Pajes idu dvije baterije
Dobra stvar ja od augusta nisam cigare zapalio
Moderator: Krokodil Behko

Pajes idu dvije baterije

Pa nek pocnu od pocetka.Zana wrote: 14 Feb 2022, 14:02The 51st State wrote: 14 Feb 2022, 13:56 Znaci gradjani odnosno seljaci sredina koje su najzagadjenije na svijetu po glavi stanovnika horgaju za zabranu cigara po obiektima pucke zabave, ima smisla.
Pa mora se odnekud početi![]()

Vape

Sto se onda niko ne veze jbtBeni wrote: 14 Feb 2022, 14:00"Vozač motornog vozila i osobe koje se prevoze tim vozilom dužni su da koriste sigurnosne pojaseve za vrijeme dok se vozilo kreće u saobraćaju na javnom putu", glasi dosadašnji član 34. kojem će se dodati sljedeća stavka:MarlboroGold wrote: 14 Feb 2022, 13:52
Ih taj je baš neka šifra![]()
Ali baš sam se pitao kako je po zakonu, jer nikad ne vidim da se neko veže kad sjedi naprijed u taksiju![]()
"Izuzetno od stava (1) ovog člana sigurnosni pojas ne moraju koristiti osobe koje imaju uvjerenje da iz zdravstvenih razloga ne mogu koristiti pojas"
i Stoja ti je za pojas

Vape pen to ti je odlicno za pocetak

Fancy shmancy

Nora Ibsenova wrote: 14 Feb 2022, 14:16 A jes to super, nisi više ovisan o cigarama, nego o vapu.
Al' si opet ovisnik![]()

Osvinik ostaje svakako radi nikotinaNora Ibsenova wrote: 14 Feb 2022, 14:16 A jes to super, nisi više ovisan o cigarama, nego o vapu.
Al' si opet ovisnik![]()

oho, ma ništa samo bong od limenke koka koleBeni wrote: 14 Feb 2022, 14:18Osvinik ostaje svakako radi nikotinaNora Ibsenova wrote: 14 Feb 2022, 14:16 A jes to super, nisi više ovisan o cigarama, nego o vapu.
Al' si opet ovisnik![]()
Ja sam narucio CBD ulja za vape![]()

Bogte tako se duvalo u osnovnoj

Kolko pušiš dnevno?The 51st State wrote: 14 Feb 2022, 14:20 Cade vise od indijanske vatre sa ovim chemtrails cigarama, a branili bi postenu i tradicionalnu zabavau masama, propast.

Sta ja znamMarlboroGold wrote: 14 Feb 2022, 14:14Sto se onda niko ne veze jbtBeni wrote: 14 Feb 2022, 14:00
"Vozač motornog vozila i osobe koje se prevoze tim vozilom dužni su da koriste sigurnosne pojaseve za vrijeme dok se vozilo kreće u saobraćaju na javnom putu", glasi dosadašnji član 34. kojem će se dodati sljedeća stavka:
"Izuzetno od stava (1) ovog člana sigurnosni pojas ne moraju koristiti osobe koje imaju uvjerenje da iz zdravstvenih razloga ne mogu koristiti pojas"
i Stoja ti je za pojas
Ne govore ni taksisti ni kad se priblize nekoj patroli