A vec dugo te to progoni..Maja wrote: 09 Feb 2022, 10:58 Sad sam pojela glavicu luka :bubica
Išćerujem zrake iz sebe. Isla na slikanje pluca i izvadila nalaze da jos odem pulmologu u Mostar i da rijesim to jednom za svagda.
Podrig.
Sretno.

A vec dugo te to progoni..Maja wrote: 09 Feb 2022, 10:58 Sad sam pojela glavicu luka :bubica
Išćerujem zrake iz sebe. Isla na slikanje pluca i izvadila nalaze da jos odem pulmologu u Mostar i da rijesim to jednom za svagda.
Podrig.

To mu je zena.spacebound wrote: 09 Feb 2022, 11:00I ja isla u Maglaj maksuz po poguzlukeironman wrote: 09 Feb 2022, 10:32 Taj sir,proslo ljeto sam obrnuo par tura,ne sjecam se odakle je lik Maglaj ili Tesanj .
Vehabija izgledom,postenjacina teska sir prva liga![]()
Nije vehabija, zena prodaje, zavijena.
Eto ti kad iz Doboja u Maglaj moras ici![]()

Moze biti i da jesmo. Druga tezga s lijeve strane.ironman wrote: 09 Feb 2022, 11:02To mu je zena.spacebound wrote: 09 Feb 2022, 11:00
I ja isla u Maglaj maksuz po poguzlukeNije vehabija, zena prodaje, zavijena.
Eto ti kad iz Doboja u Maglaj moras ici![]()
Ljudi prva liga,ako smo na iste naletjeli..sami proizvode a bgm finu kolicinu odrade..

Mi smo se nasli na parkingu ispred slasticarne da li Bosfor ili Istanbul bjese..spacebound wrote: 09 Feb 2022, 11:07Moze biti i da jesmo. Druga tezga s lijeve strane.ironman wrote: 09 Feb 2022, 11:02
To mu je zena.
Ljudi prva liga,ako smo na iste naletjeli..sami proizvode a bgm finu kolicinu odrade..

Oho, dilalo seironman wrote: 09 Feb 2022, 11:09Mi smo se nasli na parkingu ispred slasticarne da li Bosfor ili Istanbul bjese..
Samo pretivarili iz auta u auto..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A navikne se cojek na sveMarlboroGold wrote: 09 Feb 2022, 14:17 Neku kafu... brlja sa automata. Jbt kako ljudi mogu piti ove proljevuse

Ova nije losa hifaMarlboroGold wrote: 09 Feb 2022, 14:17 Neku kafu... brlja sa automata. Jbt kako ljudi mogu piti ove proljevuse

Naspes vode da duze traje.Fuddo wrote: 09 Feb 2022, 14:19A navikne se cojek na sveMarlboroGold wrote: 09 Feb 2022, 14:17 Neku kafu... brlja sa automata. Jbt kako ljudi mogu piti ove proljevuse
Ja sad ne mogu te nase nikako, a espreso ne znam vise ni pit.
Srknem je za dvije sekunde i onda bezze puljim u solju nako, cekam druge da oceJfe.

Pa ni oni sokici nisu ko prije sto su bili.

Pa je, imaMon wrote: 09 Feb 2022, 14:33Fuddo wrote: 09 Feb 2022, 14:29
Pa ni oni sokici nisu ko prije sto su bili.
Uzmem sok, oni donesu malesnu flasicu
I to srknem za dvije sekunde.
Onda sta vremena poslije, jaran tek svoje popio, vice mogli bi jos po jednu…ojebote.
Prije 10 godina, kada sam bila u Bosni, kod nekoga sam bila u posjeti kuci i nudili su mi sok...cini mi se Mutavac. Ja se zbunila, na znam sta mi nude, mislila sam da se sok tako zove![]()