Mister No wrote: 26 Feb 2020, 20:02 Nesto slicno kao srbadija prilikom obnavljanja Ferhadije u B. Luci.
Rođaci, vidi se odmah.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Mister No wrote: 26 Feb 2020, 20:02 Nesto slicno kao srbadija prilikom obnavljanja Ferhadije u B. Luci.

Garonje.Krokodil Behko wrote: 26 Feb 2020, 20:36Rođaci, vidi se odmah.Mister No wrote: 26 Feb 2020, 20:02 Nesto slicno kao srbadija prilikom obnavljanja Ferhadije u B. Luci.

Oto ni muslimanima nije zabranjenokiki12 wrote: 04 Jun 2021, 12:01 Nisu oni normalni Boga mi.Imam ja sa jednom iz Indije radim udata za dajdzica svoga ...koji su to hajvani Boze sacuvaj.

Nije nikome,, ne znam sto se kacis samo za muslimane, kod vas je jos gore, ide unutar najblizih srodnika uredno bez problema.

animals wrote: 04 Jun 2021, 12:12 Pa kad kazem da je Evropa naprednija od ostatka svijeta milenij,
onda sam sovinista..sve sto je dobro, doslo je iz Evrope..

Pa ne znam jesu li bas svi..Krokodil Behko wrote: 04 Jun 2021, 14:31animals wrote: 04 Jun 2021, 12:12 Pa kad kazem da je Evropa naprednija od ostatka svijeta milenij,
onda sam sovinista..sve sto je dobro, doslo je iz Evrope..
Ali su i svi izmi došli iz Evrope.

animals wrote: 04 Jun 2021, 14:56Pa ne znam jesu li bas svi..
ali Evropa je sto se tice kulture i kvaliteta zivota najvise napredovala..
i kontinenti, koje su naselili Evropljani su najvise napredovali..
Amerika, Australija..gdje se nisu uspjeli nametnuti, i naseliti je i dalje jad i bjeda..
osim par Azijski drzava..Japan, J.koreja..
ima i gdje su unistili, zbog otpora domicilnog stanovnistva..
ali Indija je jedna od najkorumpiraniji zemalja svijeta i kvalitet zivota medju najadnijim..

Krokodil Behko wrote: 28 Oct 2021, 10:22U Indiji hapšeni muslimani koji su proslavljali pobjedu pakistanske kriket reprezentacije
Policija savezne indijske države Uttar Pradesh uhapsila je tri studenta muslimana iz Kašmira optuživši ih da su slavili pobjedu Pakistana nad Indijom u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u kriketu, koje se održava u Dubaiju.
Iz policije su saopćili da su uhapšeni uzvikivali "antiindijske" i "propakistanske" slogane te da su "promovisali neprijateljstvo i cyber terorizam". Hapšenje u gradu Agra je jedan od izraza antagonizama prema muslimanima zbog njihove podrške Pakistanu.
Odnosi između Indije i Pakistana uvijek su bili napeti, a te napetosti bivaju još više izražene tokom kriket utakmica. Kritičari smatraju da je Indija zaboravila na sportsko umijeće tražeći krivca u drugom nakon što je izgubila ovaj meč.
Mohammed Shami, jedini musliman u indijskoj kriket reprezentaciji, nakon utakmice je bio izložen hajci. Korisnici društvenih mreža optužili su ga da je igrom pomogao Pakistanu te je nazvan izdajnikom.
Uhapšene studente fakultet je suspendovao, jer su navodno na aplikaciji WhatsApp objavili poruku u čast pakistanskih kriket igrača. U policiji su naglasili da su uhapšeni po pritužbama vladajuće stranke Bharatiya Janata.
Učiteljica u indijskoj saveznoj državi Rajasthan uhapšena je zbog toga što je na WhatsAppu objavila poruku kojom se slavi pobjeda Pakistana. U državi Punjab registrovani su napadi na studente iz Kašmira dok su slavili pobjedu susjedne zemlje.
U dijelovima Kašmira, koji je decenijama predmet sporenja između Indije i Pakistana, bila je velika proslava pobjede pakistanske kriket reprezentacije, prenosi BBC.