TUZLA
Moderator: Krokodil Behko
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
- Status: Offline
Re: TUZLA
Za SBB vazno je biti u vlasti. Dok svojim clanovima mozes ponuditi nesto, fotelju, foteljicu ili stolicu u skupstinskoj dvorani, dotle ce stranka postojati. Zna Fahro da je materijalni interes iznad svega.

- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
fruit wrote: 11 Feb 2022, 15:10 U ponedjeljak će 19 ruku poslati ovu vladu u istoriju.
Ponovo se gasi svjetlo i počinje mrak...Bakir kaže da se možda izbori i odgode.
Sijalo ti pod Kadrijom i onima sto mu konce vuku...aferim
Prokleti amerikanci i guranje nosa gdje im nije mjesto
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
Ma gotovo je sigurno... u suštini zaboli me koja će vlada biti, ali kad vidim da su dio nje Bijedić i SBB povraća mi se. Kad je SBB bio sa SDP-om znao sam da će ih prvom prilikom sjebati.fruit wrote: 11 Feb 2022, 15:10 U ponedjeljak će 19 ruku poslati ovu vladu u istoriju.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ironman
- sirius

A samo ti se sbb i bijedic gade?MarlboroGold wrote: 11 Feb 2022, 19:01Ma gotovo je sigurno... u suštini zaboli me koja će vlada biti, ali kad vidim da su dio nje Bijedić i SBB povraća mi se. Kad je SBB bio sa SDP-om znao sam da će ih prvom prilikom sjebati.fruit wrote: 11 Feb 2022, 15:10 U ponedjeljak će 19 ruku poslati ovu vladu u istoriju.
A u pm
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
SBB mi se gadi jer su totalno bezlična stranka. Nemaju viziju, misiju niti ikakvu ideologiju od dana kada je formirana ta stranka osim instaliranja kadrova u javnim preduzećima tako što ciganče za pozicije, a kad ih steknu pokušavaju na sve načine da ih zadrže.ironman wrote: 11 Feb 2022, 21:29A samo ti se sbb i bijedic gade?MarlboroGold wrote: 11 Feb 2022, 19:01
Ma gotovo je sigurno... u suštini zaboli me koja će vlada biti, ali kad vidim da su dio nje Bijedić i SBB povraća mi se. Kad je SBB bio sa SDP-om znao sam da će ih prvom prilikom sjebati.
A u pm![]()
A Bijedić jer je kriminalac.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ironman
- sirius

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Kadrija je dobar čovjek i stručnjak, ali je tačno da je marioneta.
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

Pa mi smo bas te ljude birali. Da li smo morali. Sigurno je da nismo. Narod ima onakvu vlast kakvu zasluzuje. Vlast je refleksija birackog tijela. Kakvo biracko tijelo, takva i vlast.
Sad
glavom. Kasno.
Sad
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
To ti zališ Kukića?ironman wrote: 11 Feb 2022, 18:41fruit wrote: 11 Feb 2022, 15:10 U ponedjeljak će 19 ruku poslati ovu vladu u istoriju.
Ponovo se gasi svjetlo i počinje mrak...Bakir kaže da se možda izbori i odgode.![]()
![]()
![]()
![]()
Sijalo ti pod Kadrijom i onima sto mu konce vuku...aferim
Prokleti amerikanci i guranje nosa gdje im nije mjesto![]()
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- ironman
- sirius

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
de rjesite to stanje,tih par pjevaca
necu da bude belaja...inace ....
necu da bude belaja...inace ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius

-
bosanski migrant
- Sitna buranija

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Ja stvarno mislim i vjerujem da ćemo mi krenuti u bolju budućnost onda kada završimo sa SDA i kada ih pošaljemo u historiju ili smeće. Veće štetočine za nas i naše živote i od Dodika i Čovića, i od RS i Trećeg entiteta.
Ne mogu zamisliti nijedan svemir u kome SDA vodi ovaj narod kako treba, da urade nešto kako treba, da ne izaberu seljaka poput Fadila da vodi ekonomiju...
Samo da se raspadnu, neka pređu u nove stranke, bitno je samo da se raspadne to zlo...
Samo se nadam da narod neće imati toliko sabura da ih trpi još 50 godina
Ne mogu zamisliti nijedan svemir u kome SDA vodi ovaj narod kako treba, da urade nešto kako treba, da ne izaberu seljaka poput Fadila da vodi ekonomiju...
Samo da se raspadnu, neka pređu u nove stranke, bitno je samo da se raspadne to zlo...
- ironman
- sirius

Hocetel krenut u bolju buducnost ili pravednu ili cekate da vas teletabi sunce ogrije 
dream of spring...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
za istoriju je to vrlo kratak periodbosanski migrant wrote: 12 Feb 2022, 22:15 Ja stvarno mislim i vjerujem da ćemo mi krenuti u bolju budućnost onda kada završimo sa SDA i kada ih pošaljemo u historiju ili smeće. Veće štetočine za nas i naše živote i od Dodika i Čovića, i od RS i Trećeg entiteta.
brzo ce to ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

Ma nije sve u SDA.
Kako je moguce da u Srebrenici SDP trazi od svojih claniva da glasaju za Grujicica a u Stocu za HDZ-ovog a ne SDP- ovog kandidata.
Kako je moguce da Nasa stranka radi ono sto je radila u Mostaru. Suzdrzi se od glasanja i omoguci pobjedu HDZ-a, o onda Kojovic, Sabina i ostali slave.
Kako je moguce da na zadnjem skupu Nase stranke u Gracanuci na karti koju je uradila NS Brcko bude pripojen Rep. Srpskoj.
Kako je moguce da SDP i NS saradjuje u Tuzli sve mi se cini sa PDA i SBB. Sve je moguce u nasoj polituci pa i na stetu BiH i Bosnjaka u njoj.

Kako je moguce da u Srebrenici SDP trazi od svojih claniva da glasaju za Grujicica a u Stocu za HDZ-ovog a ne SDP- ovog kandidata.
Kako je moguce da Nasa stranka radi ono sto je radila u Mostaru. Suzdrzi se od glasanja i omoguci pobjedu HDZ-a, o onda Kojovic, Sabina i ostali slave.
Kako je moguce da na zadnjem skupu Nase stranke u Gracanuci na karti koju je uradila NS Brcko bude pripojen Rep. Srpskoj.
Kako je moguce da SDP i NS saradjuje u Tuzli sve mi se cini sa PDA i SBB. Sve je moguce u nasoj polituci pa i na stetu BiH i Bosnjaka u njoj.
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Kad sabereš i oduzmeš,ispade SDA daleko naj bolja.Ma znas wrote: 12 Feb 2022, 22:59 Ma nije sve u SDA.
![]()
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6958 times
- Been thanked: 4933 times