Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote: 15 Feb 2022, 00:00
Ja sam mislila da samo traumaticna Duska ne voli da se dira
Mislila sam da je 99 posto macaka ko sto je bio Fazlija, umiljato i pitomo stvorenje.
Ovaj je ko beba zivio na nekom imanju u stali skupa sa kravama. Bio je najmladji i najmanji i braca su ga maltretirala. I mi ga uzeli kad mu je bilo oko 2 mjeseca.
Je li moguce da mu je ostalo to iz stale u glavi pa se sada trza na sve zivo i bjezi od svega zbog toga? Skoro dvije godine proslo od tada..
Evo ga npr sada tik pored mene, na krevetu. I ako ga samo dodirnem, otici ce odmah. Tu sam al me ne diraj
Vjerovatno je to razlog. Mada si ga uzeo ko mace, mozda se moglo nesto i napraviti.
Prognoze nisu optimisticne. Moja kenja je tu skoro 4 godine i ne da se maziti. Da ponekad kad je pospana i mirna al i to jedno 4-5 sekundi i odbij.
I bojala se svega i svacega al vise ne.
Al neka ih. Opet imaju svojih cari.
Maja wrote: 15 Feb 2022, 00:00
Ja sam mislila da samo traumaticna Duska ne voli da se dira
Mislila sam da je 99 posto macaka ko sto je bio Fazlija, umiljato i pitomo stvorenje.
Ovaj je ko beba zivio na nekom imanju u stali skupa sa kravama. Bio je najmladji i najmanji i braca su ga maltretirala. I mi ga uzeli kad mu je bilo oko 2 mjeseca.
Je li moguce da mu je ostalo to iz stale u glavi pa se sada trza na sve zivo i bjezi od svega zbog toga? Skoro dvije godine proslo od tada..
Evo ga npr sada tik pored mene, na krevetu. I ako ga samo dodirnem, otici ce odmah. Tu sam al me ne diraj
A jesi ga uzimao u ruke kad ste ga tek uzeli?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Kafanski ljubimac.... Žućo, teška fuljačka koja nestane pa se vrati. Nedavno se pojavio nakon dužeg odsustva. Ujutro me čeka na vratima, jer mu donosim hranu, i dok pijem kafu oko mojih nogu se uvijek vrzma. Sad mi konobar poslao fotkicu, spava na mojoj stolici, a ja samo otišla.. . Medjed prljavi...
Screenshot_20220215_120946_com.viber.voip.jpg
Screenshot_20220215_121058.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gospodin od jutros nije bio kod kuce. Kisa pljusti vazdan. Evo sad doso. On je mokar ko da je iz kade izaso. Cijedi se voda. Jos se lisce nekako poljepilo po njemu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman