojski trudim da ti ne budem odvratan...bem mu...valjda postoji i nagrada za eToZagorka wrote:..eno ga sad....ja sam mislila da jedina ja buncam kad ponoć vagne.....nisam bolan ne bio ja u pitanju,ja ne pusim (cigare) i to svi znaju.....ja velim kako ne valja ovima tinejdzerkama ovo.....a one kako hoće.....
- Zagorka

u životu ne čuh da se daje nagrada nekome zato što nije odvratan
a pričali su mi svakakve priče....neka,insan uči dok je živ
a pričali su mi svakakve priče....neka,insan uči dok je živ
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Jaaa jaaa za cigare i uzinu jaaa al malo morgen .
Smrcu na nos mamu im kurvinsku .
Mogu usmrkat spida od kilometar liniju . Funjare sve .
Smrcu na nos mamu im kurvinsku .
Mogu usmrkat spida od kilometar liniju . Funjare sve .
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
Sjetili se Lukavca i djece koja se prostituisu za nesto. A sta je sa ostatkom, pa na svakom koraku je djece koja se prostituise onako, cisto rekreativno, samo sto je najlakse reci kako je to problem roditelja a ne cijele zajednice.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka

A što zajednice Nela?Ne kužim nikako taj dio,šta zajednica ima sa mnom što sam ja odgojila kuravu da skače iz kreveta u krevet,ona ima 15 godina i ja njoj ne znam reći da dođe prije ponoći kući,nego ona pijana u haustoru u tri ujutro,policija je dovodi.
Pa nije meni niko drugi za to kriv
Pa nije meni niko drugi za to kriv
Slazem se ja da sve krece iz porodice ali pogledaj drustvo, eto ta nasa zajednica nema nikakve poticaje za mlade, nikakva zanimacijam afirmirati ih u sekcije, sportska drustva, zaokupiti glavu drugim stvarima.
Jos uvijek je tabu tema sex, zasto ne bi organizovali predavanja, tribine ili nesto slicno gdje bi tu djecu uputili sta znaci imati odnos, koje posljedice mogu imati, da li su zreli za takvo nesto.
Jos uvijek je tabu tema sex, zasto ne bi organizovali predavanja, tribine ili nesto slicno gdje bi tu djecu uputili sta znaci imati odnos, koje posljedice mogu imati, da li su zreli za takvo nesto.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka

Pa jest činjenica da je sve u rasulu,i da niko prstom ne mrda za bilo šta,uključujući i pitanja mladih.Ali nam to nebi trebalo biti opravdanje za nedolično ponašanje naše djece,upravo zato što neće niko drugi,trebamo se mi potruditi izgraditi od njih kvalitetne ljude sa pravim vidicima,nije lako jer vremena su općenito nemoralna,ali biti roditelj je jedan vrrrlo ozbiljan zadatak,a to na zalost vidim da mnogi ne shvataju