Evo jedan primjer, prošle sedmice je zastupnik u njemačkom Bundestagu Adis Ahmetović boravio u Sarajevu i sastao se sa Edinom Fortom.Ma znas wrote: 07 Feb 2022, 20:14 Puno toga ne stima, pocev od sredstava infirmisanja koja bjeze od objektivnosti. Dobro znamo koga gotovo uvijek hvale a koga kude, ko je kriv za sve i svasta a ko je opet progresivan i napredan i to u tolikoj mjeri da zasluzuje pohvale.
![]()
![]()

Iako sam do sada sto puta dao do znanja da mi Njihova Stranka nikako ne leži ja pozdravljam ovaj sastanak iz dva razloga.
1) Što nas je njemački zastupnik posjetio gdje činjenica da je Bošnjak nije baš nebitna
2) Zato što poštujem poziciju premijera Kantona mog glavnog grada.
Lijepa fotografija od njihovog stila oblačenja pa do njihovog govora tijela gdje posjeta izgleda profesionalno a ipak prijateljski i šalje se lijepa slika naše države u svijet.
Uđem na komentare i pročitam
"hohoho Adis pametan zaobilazi SDA u širokom luku" što je debilna izjava jer SDA ovdje nema šta da traži a niti ih je tražio a ni zaobilazio.
Dok meni antipatija prema Njihovoj Stranci neće nikada biti veća od ljubavi prema Bosni i Hercegovini tačno se da primjetiti amaterizam anti-SDA komentatora i šta je njihov cilj a i domet.
Umjesto da se raduju što je došlo do posjete, što obadvojica izgledaju kao jabuke kada se poredi sa sastancima poput Dodik i Stevandić njima je važno samo to napisati u komentarima.
Tako je kada američke sankcije a i sve pro-BiH stranke nakon Neuma ukažu ko je pozitivac a ko negativac pa su onda i ti komentatori razotkriveni i niko ih više ne uzima ta ozbiljno.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)