Ljudsko pravo vozit auto?Fuddo wrote: 10 Feb 2022, 12:02Pa recimo, nemre zena vozit autoThe 51st State wrote: 10 Feb 2022, 12:01
koja elementarana ljudska prava nisu zagarantovana, bas me interesuje.![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ljudsko pravo vozit auto?Fuddo wrote: 10 Feb 2022, 12:02Pa recimo, nemre zena vozit autoThe 51st State wrote: 10 Feb 2022, 12:01
koja elementarana ljudska prava nisu zagarantovana, bas me interesuje.![]()
Pa jeste
Imaš, pokrivene jevrjke i krščanke, ali u zajednicama u kojim se i muškarci oblaće u skladu sa periodom koji je bio aktuelan prije toliko stoljeća. Danas, muslimani i dalje tvrde da je to religijska obaveza ženama, potpuna izmišljotina koja nema temelj u religiji, već tradiciji oblačenja još od 13. stoljeća kod Asirijaca.
Debili su postavili obavezu ženama, njima se obrati!The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 14:58 Sa tim tvojim tupavim insinaucijima pravis debile od zena koje ne razmisljaju kao ti. Tipicno femi preseravanje i opasna apologetika i municija debilima kao ovi u indiji sto su.
De ba, pusti dokonu polupismenu veneru koja bi da priča o svemu, iako nema potrebno znanje.
Neću, cali ću definitvno reći jasno da su tvoji muslimani krivi za ovakvo tretiranje je žena, uključujući i tebe.The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 15:11 Svoje deluzije nekad zadrzi za sebe budi ignorant i bigot u svojoj glavi, ne moras to iznova javno potvrdjivati.
Sigurno bi se pridruzila onim kerovima sa klipa i maltretirala curu sto je isla svojim poslom, sto te ne cini razlicitom uopste od njih samo glupljom i opasnijom po zene opcenito.
Nisi ti dobre glave...., mislim koliki idiot moras biti i zalagati se za slobodu izbora, a drugim spocitavati isti ali eto online me nista ne moze iznenaditi.Venera wrote: 10 Feb 2022, 15:15Neću, cali ću definitvno reći jasno da su tvoji muslimani krivi za ovakvo tretiranje je žena, uključujući i tebe.The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 15:11 Svoje deluzije nekad zadrzi za sebe budi ignorant i bigot u svojoj glavi, ne moras to iznova javno potvrdjivati.
Sigurno bi se pridruzila onim kerovima sa klipa i maltretirala curu sto je isla svojim poslom, sto te ne cini razlicitom uopste od njih samo glupljom i opasnijom po zene opcenito.![]()
The 51st State wrote: 10 Feb 2022, 12:23kako jeste?Fuddo wrote: 10 Feb 2022, 12:20
Kako nije osnovno ljudsko pravo da biras ili budes biran?
Naravno da je tacno, zene su tamo gradjani drugog reda, i ti to sam znas bolje od mene, al neces da priznas.
nidje veze, sve zavisi sta uzmes za arsin, tako i ja tvoj mogu vrlo lako izvitoperiti reci i na zapadu se zene gradjani drugog reda.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests