Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Lavlje ti si carica, moze li biti moja best friend ?
Hajde sad nek neko kaze sta smo mi ostale "kao fine", recimo da jesmo, dobile sto smo ogulile kozu skolujuci se i radeci puno za ostvarenje
Kad sam fino mogla napraviti sise, noge i ljepotu vec imama i fino udri po youtube- u, uz pjesmu "lijepa do bola" - LOL
koteljubi_kadnisamtu wrote: 04 Nov 2021, 17:01
Hajde sad nek neko kaze sta smo mi ostale "kao fine", recimo da jesmo, dobile sto smo ogulile kozu skolujuci se i radeci puno za ostvarenje
Kad sam fino mogla napraviti sise, noge i ljepotu vec imama i fino udri po youtube- u, uz pjesmu "lijepa do bola" - LOL
Ako ti treba objasnjavati razliku izmedju intelektualnog rada i prodavanja tijela, onda stvarno ne znam sta bih ti rekla. Nemam nista protiv prostitutki, da se razumijemo. Mislim da rade izuzetno tezak posao i vrlo vjerovatno utjecu na smanjenje broja silovanja u drustvima od strane onih kojima zene nisu dostupne iz raznoraznih razloga. Onim koje to zanima zelim puno srece, a i siroko je to trziste. Mislim da vecina zena koje to zanima na datom trzistu imaju sanse za uspjeh.
Last edited by Lavlje_srce on 04 Nov 2021, 17:46, edited 1 time in total.
Ako ti treba objasnjavati razliku izmedju intelektualnog rada i prodavanja tijela, onda stvarno ne znam sta bih ti rekla. Nemam nista protiv prostitutki, da se razumijemo. Mislim da rade izuzetno tezak posao i vrlo vjerovatno utjecu na smanjenje broja silovanja u drustvima od strane onih kojima zene nisu dostupne iz raznoraznih razloga. Samo nije sve za svakoga, onim koje to zanima zelim puno srece, a i siroko je to trziste. Mislim da vecina zena koje to zanima na njemu imaju sanse za uspjeh.
Kae oto je najstariji zanat na svit
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Ako ti treba objasnjavati razliku izmedju intelektualnog rada i prodavanja tijela, onda stvarno ne znam sta bih ti rekla. Nemam nista protiv prostitutki, da se razumijemo. Mislim da rade izuzetno tezak posao i vrlo vjerovatno utjecu na smanjenje broja silovanja u drustvima od strane onih kojima zene nisu dostupne iz raznoraznih razloga. Onim koje to zanima zelim puno srece, a i siroko je to trziste. Mislim da vecina zena koje to zanima na datom trzistu imaju sanse za uspjeh.
Moguce da "sex work" utice na broj silovanja tom smislu ali zato utice i na porast trgovine bijelim robljem.
Nesto slicno kao droga, legazacija bi smanjila kriminal ali bi povecala broj ovisnika. Riba ribi grize rep, ali eto tu se ti unutrasnji mirovi pronalaze pa da se ne ometa radnja
The 51st State wrote: 04 Nov 2021, 17:53Moguce da "sex work" utice na broj silovanja tom smislu ali zato utice i na porast trgovine bijelim robljem.
Nesto slicno kao droga, legazacija bi smanjila kriminal ali bi povecala broj ovisnika. Riba ribi grize rep, ali eto tu se ti unutrasnji mirovi pronalaze pa da se ne ometa radnja
Slazem se, nema tu ispravnog rjesenja (s tim sto je ova konkretno najvjerovatnije u soft-kategoriji sponzi, iliti sama je to izabrala). Najbolje je kaznjavati musterije kao sto se radilo u Holandiji prije koju godinu.
Vise je bilo sarkasticnog tona, znam da nista nema ljepse ni odvaznije ni vaznije od intelektuanog rada. Ali uopste govorimo o poremecenim vrijednostima.
Ne shvatam ovo da bi se broj silovanja povecao, nekako mi ispada da muskarci koji nemaju sex su neki silovatelji ili tako nesto, ne bi se slozila.
Rudolph wrote: 10 Feb 2022, 23:19 Gledam ovo nista ja nju ne razumijem, samo gledam i pronalazim mir
Satrat
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.