Napad na bosnjake
Zakon o zabrani pušenja
Moderator: Krokodil Behko
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2307 times
- Been thanked: 5628 times
- Status: Online
Re: Za tri dana pada odluka hoće li konzumiranje cigareta u zatvorenim objektima biti zabranjeno
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 16861 times
- Status: Offline
Re: Za tri dana pada odluka hoće li konzumiranje cigareta u zatvorenim objektima biti zabranjeno
Onaj koji loce loce sebi i samo svome zdravlju steti, dok je pasivno pusenje stetno skoro jednako kao i biti pusac. Mogu ja sad i da ti izguglamMaja wrote: 14 Feb 2022, 11:03 Al kako su ovi nepusaci bezobrazni. Smeta im dim cigare a locu alkohol i ne bi nikad bili za da se alkohol ukine
Vi ste bezobrazni, jer trujete i nas koji ne pusimo i jos kad vam na to ukazemo nadjete se uvrijedjeni jer eto vi kao imate prava da unistavate nase zdravlje i sram nas bilo sto to ne tolerisemo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Ne pričamo o sopstvenom zdravlju i štetnosti i jednog i drugog, već o zdravlju drugih koje i kako ugrozavas…Laser wrote: 14 Feb 2022, 11:40 Ne treba zabranjivati pupenje u birtijama.
Btw, sad znamo ko su forumske pijanice
Cigara da bude veče zlo od alkohola?![]()
Ja nisam ni protiv pušača, niti ljudi koji piju. Bujrum, svi punoljetni, neka odluče za sebe. Čak o često izadjem vani sa pušačima kad idu na pus-pauzu.
Ali daj meni izbor hoću li ja udisati tvoj dim…..
Najgore mi je kad jedem i neko čim jede zapali…A pola ljudi još nije gotovo sa oborokom. E pa jbg….Malo bar respekta. Ostatak jela, kao da jedem cigaretu. E to me nervira….Ta neka sebičnost.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
drobis insomnijai kad znas da si u pravu pa hajde onda na kme varijatnu,
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Opet….Ne pričam o osobi koja konzumira, vec osobi koja se nalazi u blizini iste.The 51st State wrote: 14 Feb 2022, 11:42sto bi tvoj subjektivni dozivljaj imao prioritet nad mojim?Dori wrote: 14 Feb 2022, 11:40
Pa eto navela sam primjer ručka sa nekim ko će popiti času vina uz hranu ili zapaliti cigaretu. Možeš li mi objasniti kako je ta casa vina za mene štetnija koja sam u društvu sa tom osobom?
a mohu ti objasniti da tom koji dere casu vina skodi vise nego nekom cigara, dakle nema objektivnog opravdanja za probihiciju jedne stetnosti, a drugu odobravati sa sireg drustvenog aspekta.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Joj i mene isto to nervira. Pa jebo je cigara i majka. Mislim ja ih ne pusim no jedem al nemoj mi za sofrom palitiDori wrote: 14 Feb 2022, 11:46Ne pričamo o sopstvenom zdravlju i štetnosti i jednog i drugog, već o zdravlju drugih koje i kako ugrozavas…Laser wrote: 14 Feb 2022, 11:40 Ne treba zabranjivati pupenje u birtijama.
Btw, sad znamo ko su forumske pijanice
Cigara da bude veče zlo od alkohola?![]()
Ja nisam ni protiv pušača, niti ljudi koji piju. Bujrum, svi punoljetni, neka odluče za sebe. Čak o često izadjem vani sa pušačima kad idu na pus-pauzu.
Ali daj meni izbor hoću li ja udisati tvoj dim…..
Najgore mi je kad jedem i neko čim jede zapali…A pola ljudi još nije gotovo sa oborokom. E pa jbg….Malo bar respekta. Ostatak jela, kao da jedem cigaretu. E to me nervira….Ta neka sebičnost.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Aha sta ima loce za sebe, tako je moj stari za sebe lokao i zaglavio u zatvoru a ja u glavu flasom razvalio iz koje je lokaospacebound wrote: 14 Feb 2022, 11:45Onaj koji loce loce sebi i samo svome zdravlju steti, dok je pasivno pusenje stetno skoro jednako kao i biti pusac. Mogu ja sad i da ti izguglamMaja wrote: 14 Feb 2022, 11:03 Al kako su ovi nepusaci bezobrazni. Smeta im dim cigare a locu alkohol i ne bi nikad bili za da se alkohol ukine![]()
Vi ste bezobrazni, jer trujete i nas koji ne pusimo i jos kad vam na to ukazemo nadjete se uvrijedjeni jer eto vi kao imate prava da unistavate nase zdravlje i sram nas bilo sto to ne tolerisemo![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

opet svejedno, imas puni izbor ustati sa stola i izici iz restorana ako ti smeta, sto je tvoja preferencija bitnija od moje?Dori wrote: 14 Feb 2022, 11:47Opet….Ne pričam o osobi koja konzumira, vec osobi koja se nalazi u blizini iste.The 51st State wrote: 14 Feb 2022, 11:42
sto bi tvoj subjektivni dozivljaj imao prioritet nad mojim?
a mohu ti objasniti da tom koji dere casu vina skodi vise nego nekom cigara, dakle nema objektivnog opravdanja za probihiciju jedne stetnosti, a drugu odobravati sa sireg drustvenog aspekta.
svi liberali ali fejk....
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22485 times
- Been thanked: 20597 times
Manite se ba supljiranja.
Moraju se uzeti u obzir implikacije po pitanju budzeta, privrede, lokala i ostalo. Alkohol nikad nece biti zabranjen kao cigare, jer je onih koji ce makar popiti jedno alkoholno pice do onih koji pretjeruju procentualno mnogo vise od pusaca.
Propali bi mnogi lokali i gazde s njima, a pogotovo oni koji imaji stalne klijente. To se ne moze ni u snu porediti sa posljedicama zabrane pusenja u naprijed navedenom kontekstu.
Moraju se uzeti u obzir implikacije po pitanju budzeta, privrede, lokala i ostalo. Alkohol nikad nece biti zabranjen kao cigare, jer je onih koji ce makar popiti jedno alkoholno pice do onih koji pretjeruju procentualno mnogo vise od pusaca.
Propali bi mnogi lokali i gazde s njima, a pogotovo oni koji imaji stalne klijente. To se ne moze ni u snu porediti sa posljedicama zabrane pusenja u naprijed navedenom kontekstu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
The 51st State
- Inventar foruma

u prijevodu konzemeristicki fasizam i ugnjetavanje sloboda.
Last edited by The 51st State on 14 Feb 2022, 11:51, edited 1 time in total.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22485 times
- Been thanked: 20597 times
Ako kad bude teokratija kao u Iranu zabranite sta hocete.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Sve zabraniti. Krmetinu pogotovo
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8040 times
- Been thanked: 19026 times
Samo se vi tjesite da su po vas opasniji pusaci od alkoholicaraspacebound wrote: 14 Feb 2022, 11:45Onaj koji loce loce sebi i samo svome zdravlju steti, dok je pasivno pusenje stetno skoro jednako kao i biti pusac. Mogu ja sad i da ti izguglamMaja wrote: 14 Feb 2022, 11:03 Al kako su ovi nepusaci bezobrazni. Smeta im dim cigare a locu alkohol i ne bi nikad bili za da se alkohol ukine![]()
Vi ste bezobrazni, jer trujete i nas koji ne pusimo i jos kad vam na to ukazemo nadjete se uvrijedjeni jer eto vi kao imate prava da unistavate nase zdravlje i sram nas bilo sto to ne tolerisemo![]()
-
The 51st State
- Inventar foruma

pa dok nam takvi tupavi mozgovi kapu kroje, bice nam gore nego u iranskoj demokratiji.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Svi na Hadz
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 16861 times
Naknadno sam vidjela dorine postove, pa da ne ponavljam.Beni wrote: 14 Feb 2022, 11:48Aha sta ima loce za sebe, tako je moj stari za sebe lokao i zaglavio u zatvoru a ja u glavu flasom razvalio iz koje je lokaospacebound wrote: 14 Feb 2022, 11:45
Onaj koji loce loce sebi i samo svome zdravlju steti, dok je pasivno pusenje stetno skoro jednako kao i biti pusac. Mogu ja sad i da ti izguglam![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
I polugole gospodje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8040 times
- Been thanked: 19026 times
A zasto se onda ugostitelji bune zbog ovog zakona ako ne bi zbog njega propali a bi zbog zabrane alkohola?MarlboroGold wrote: 14 Feb 2022, 11:48
-
The 51st State
- Inventar foruma

ma bezobrani i slobodno mogu reci ignorantne budale, uzmes statistiku i sve ti se kaze, od saobracajnih nesrece do porodicnog nasilja.Maja wrote: 14 Feb 2022, 11:51Samo se vi tjesite da su po vas opasniji pusaci od alkoholicaraspacebound wrote: 14 Feb 2022, 11:45
Onaj koji loce loce sebi i samo svome zdravlju steti, dok je pasivno pusenje stetno skoro jednako kao i biti pusac. Mogu ja sad i da ti izguglam![]()
![]()
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times