I onda dobijemo na forumu drugog tebe koji drami oko žena.
Dosta mu je i ovako drame.
Mute, puf zaboravi, pusti ovog Duminju, ni njemu nije izdobrio.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I onda dobijemo na forumu drugog tebe koji drami oko žena.

Jao tako se moj jaran u holandiji zaljubio u filipinku. Al nije bezveze, pravo se zaljubio...

Joj kod njega su sve dramaticne ljubavi. Ko iz pjesme.

Eki ja dramim a vidi te Sto Si se upalila.. zivotom bi branila odlazak po dozu srece u jedan renomirani objekat..
To je baš drama...HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 22:18Joj kod njega su sve dramaticne ljubavi. Ko iz pjesme.Na kraju je bajka ispala. Najvecu ljubav je imao i tusio nas sa njom i dan i noc. Rat ih rastavio. Starci, vjerske price blablabla. Posrali im se u zivot. ona otisla u zagreb, udala se, dijete... On sanjo o njoj i dan i noc. Jedino kad nije prico o njoj je bilo tad sa tom filipinkom. Al i tu pobudalio.
I sta ce ti bit, 17 godina poslije rata ona se razvede i dodje gore kod njega sa djetetom. Odjebala i starce i sve. Eno ih dan danas sretni, veseli, veoma uspjesni, on dijete ko svoje podigo... Filipinka beli u izlogu i dalje sjedi...
Al nemoj ti mute, pusti duminja.

Od te doze sreće može samo dobiti tonu nesreće.Duminjo wrote: 07 Feb 2022, 22:20Eki ja dramim a vidi te Sto Si se upalila.. zivotom bi branila odlazak po dozu srece u jedan renomirani objekat..Zizi wrote: 07 Feb 2022, 22:05
I onda dobijemo na forumu drugog tebe koji drami oko žena.![]()
Mute, puf zaboravi, pusti ovog Duminju, ni njemu nije izdobrio.![]()
Mute, nikad zene ne slusaj kad se prica o zenama. Njima nije cilj pomoci muskarcu nego im je cilj toj nekoj trecoj ili petoj zeni odmoci. Tebi ce pomoci jedino ako se to njihovo odmaganje poklapa sa tvojom koristi.
A mozes biti i kolateralna steta.

A Sto nam trebaju emocije kada radimo sa zenama?Zizi wrote: 07 Feb 2022, 22:27Od te doze sreće može samo dobiti tonu nesreće.Duminjo wrote: 07 Feb 2022, 22:20
Eki ja dramim a vidi te Sto Si se upalila.. zivotom bi branila odlazak po dozu srece u jedan renomirani objekat..
Mute, nikad zene ne slusaj kad se prica o zenama. Njima nije cilj pomoci muskarcu nego im je cilj toj nekoj trecoj ili petoj zeni odmoci. Tebi ce pomoci jedino ako se to njihovo odmaganje poklapa sa tvojom koristi.
A mozes biti i kolateralna steta.![]()
Mute, Duminjo veze nema šta piše.
Još nije naučio kontrolisati emocije kada se radi o ženama.![]()

Hej imao 4 aplikacije slaba fajda.Zana wrote: 07 Feb 2022, 22:03Mutevelija wrote: 07 Feb 2022, 21:45
I naci curu a i komplet socijalizacija, slabo to 0 ono sve se ozenilo ili otislo vani.
Pa što ne ideš na one aplikacije za upoznavanje? Tinder, minder ...

NE mogu sad sa tobom ašikovat nisam dobre volje

Ma kakav puf to je u Njemackoj nema toga kod nas nego usamljeno se osjecam kak osa partnerske ljubavne strane kako uopste koja ironija ko bi rekao da ce ovako biti na godišnjem.

Možeš li isplanirati šta ćeš raditi preostale dane odmora?Mutevelija wrote: 07 Feb 2022, 22:40Ma kakav puf to je u Njemackoj nema toga kod nas nego usamljeno se osjecam kak osa partnerske ljubavne strane kako uopste koja ironija ko bi rekao da ce ovako biti na godišnjem.Zizi wrote: 07 Feb 2022, 22:05
I onda dobijemo na forumu drugog tebe koji drami oko žena.![]()
Mute, puf zaboravi, pusti ovog Duminju, ni njemu nije izdobrio.![]()
A kad radim da mi je slobodno vrijeme sad kad imam sta cu... I to me nervira.

Gledao one putnicke agencije malo da gdje odem mada mrka kapa i to sve nesto poslije 12 u mjesecu.Zizi wrote: 07 Feb 2022, 22:43Možeš li isplanirati šta ćeš raditi preostale dane odmora?Mutevelija wrote: 07 Feb 2022, 22:40
Ma kakav puf to je u Njemackoj nema toga kod nas nego usamljeno se osjecam kak osa partnerske ljubavne strane kako uopste koja ironija ko bi rekao da ce ovako biti na godišnjem.
A kad radim da mi je slobodno vrijeme sad kad imam sta cu... I to me nervira.
Napravi sam sebi izlete. Odaberi gradove koje bi volio posjetiti i samo otiđi.Mutevelija wrote: 07 Feb 2022, 22:44Gledao one putnicke agencije malo da gdje odem mada mrka kapa i to sve nesto poslije 12 u mjesecu.
Osjecam da cu lose iskoristiti slobodno vrijeme, ne pere mene to mnogo sad sto nisam sa djevojkom ja sam to naucio.

Zizi wrote: 07 Feb 2022, 22:50Napravi sam sebi izlete. Odaberi gradove koje bi volio posjetiti i samo otiđi.Mutevelija wrote: 07 Feb 2022, 22:44
Gledao one putnicke agencije malo da gdje odem mada mrka kapa i to sve nesto poslije 12 u mjesecu.
Osjecam da cu lose iskoristiti slobodno vrijeme, ne pere mene to mnogo sad sto nisam sa djevojkom ja sam to naucio.