Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2022, 15:25
Onda das se selim u kafić, đe ima više cura, pa nek puši ko hoće![]()
Prijavljen ti je post
Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2022, 15:25

Zana wrote: 14 Feb 2022, 15:28Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2022, 15:25
Prijavljen ti je post![]()

Jest fin ovaj Behko ljudi moji .

Imas i ciste duhaske okuse bez tih nekih aromaThe 51st State wrote: 14 Feb 2022, 15:27 Ovaj vapos bi se m9go probati, samo odbija previse ovih aroma, vuce mi na nargilhane odmah, povuces dim usi u oci upadaju.
Koliko ovih 1000 Ah, moze raditi, kako to funkcionise uopste.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa rođo.

Pa moderan covjek, seljacino jedna
I tebe sram nek bude.

j.... te corava, napisah na nekoj stranici da sa CBD ulje narucio za ovu electricite
Aha.

Dudla ono elektricno govno kao i ja

Beni wrote: 14 Feb 2022, 15:33Imas i ciste duhaske okuse bez tih nekih aromaThe 51st State wrote: 14 Feb 2022, 15:27 Ovaj vapos bi se m9go probati, samo odbija previse ovih aroma, vuce mi na nargilhane odmah, povuces dim usi u oci upadaju.
Koliko ovih 1000 Ah, moze raditi, kako to funkcionise uopste.
npr ovako nesto
https://vapeshop.ba/proizvod/dreamods-t ... 0ml-aroma/
Ovaj Vaporesso XROS 2 Kit 1000mAh ti lezerno moze bit dan jer se koristi na nekih 12wati a grijac od 1,2ohma
a i brzo se napuni
Ne znam jesi li vidio onaj moj uredjaj tu je baterija jedna 3000mAh i napuni se za 3 sata

Djuli pusim

Tacan odgovo na tvoje pitanje ti ne mogu dati, sve zavisi koliko pusis ali u prosjeku ta jedna boca 10ml na XROS uredjaju ti moze biti cca. 4 dana al opet kazem sve zavisi koliko covjek pusiThe 51st State wrote: 14 Feb 2022, 16:47Beni wrote: 14 Feb 2022, 15:33
Imas i ciste duhaske okuse bez tih nekih aroma
npr ovako nesto
https://vapeshop.ba/proizvod/dreamods-t ... 0ml-aroma/
Ovaj Vaporesso XROS 2 Kit 1000mAh ti lezerno moze bit dan jer se koristi na nekih 12wati a grijac od 1,2ohma
a i brzo se napuni
Ne znam jesi li vidio onaj moj uredjaj tu je baterija jedna 3000mAh i napuni se za 3 sata
Jos jedno pitanje, koliko je cigara ova bocica arome ekvivalemt otprilike?
Pa mogu odabrati, ali i to se placa.Veca wrote: 14 Feb 2022, 16:53 ...imat cete taj zakon i tocka!!! ...18 mjeseci da se prilagodite! ...ugostitelji ce nayebat pravo, a i mi pusaci skupa s njima! ...nakon par godina se naviknes da nigdje u zatvorenom prostoru nema pusenja! ...ja prva ne izlazim vise nocu zbog pusenja...yebes taj izlazak da, kad ti je najljepse, uz tequilu ili wodku, moras izaci pred bircuz da popusis, bilo ljeto ili zima! ..................kontam sve, nisam striktno protiv zabrane ali, kad vec prodaju cigarete, tabak itd., super na tome zaradjuju, zasto nisu donijeli zakon da bircuzi, restorani, hoteli, kafici mogu odabrati, da li ce biti za pusace ili nepusace! Objesi brate veliku tablu na ulazu, pa izvolite, od volje ti!
![]()