Pa i nema. Ja sam jedini. Ostali su sa tuzlanskog kantona.Ma znas wrote: 09 Feb 2022, 20:09 Nisam znao da na Forumu ima ovoliko Tuzlaka. Dobri i korektni komentari.
![]()
TUZLA
Moderator: Krokodil Behko
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: TUZLA
Svi mi se morete obratit
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Ja sam bio u Srebreniku na promociji jedne knjige na kojoj je Jasmin bio promotor,zajedno sa kantonalnim premijerom.Mister No wrote: 08 Feb 2022, 18:27 Upoznao sam ga i ja.
Zapravo vise puta sjedio u sirem drustvu neobavezno sa njim.
Ugodan sugovornik.
No gradski terminator i bolesnik.
Premijera kantona još nisam čuo da je izgovorio dvije smislene rečenice.A još kad je počeo pričati o temi..pravo mi bilo neugodno.
Čovjek je veoma loš govornik-možda dobar čovjek.
Poslije njega je govorio Jasmin.Strašan govornik,nabrijan svim martifetlucima ,ali cijelo vrijeme je govorio:"Reko sam premijeru da uradi ovo.reko sam mu da uradi ono".
Htio je da ostavi utisak da je on u kantonu sada...BABO:
I vjerujem da je tako da je Kadrija,potuni Jasminov poslušnik.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Pusti tareta
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6978 times
- Been thanked: 4939 times
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- fruit
- Aktivni forumaš

Prema provjerenim informacijama u narednim danima pada Vlada TK.
Nova većina je okupljena i eto cuce se u narednim danima.
Ovdje bi ova vijest mogla biti kao neke...exkluziva.
Nova većina je okupljena i eto cuce se u narednim danima.
Ovdje bi ova vijest mogla biti kao neke...exkluziva.
- ironman
- sirius

- ironman
- sirius

- fruit
- Aktivni forumaš

Eto i DF se oglasio...vjerovatno pročitao komentar ovdje na forimu.
Ko je u ovdje u DF TK?KO im je javio da ce pasti vlada?
Ko je u ovdje u DF TK?KO im je javio da ce pasti vlada?
Saopštenje za javnost Demokratske fronte… Povodom ničim izazvane fantazije opsesivno-kompulzivne naravi kantonalnog SDP-a, koja se odnosi na neistinu koju je ova opskurna organizacija iznijela u svom saopštenju od 08.02.2022. god. o nekakvoj koaliciji između SD-a i DF-a (!?), KO Demokratske fronte TK ima da izjavi sljedeće: Da su se, kojim slučajem, članovi rukovodstva kantonalnog SDP-a i njihovi crnolistaški partneri više bavili ozbiljnim problemima sa kojima se susreću građani TK i učestalim optužbama za nepotizam i korupciju, sasvim sigurno ne bi imali vremena za pisanje dokonih sopštenja kojima se insinuira postojanje kojekavih koalicija, i to još – u opoziciji. Ono što, međutim, ozbiljno može da zabrine građane TK – pored hroničnog diletantizma, poslovične nesposobnosti i politikanstva lokalnog SDP-a i njihovih crnolistaških partnera, je – između ostalog – povećanje plata sebi i svojim ministrima koje provodi SDP, te koruptivno zapošljavanje kuharica, šofera i sl. iz reda uže familije, o čemu nema nikakvih saopštenja od strane crnolistaša. Pritom su nepoznati uzroci hronične opsesije DF-om od strane crnolistaša, koja se ovaj put manifestovala neistinitim vezivanjem DF-a za ovaj ili onaj politički subjekt i sl. I tako, dok građani TK broje mrtve zbog pandemije korona virusa, crnolistaška vlada na čelu sa SDP-om se zabavlja besmislenim saopštenjima i broji članove uže i šire obitelji u ustanovama obrazovanja, zdravstva, kulture, državne službe itd. (ukaceJa, bekceJa – kako to crnolistaši nazivaju), izmišljajući koalicije u opoziciji!? Podsjećamo kantonalni SDP na njihove partnere u poziciji (na vlasti!) zbog čega su dobili pridjev “crnolistaške vlade”. Zbog neodgovornog bavljenja besposlicama u uvjetima izuzetno teškog stanja u TK i u čitavoj državi, obećavamo kantonalnom SDP-u da ćemo sve učiniti da oborimo crnolistašku vladu, navodi se u saopćenju KO Demokratske fronte TK. Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje Ključne riječi: DF, saopćenje, vlada tk | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/df-ucinit ... tN12pWLMUs
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Onaj koji je prvi spomenuo da bi mogla pasti 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Nije to nikakva tajna... znalo se to već neko vrijeme. Od onog dana kad je Kuko završio na listi o tome su počeli pričati.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ali koji su smecari ovi SBB-ovci. Samo da sacuvaju direktorske pozicije u javnim preduzecima, pa cas uz jedne cas uz druge. Jebe se njima za ministarske pozicije, vec im je samo stalo do ovih na nizim nivoima. Mater bi prodali za direktorsku fotelju. Gade mi se. Cak imam vise postovanja prema SDA.
Naravno i Bijedic je opet dobio krila.
Fuj.
Naravno i Bijedic je opet dobio krila.
Fuj.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Belog za gradonacelnika
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- fruit
- Aktivni forumaš

U ponedjeljak će 19 ruku poslati ovu vladu u istoriju.
Ponovo se gasi svjetlo i počinje mrak...Bakir kaže da se možda izbori i odgode.
Ponovo se gasi svjetlo i počinje mrak...Bakir kaže da se možda izbori i odgode.