MarlboroGold wrote: 10 Feb 2022, 09:08
Pa bas tu i lezi licemjerstvo. Dodje iz vukojebine sa Istoka u kojoj neka elementarna ljudska prava nisu zagarantovana u neku zemlju na zapadu gdje mu je 99% prava zagarantovano, a onda kmeci o ugrozenosti i islamofobiji ako djelic cjelokupnog sistema nije njemu naklonjen najcesce zbog neceg drugog i viseg od toga, a ne zbog islamofobije.
Ti znaš da je tema zabrana nošenja hidžaba i to ne samo u Indiji već i u mnogim velikim EU zemljama koje se ponose demokratijom i tolerancijom?
Znači oduzmu ti identitet a daju ti pravo da jedeš, radiš, stanuješ, znači ukoliko se ponašaš kao tipa građanina kakvog je Dr. Mengele želio stvoriti možeš uživati u blagodatima demokratije.
Po čemu se to razlikuje od demokratije i tolerancije za svakog Bošnjaka u entitetu rs koji uživa sva prava ukoliko postane Bošnjak tipa Alen Šeranić i Denis Šulić?
MarlboroGold wrote: 10 Feb 2022, 09:19
Moji stavovi po pitanju islamofobije su jasni i vec sam ih iznosio. Dovoljno od mene. Kod vas ovo ne postoji. Musliman, brat, ummet blabla... cak i da je najveci olos. Ugrozeni ste svi skupa kme
Dabome braća i mnogi najveći ološi jer su mnogi postali ološi baš zbog posljedice kada je Zapad u njihovu državu donio demokratiju.
Yebemu miša, pa FGR se slomi kod malih četničića u Bosni i Hercegovini da nađe kod njih pozitivnu stranu kao ne bi oni dizali tri prsta i gađali džamije za praznike ali nas Dodik, Bakir i Čović zavađaju iako sve sto trebaju je reći da su Bosanci kao i mi a vamo su mnogi muslimani skrenuli sa puta jer je ta demokratija licemjernog zapada od njihovih familija napravilo vagabunde.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.