Indija

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times
Status: Offline

Re: Indija: Protesti i blokirane ulice nakon zabrane nošenja hidžaba u školama

Post by Taare »

The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 07:44 Nisam ni sumnjo da ce snjak stati na stranu hindu nacista cekamo jos particioaciju dildo fgr kamp ekipe.

A curi svaka cast, nije ustknula pred stotinama kerova.
Ma kakav crni 'šnjak. Insomnija je vlašina par ekselans. Na osnovu onoga što iznosi, bome mu je bliži mitar iz pipera neg mujo iz tuzle.

Što se tiče seke s početka videa,za nju su lavica il tigrica ništa do male bebe.
Da se može nać, namah priženit.
Ništa ne pitat, ispitivat, zabavljat se...na snimku je pokazala sasvim dovoljno da se može proglasit najpoželjnijom udavačom.
Svi mi se morete obratit
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25374 times
Been thanked: 25849 times

Post by ironman »

Fakat je da vecina ovdje terorise manjinu..
Kao da je indija-pakistan od juce..zalosno ali sranja ovog tipa su u pocetnim postavkama ljudi.
Kakav sumanut razlog..ovo je na nivou onog kad dodik gura prst u oko svima pricom o genocidu..
To indijci rade..jer mogu.
I argument koji sam koristio u Iranu ovdje nije primjenjiv jer Iran je homogena nacija ..ovo dole..to jedino atomska moze raspetljat,ako i to.
dream of spring...
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Taare wrote: 10 Feb 2022, 09:30
The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 07:44 Nisam ni sumnjo da ce snjak stati na stranu hindu nacista cekamo jos particioaciju dildo fgr kamp ekipe.

A curi svaka cast, nije ustknula pred stotinama kerova.
Ma kakav crni 'šnjak. Insomnija je vlašina par ekselans. Na osnovu onoga što iznosi, bome mu je bliži mitar iz pipera neg mujo iz tuzle.

Što se tiče seke s početka videa,za nju su lavica il tigrica ništa do male bebe.
Ništa ne pitat, ispitivat, zabavljat se...na snimku je pokazala sasvim dovoljno da se može proglasit najpoželjnijom udavačom.
to sam ti reko na nekom drugom topiku ali ti rece neka ga treba ga razumiti bla bla.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

insomnia wrote: 10 Feb 2022, 09:27
Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2022, 09:22
Ne može se gledati sve crno ili bijelo i tako to jednostavmo napisati kao ti.
Kada bi gledali na demokratiju tako jednostavno onda bi crnci i dalje ulazili na posebne ulaze a žene ne bi nikada imale svoje kancelarije.

U oba slučaja (Zapad i Indija) je u pitanju islamofobija i zato ne znam zašto neki ovdje žele muslimane predstaviti kao dvolične ili negativce.
To što muslimani na zapadu i Indiji traže svoja prava ne znači da time žele uskratiti drugima njihova.
Oni ih demokratski uskrate svima
sta to tebe ko ateistu i skupinu aranziranih atoma boli kar, svakako je nebitno u siroj konstelaciji odnosa, kome ba vise muda pod bubrege prodajete
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Vidis. Proposi o polrivanju zena doista nisu doneseni slucajno ni bezveze. Prva mu misao kako bi joj turio
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

vidim ja da si supak od cojeka.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21948 times
Been thanked: 20018 times

Post by Masamune »

Nema nikakve veze kako se ko reklamira. Ako si dosljedan, ako si covjek, insan, shvatices da je raj na zemlji ono gdje si dosao spram vukojebine iz koje si pobjegao, pa ces slegnuti i ramenima ako 1% propisa ne ide tebi u korist.

Ali ne... plemenska rulja ne zna drugacije nego da vristi.
Last edited by Masamune on 10 Feb 2022, 09:42, edited 1 time in total.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 09:32
Taare wrote: 10 Feb 2022, 09:30

to sam ti reko na nekom drugom topiku ali ti rece neka ga treba ga razumiti bla bla.
Turio vam Mitar obojici. Meni je po familije izginulo “da bi ti musliman bio”. Ko u onoj ilahiji.
Sto se tice bliskoce. Mitru ste ipak blize vi. Imate iste neprijatelje, lozite se na iste diktatore i da nema ovog pitanja poturica daleko bi dogurali. Ne mislite valjda da Srbija slucajno ima dobre odnose sa cijelim muslimanskim svijetom
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 09:32 to sam ti reko na nekom drugom topiku ali ti rece neka ga treba ga razumiti bla bla.
Nema znaka jednakosti između politike i vjere.
što se tiče politike u bih, tu smo na istim talasnim dužinama.
A što se tiče vjere, naravno da nismo i to je ok. Trpit ga dok ne prećera. Kad prećera, nema toga što dva vruća iza ušiju neće popravit :ooo

Nego, ima l kakav kontakt one mace? Daj da se to dovede u njemačku, pa onda u bih :zubi ovdje u juropi je sloboda.
uzimam bez da vidim šta je ispod one maske :ooo
Svi mi se morete obratit
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

insomnia wrote: 10 Feb 2022, 09:41
The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 09:32

Turio vam Mitar obojici. Meni je po familije izginulo “da bi ti musliman bio”. Ko u onoj ilahiji.
Sto se tice bliskoce. Mitru ste ipak blize vi. Imate iste neprijatelje, lozite se na iste diktatore i da nema ovog pitanja poturica daleko bi dogurali. Ne mislite valjda da Srbija slucajno ima dobre odnose sa cijelim muslimanskim svijetom
nema kome neko nije pogino, vidim kako postujes njihovu zrtvu pogotovo ako su bili muslimani, a i fala ti na brizi nakon sto si se ispiso iz drzave permanentno, drzi se konvoja slobode i kamiondzija.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3950 times
Been thanked: 3637 times

Post by Naseef Mushroom »

MarlboroGold wrote: 10 Feb 2022, 09:08 Pa bas tu i lezi licemjerstvo. Dodje iz vukojebine sa Istoka u kojoj neka elementarna ljudska prava nisu zagarantovana u neku zemlju na zapadu gdje mu je 99% prava zagarantovano, a onda kmeci o ugrozenosti i islamofobiji ako djelic cjelokupnog sistema nije njemu naklonjen najcesce zbog neceg drugog i viseg od toga, a ne zbog islamofobije.
Ti znaš da je tema zabrana nošenja hidžaba i to ne samo u Indiji već i u mnogim velikim EU zemljama koje se ponose demokratijom i tolerancijom?
Znači oduzmu ti identitet a daju ti pravo da jedeš, radiš, stanuješ, znači ukoliko se ponašaš kao tipa građanina kakvog je Dr. Mengele želio stvoriti možeš uživati u blagodatima demokratije.

Po čemu se to razlikuje od demokratije i tolerancije za svakog Bošnjaka u entitetu rs koji uživa sva prava ukoliko postane Bošnjak tipa Alen Šeranić i Denis Šulić?

MarlboroGold wrote: 10 Feb 2022, 09:19 Moji stavovi po pitanju islamofobije su jasni i vec sam ih iznosio. Dovoljno od mene. Kod vas ovo ne postoji. Musliman, brat, ummet blabla... cak i da je najveci olos. Ugrozeni ste svi skupa kme
Dabome braća i mnogi najveći ološi jer su mnogi postali ološi baš zbog posljedice kada je Zapad u njihovu državu donio demokratiju.
Yebemu miša, pa FGR se slomi kod malih četničića u Bosni i Hercegovini da nađe kod njih pozitivnu stranu kao ne bi oni dizali tri prsta i gađali džamije za praznike ali nas Dodik, Bakir i Čović zavađaju iako sve sto trebaju je reći da su Bosanci kao i mi a vamo su mnogi muslimani skrenuli sa puta jer je ta demokratija licemjernog zapada od njihovih familija napravilo vagabunde.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Opet 0 samokritike.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 09:49
insomnia wrote: 10 Feb 2022, 09:41

nema kome neko nije pogino, vidim kako postujes njihovu zrtvu pogotovo ako su bili muslimani, a i fala ti na brizi nakon sto si se ispiso iz drzave permanentno, drzi se konvoja slobode i kamiondzija.
De ba, vidiš da lupa. Sve mu se pomiješalo. Ono što je zajedničko njemu i četaljima, lik hladno inputira nama muslimanima :grana
Mitar iz francuske.
Svi mi se morete obratit
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

Taare wrote: 10 Feb 2022, 09:43
The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 09:32 to sam ti reko na nekom drugom topiku ali ti rece neka ga treba ga razumiti bla bla.
Nema znaka jednakosti između politike i vjere.
što se tiče politike u bih, tu smo na istim talasnim dužinama.
A što se tiče vjere, naravno da nismo i to je ok. Trpit ga dok ne prećera. Kad prećera, nema toga što dva vruća iza ušiju neće popravit :ooo

Nego, ima l kakav kontakt one mace? Daj da se to dovede u njemačku, pa onda u bih :zubi ovdje u juropi je sloboda.
uzimam bez da vidim šta je ispod one maske :ooo
jarane idu mi na zivce sa svojom supljom pricom, gdje god su muslimani odma ne da idu naocale, nego teleskop te onda sta ovo, sta ono, kako treba i slicne idiotarije, a u medjuvremenu ovakvi likovi u parlamentu odredjuju ko sta treba da nosi, totalno ludilo.
nude_monk_20160827_630_630.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 10 Feb 2022, 09:27
Naseef Mushroom wrote: 10 Feb 2022, 09:22
Ne može se gledati sve crno ili bijelo i tako to jednostavmo napisati kao ti.
Kada bi gledali na demokratiju tako jednostavno onda bi crnci i dalje ulazili na posebne ulaze a žene ne bi nikada imale svoje kancelarije.

U oba slučaja (Zapad i Indija) je u pitanju islamofobija i zato ne znam zašto neki ovdje žele muslimane predstaviti kao dvolične ili negativce.
To što muslimani na zapadu i Indiji traže svoja prava ne znači da time žele uskratiti drugima njihova.
Oni ih demokratski uskrate svima
Da budem iskren, nisam toliko mislio na Indiju koliko na EU zemlje koje se pomose demokratijom i tolerancijom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Od sad samo pratim :mmm
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

MarlboroGold wrote: 10 Feb 2022, 09:41 Nema nikakve veze kako se ko reklamira. Ako si dosljedan, ako si covjek, insan, shvatices da je raj na zemlji ono gdje si dosao spram vukojebine iz koje si pobjegao, pa ces slegnuti i ramenima ako 1% propisa ne ide tebi u korist.

Ali ne... plemenska rulja ne zna drugacije nego da vristi.
O kakvoj vukojebini govoriš? Mnoge djevojčice koje su dobile zabranu nošenja hidžaba su iz Indije, znači njihova je Indija kao i od ovih koji zabranjuju.

Isto kao u EU, zabrana hidžaba se ne odnosi samo na žene migrantkinje koje su došle prije pola godine već i na muslimanke čiji je pradjed došao u Njemačku, koje su rođene u Njemačku i čija je Njemačka isto toliko koliko je od neke Helge.
Znači jedna Fatima rođena u Njemačkoj 2004. godine čiji roditelji nikada nisu bili u Turskoj a kamoli ona mora poštovati dres oblačenja kako naređuje demokratska tolerantna Evropa inače se mora vratiti u svoju vukojebini ma gdje to god bilo :cudi
I to nije fasizam i islamofobija?
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Dje je to hidzab zabranjen
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 10 Feb 2022, 10:14 Dje je to hidzab zabranjen
Bila je ovdje tema da je u Njemačkoj ili Austriji (ili u obe) donešen zakon da svaki poslodavac može odlučivati hoće li narediti radnici (i dati otkaz ako ne posluša) da ne nosi hidžab ukoliko smatra da će zbog toga izgubiti mušterije.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Isto tako moze traziti da se osisas, obrijes, nemas tetovaze…
Post Reply

Return to “Svijet”