Nema
A Sto ce ti?
Moderator: VIP

Nako

Potamanila skoro tablu

I ja gledam neku sjednicu skupstine Crne Gore. Isto, ne zna se ciji je cijoj
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Budite krajnje budni i razboriti. Živimo ono što se zove 'Dedžalovo vrijeme', pa se tako i ponašajte uz Božiju pomoć i naklonost!!!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

To su ti prvi simptomi omicrona.Ja sam dan poslije, bila pozitivna. E jbg. Zar nije nedavno bolovao? Ili sam pomijesala nesto..spacebound wrote: 17 Feb 2022, 07:46 Jutro
Dajte ono krasno vrijeme gripe i prehlade.
Stariji mi jucer dosao iz skole, kaze nesto se odjeca slabo, nema snage. Pa ga poce grlo boljeti, ali nije upaljeno. Sinoc temperatura, u toku noci povracanje, glavobolja, bolovi u cijelom tijelu, tesko mu do wca otici.
Svi znakovi gripe su tu, a ja se moram plasiti je li omicron. Sad i da se testira nema fajde, ako je korona nece test jos pokazat, rano je.
Ako ne bude bolje, a sumnjam da ce do sutra, zvat cu tim porodicne medicine.

Nije, on je u oktobru bio stalno slab, pa su mu radili pcr, negativan. A nedavno je mladji imao gnojnu upalu krajnika, pa si pomijesala.Shadow wrote: 17 Feb 2022, 07:58To su ti prvi simptomi omicrona.Ja sam dan poslije, bila pozitivna. E jbg. Zar nije nedavno bolovao? Ili sam pomijesala nesto..spacebound wrote: 17 Feb 2022, 07:46 Jutro
Dajte ono krasno vrijeme gripe i prehlade.
Stariji mi jucer dosao iz skole, kaze nesto se odjeca slabo, nema snage. Pa ga poce grlo boljeti, ali nije upaljeno. Sinoc temperatura, u toku noci povracanje, glavobolja, bolovi u cijelom tijelu, tesko mu do wca otici.
Svi znakovi gripe su tu, a ja se moram plasiti je li omicron. Sad i da se testira nema fajde, ako je korona nece test jos pokazat, rano je.
Ako ne bude bolje, a sumnjam da ce do sutra, zvat cu tim porodicne medicine.
MarlboroGold wrote: 17 Feb 2022, 07:56 To jesu simptomi omikrona iako su mučnine rijetke, ali naravno i ne mora biti jer je sezona standardnih gripa.
Čuvajte se i da ozdravi što prije

Jesu dosta rjeđi ti simptomi. Uglavnom su grlo, temperatura i malaksalost.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests